22 Şubat 2013, Cuma 13:55:15

HAVACILIK AŞKTIR!

İzmir Yaşar Üniversitesi Havacılık Topluluğu’nun organizasyonu ve TAI, TALPA ve TASSA’nın katılımı ile Havacılık Aşktır paneli 20 Şubatta gerçekleştirildi...
  • Tamam torpil olmuyor demiyorum ama özellikle kokpit için torpil olsa bile biraz da yetenek gerekiyor malum. 200-300 kişinin canı sokaktan geçen herhangi birisine emanet edilmez.. Yeteneğiniz yoksa aklınızdan kendi kendinize kurduğunuz genellemelerde bileğinin hakkıyla girmiş kişileri yoksayamazsınız. Laflarınıza dikkat etmeniz temennimle..
  • Havacilik asktir da Turkiye de itina ile torpulenir.
  • Şu insanlar boş boş yorumlar yapıyorlar ya deli oluyorum
  • havacılık torpil işidir deseneee

İlk konuşmacı olarak sahneye çıkan TALPA Başkanı Kaptan Pilot Gürcan Mantı, konuşmasına kendi özgeçmişinden bahsederek başladı. Ülkemizdeki havacılık konusunda bilgi eksikliğinden bahsederek havacılık tutkunlarının nasıl bu sektöre kazandırılabilineceğinden bahseden ve ülkemizin havacılık geçmişinde dünden bugününe kadar Türk pilotunun farkını anlatan kısa bir film izleterek sahneden ayrıldı.

İkinci konuşmacı TASSA üyesi, hostes eğitmeni Ayşe Arıkan özgeçmişinden bahsederek başladığı konuşmasında. Ülkemizde hostes ve kabin memurunun farkını anlatarak konuşmasına devam etti ve kabin memurunun görevleri hakkında bilgilendirdi, kabin memuru olmanın şartlarından bahsederek konuşmasını tamamladı.


Son konuşmacı olan TAI test pilotu emekli Binbaşı Murat Keleş özgeçmişi hakkında bilgi vererek başladığı konuşmasına TAI’yi tanıtarak devam etti. Uçuş anılarından bahseden ve uçuşta yaşadığı olayları anlatarak merak edilen sorulara cevaplar üretti. Murat Keleş uçuşlarında kaydedilen videoların sunumu sonrasında Türk Hava Kuvvetleri’nin 100. Yılı dolayısıyla İzmir Çiğli’de gerçekleştirilen hava gösterisi sırasında yaptığı konuşmayı yayınlaması ile salonda duygusal anlar yaşanarak panel sona erdi.

HAVACILIK AŞKTIR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Torpilciler'e.. ~ 11 yıl önce
Tamam torpil olmuyor demiyorum ama özellikle kokpit için torpil olsa bile biraz da yetenek gerekiyor malum. 200-300 kişinin canı sokaktan geçen herhangi birisine emanet edilmez.. Yeteneğiniz yoksa aklınızdan kendi kendinize kurduğunuz genellemelerde bileğinin hakkıyla girmiş kişileri yoksayamazsınız. Laflarınıza dikkat etmeniz temennimle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asktir peh ~ 11 yıl önce
Havacilik asktir da Turkiye de itina ile torpulenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahlukat ~ 11 yıl önce
Şu insanlar boş boş yorumlar yapıyorlar ya deli oluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asm ~ 11 yıl önce
havacılık torpil işidir deseneee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Balta ~ 11 yıl önce
Şimdiye kadar işini yapamayan hiçbir kimseye torpil yapmadım. Bu işte işini yapamazsan ya kendin, ya da başkaları ölür. Bunun vicdanı yükü bu dünyada değil, öbür dünyada da peşini bırakmaz. Havacılık gönül işidir.
Balta ya ~ 11 yıl önce
ahh gözlerim yaşardı valla...çok acıklı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000