04 Aralık 2010, Cumartesi 09:06:48

TUSAŞ Uçuş Okulu ilk mezunlarını verdi

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.'nin (TUSAŞ) Uçuş Okulu ilk mezunlarını dün verdi.
  • emniyetli uçuşlar dilerim
  • Emegi gecen herkesi tebrik ederim, bu ve buna benzer gelişmeler sivil sektörün büyümesine ve gelişmesine de yardımcı olacaktır.
  • Sindel'in durumu ne oldu acaba, bilen var mı? Hani annesi okulu almıştı ve kızına hediye etmişti, kendi küllerinden doğuyorlardı.
  • Gerçekten arkadaşlarla gurur duyuyoruz. Türkiyede de havacılık sektörü artıyor.

TUSAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, 'Türkiye'de ve bölge ülkelerde oluşan asker/polis ve sivil helikopter pilot eğitimi ihtiyacının uluslararası standartlarda karşılanabilmesini sağlamak' vizyonu ile çalışmalarına 23 Ağustos 2010 tarihinde başlayan TUSAŞ Uçuş Okulu ilk mezunlarını verdi.

TUSAŞ tesislerinde düzenlenen 'Birinci Dönem Özel Helikopter Pilotu Yetiştirme Kursu' mezuniyet törenine, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanı Hüseyin Başak, Emniyet Genel Müdürlüğü, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, TUSAŞ Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile TUSAŞ yöneticileri katıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve TUSAŞ arasında 29 Temmuz 2010 tarihinde imzalanan 'Pilot Eğitimi Sözleşmesi' çerçevesinde dün pilot olmaya hak kazanan 6 pilot adayı ile çalışmalarına başlayan TUSAŞ Uçuş Okulu, ilk mezunlarına bröve takmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadı.
 

TUSAŞ Uçuş Okulu ilk mezunlarını verdi

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
emniyetli uçuşlar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emegi gecen herkesi tebrik ederim, bu ve buna benzer gelişmeler sivil sektörün büyümesine ve gelişmesine de yardımcı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sindel'in durumu ne oldu acaba, bilen var mı? Hani annesi okulu almıştı ve kızına hediye etmişti, kendi küllerinden doğuyorlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gerçekten arkadaşlarla gurur duyuyoruz. Türkiyede de havacılık sektörü artıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000