10 Ekim 2008, Cuma 07:32:04

Heron için ceza kesilecek!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın (SSM), TSK’nın istihbarat amaçlı kullanmayı planladığı İsrail yapımı Heron ’İnsansız Hava Araçları’ (İHA) Kasım'da geliyor.
  • İllaki israilden,ABD den veya AB den alacaksınız değilmi?!Kendiniz bir halt beceremezsiniz.Şuncacık aleti yapamıyoruz.İllaki elin adamlarını zengin edeceğiz."Efenim bu yüksek teknoloji ürünü öyle yapalım demekle olmyor bu işler"diyecekler.E bende onu söylüyorum zaten a benim teknoloji fukarası yurdumun çokbilmiş teknolojikleri(!).İsrail kaç senelik ülke?Biz kaç senelik ülkeyiz?Daha doğrusu bizim kafalarımız kaç sene öncesinde kaldı acaba a benim teknolojiklerim?!

Ancak SSM, uçakların teslimi geciktiği için 8 milyon dolarlık (Yaklaşık 11 milyon YTL) ceza kesmeye hazırlanıyor.


10 adet İHA’dan oluşan 200 milyon dolarlık projeyle ilgili gelişmeyi doğrulayan bir TAİ yönetici "TAİ de cezayı İsrail firmasına rücu eder. Bu ceza ister istemez kesilecek" dedi. İlk 2 İHA nisanda, sonraki 4 İHA eylülde, son 4 İHA da aralıkta, 2008 bitmeden teslim edilecekti. İsrail UİP konsorsiyumuna ceza, Nisan'da teslim edilemeyen ilk 2 İHA nedeniyle kesilecek. Diğer İHA’ların zamanında teslimi de mümkün görülmüyor. Bu durumda ceza artacak.

 

Heron için ceza kesilecek!

Yorumlar

harbi ~ 16 yıl önce
İllaki israilden,ABD den veya AB den alacaksınız değilmi?!Kendiniz bir halt beceremezsiniz.Şuncacık aleti yapamıyoruz.İllaki elin adamlarını zengin edeceğiz."Efenim bu yüksek teknoloji ürünü öyle yapalım demekle olmyor bu işler"diyecekler.E bende onu söylüyorum zaten a benim teknoloji fukarası yurdumun çokbilmiş teknolojikleri(!).İsrail kaç senelik ülke?Biz kaç senelik ülkeyiz?Daha doğrusu bizim kafalarımız kaç sene öncesinde kaldı acaba a benim teknolojiklerim?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000