18 Haziran 2009, Perşembe 08:22:51

TEI organizasyonunda akreditasyon sorunu

TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş (TEI) ve General Electric (GE) mühendislik ortak girişimi olarak, GE Aviation'ın tüm ticari ve askeri uçak motorları için teknoloji tasarlayıp geliştirmek üzere 2008 yılında hayata geçirilen Türkiye Teknoloji Merkezi (TTM) yarın törenle açılacak.

Törene Milli Savunma Bakanı Sayın M. Vecdi Gönül, Savunma Sanayii Müsteşarı Sayın Murad Bayar, TEI Yönetim Kurulu Başkanı (E) Hv.Tuğg. Bora Çağlar, TEI Genel Müdürü Akın Duman, GE Aviation Başkan Yardımcısı (Mühendislik) Jeanne Rosario ve GE Türkiye Genel Müdürü Kürşat Özkan gibi isimler katılıyor.

Program TÜBİTAK arazisinde gerçekleştirilmesine rağmen basın mensupları için akretide uygulamasına gidilmesi tepkiye yol açtı. Yarın saat 11:00'da Gebze Tübitak Gebze Yerleskesi Teknoloji Serbest Bölgesi'nde gerçekleştirilecek program için akreditesi olmayan gazetelere de davetiye gönderildi.

Daha sonra GE Türkiye'nin halkla ilişkiler şirketi olan Bersay yetkilileri akreditesi olmayan medya kuruluşlarına dönerek "Yarın ki program için davetiye gönderdik ancak akreditasyon uygulanacakmış lütfen katılmayın." uyarısında bulundu. 

TEI organizasyonunda akreditasyon sorunu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000