04 Ocak 2014, Cumartesi 07:58:12

HÜRKUŞ HAKKINDA BİLGİ ALDI... T129 ATAK'A BAYILDI!

Libya Başbakanı Ali Zeydan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. (TUSAŞ) tesislerini ziyaret etti. Zeydan'a, TUSAŞ Genel Müdür Muharrem Dörtkaşlı tarafından TUSAŞ hakkında bilgiler verildi.
  • THY ofisinde oldurulen kardesimiz ve agir yaralanan bacimiz hakkinda bu sayin basbakanla neler konustu acaba bizim yetkililer?
  • bu adamı takan var mı
  • Kara Kuvvetleri teslim almadı ya Atak'ı, deseler ya "bakın Libya başbakanı bile beğendi, siz nesini beğenmediniz?" diye :)
  • geçenlerde libya'da libya başbakanı kaçırılmıştı, inşallah ülkesine dönünce adamı kaçırmazlar

Resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Libya Başbakanı Ali Zeydan, Ankara'da sıcak bir şekilde karşılandı. Libya ile Türkiye arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmek için önceki gün akşam saatlerinde Türkiye'ye gelen Zeydan, 2014'ün ilk yabancı konuğu oldu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Zeydan ve beraberindeki heyeti kabul etti. Çankaya Köşkü'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleşti.

HÜRKUŞ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Başbakan Ali Zeydan ve beraberindeki heyet, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. (TUSAŞ - TAI) tesislerini ziyaret etti. Zeydan, Savunma Sanayi Müsteşarı Murat Bayar ve TUSAŞ Genel Müdürü Muharrem Dörtkaşlı'dan, yürütülmekte olan projeler hakkında bilgi aldı. Uçuş kulesinden T129/ATAK helikopterinin gösterisini izleyen Zeydan'a, Müsteşar Murat Bayar tarafından temel eğitim uçağı HÜRKUŞ ve T129/ATAK taktik ve keşif helikopteri hakkında ayrıntılı bilgi verildi. T129 ATAK Helikopteri'nin gösteri uçuşunu da hayranlıkla izleyen Zeydan'a, Genel Müdür Muharrem Dörtkaşlı tarafından TUSAŞ hakkında bilgiler verildi.

HÜRKUŞ HAKKINDA BİLGİ ALDI... T129 ATAK'A BAYILDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

soru ~ 10 yıl önce
THY ofisinde oldurulen kardesimiz ve agir yaralanan bacimiz hakkinda bu sayin basbakanla neler konustu acaba bizim yetkililer?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 10 yıl önce
bu adamı takan var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aziz ~ 10 yıl önce
Kara Kuvvetleri teslim almadı ya Atak'ı, deseler ya "bakın Libya başbakanı bile beğendi, siz nesini beğenmediniz?" diye :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zaten ~ 10 yıl önce
zaten harika olmuştu. demek ki sabun köpüğü uçunca mühendislik harikası olmuyormuş. Sen bindiğin arabanın markasına bak önce sonra hayıflanırsın
hadi bakalım ~ 10 yıl önce
geçenlerde libya'da libya başbakanı kaçırılmıştı, inşallah ülkesine dönünce adamı kaçırmazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000