26 Eylül 2013, Perşembe 16:05:21

TEI İLE BİR DÜNYA ORTAK ÜRETİM YAPACAK

TUSAŞ Motor Sanayi (TEI) ile GE Havacılık ve Fransız firması Snecma'nın ortak girişimi olan CFM International arasında yeni nesil uçak motorunun bir parçasının TEI'nin Eskişehir'deki fabrikasında üretilmesi için anlaşma imzalanacak.
  • Yancı TEI'ye çok yakışır. Ona da yüzde 100 yerli derler. Bazılarının zoruna gidebilir ama yancı olmayan savunma sanayi firmamız var mı?
  • Yeni nesil Leap olmalı motor CFM56 değil. Blisk denilen üretim tekniği pek yabana atılacak birşey değil bu arada. fakat bütün bunların olmasının sebebi muhtemelen alınan uçakların off seti ve TEI deki GE hissessidir. Her ne kadar tasarım ile üretim bambaşka mecralar olsalarda yinede bu işleride hafife almayın derim.
  • Sn Erdoğan Bayraktar buyurdu, unutmayalım. Biz Müslüman toplumuz, bizden ancak ara adam yetişir, unutmayalım. Hırıstiyan, Budist, Yahudi tasarlar, patentler, biz sadece ucuza üreteriz. Onlar refah içinde yaşar, biz bedava makarna ve kömür dileniriz. Yaşasın 4+4+4 ve seçmelik dersleri!
  • 5 farklı kademede değildir o. 5 kademeli kompresör diskidir. Büyük ihtimalle low pressure compresor dür cfm56 ise

Savunma Sanayii Müsteşarlığı'ndan yapılan açıklamada, imzalanacak uzun vadeli anlaşma çerçevesinde, Eskişehir'deki fabrikasında 5 farklı kademede LEAP motoru yekpare kanatçıklı disk (Blisk) üretecek olan TEI, hava taşıtları için parça üretimi, bakım, onarım ve revizyon (MRO) hizmetlerini de içeren mevcut gelişmiş teknolojik yetkinliğini, bu sayede daha da artıracak.

TEI, birçok ticari ve askeri jet motoru geliştirme programı için 700'den fazla çeşitte ileri teknoloji ürünü parça, komponent ve modülün üretimi ve bunun yanında motor montajı ve belli motor tipleri için test, bakım onarım ve revizyon konusunda faaliyet gösteriyor.

TEI İLE BİR DÜNYA ORTAK ÜRETİM YAPACAK

Yorumlar

yakışır ~ 11 yıl önce
Yancı TEI'ye çok yakışır. Ona da yüzde 100 yerli derler. Bazılarının zoruna gidebilir ama yancı olmayan savunma sanayi firmamız var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni motor ~ 11 yıl önce
Yeni nesil Leap olmalı motor CFM56 değil. Blisk denilen üretim tekniği pek yabana atılacak birşey değil bu arada. fakat bütün bunların olmasının sebebi muhtemelen alınan uçakların off seti ve TEI deki GE hissessidir. Her ne kadar tasarım ile üretim bambaşka mecralar olsalarda yinede bu işleride hafife almayın derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Sn Erdoğan Bayraktar buyurdu, unutmayalım. Biz Müslüman toplumuz, bizden ancak ara adam yetişir, unutmayalım. Hırıstiyan, Budist, Yahudi tasarlar, patentler, biz sadece ucuza üreteriz. Onlar refah içinde yaşar, biz bedava makarna ve kömür dileniriz. Yaşasın 4+4+4 ve seçmelik dersleri!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
5 farklı kademede değildir o. 5 kademeli kompresör diskidir. Büyük ihtimalle low pressure compresor dür cfm56 ise

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000