05 Aralık 2008, Cuma 19:36:41

Turkuaz, Avrupa'ya ilk seferini yaptı

Hollanda’da faaliyetlerini Airbrokers olarak sürdüren Komfortours aracılığı ile Turkuaz Havayolları Avrupa ülkelerinden ilk seferini Hollanda’nın Başkenti Amsterdam Schiphol Havalimanına gerçekleştirdi.
  • Merhaba ben her seyden once Turkuaz ve onun genc patronunu kutlarim. Ams sunu demeden gecemeyecem Osman Celik benim hayatimda tanidigim en artist kisidir Allahin verdigi selami insanlardan esirgeyen bir tiptir kendisi..kendisini taniyan herkes sanarki havaciligi sanki kendisi yaratmis daha neler neler is sahibi olmus ama isADAMI olamamis
  • Selam Bende Hollanda\'da yasayan bir girisimciyim, Turkuaz Airlinesi kutlarim genc yasta olan bir girisimcinin baba parasiyla bir filo kurma cabasini taktirle karsiliyorum. Yalniz yanlis insanlara bayilik vermissin Hidayet kardes senin bayin Osman Celik\'in insan iliskilerini arasrtirmani tavsiye ederim sana ama ben sana gozlemlerimi sunayim: Gobuz, Artist, Ukala daha neler neler...
  • yeni bir havayolu şirketi yeni bir çok isdihdam demek ülkemize hayırlı olsun..
  • Hayirli ugurlu olsun.Komfortours Onurair ile yilardir hollanda piyasasina hizmet veriyor ve bu isi de iyi yapiyor.Turkuazi da sistemine dahil ederek 2009 a guclu girecege benziyor.Insallah bilet fiyatlari ucuzlar.
  • akilli insanlar demekki. iki ucaklik turkuaz icin yillarca ve hala ekmek yedikleri onurair i satmiyorlar. aferim onlara. bu arada turkuaza hayirli olsun. insallah basarili guzel operasyonlar yaparlar. kışın battik demezler. pilotlarini teknigini isten cikarmazlar.
  • yelekteki onur air amblemi nedir bu adamlar kimlerdir madem turkuaz gorevlılerı onur yeleklerı neden var açıklama lutfen yoksa yelek yaptıramadıkları ıcınmı onurdan almışlar
  • HOLLANDA DA YASAYAN TURKLERE HAYIRLI OLSUN BASARILI GUVENLI UCUSLAR
  • Hocam, haberde 3 adet insanlı fotoğraf var. Haydi ilk ikisinde Turkuaz'ın sahibini çıkarmayı başardık ta. Üçüncü fotoğraftaki Onur Air yelekleri ile Turkuaz uçağının önünde poz verenler kim? Eğer Turkuaz'ın elemanlarıysa Onur Air yelekleri üstlerinde ne arıyor? Yok Onur Air elemanlarıysa Turkuaz'ın haberinde işleri ne? Anlayan beri gelsin, gelemiyorsa da buılunduğu yerden iki kelam izah ediversin.
  • Dogru karar.Hayirli ugurlu olsun.

Avrupa ülkelerinden Hollanda’ya ilk seferini düzenlemesi ile birlikte Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda bir tören düzenlendi. Turkuaz uçağı Amsterdam Schiphol Havalimanına iner inmez 6 tane eskort araba eşlik etti. Turkuaz uçağı aprona yaklaştığı sırada iki tane Schiphol itfaiyesi su püskürterek karşıladı.

Turkuaz Havayolları Genel Müdürü Hidayet Aydoğan, uzun bekleyişin ardından uçaklarına kavuşmalarının yanı sıra ilk seferlerini Hollanda’ya yaptıklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Aydogan: “Komfortours  aracılığı ile ilk seferimizi 140 yolcu ile Hollanda’ya gerçekleştirdik. Gerçekten çok mutluyuz. Hollanda’nın ardından ikinci seferimizi Belçika’ya gerçekleştireceğiz. Biz şirketi kuralı bir buçuk yıl oldu. Ekonomik kriz olmasına rağmen bizim uçuşlarımızı gerçekleştirecek olan  Komfortours’a güveniyoruz. Teknik altyapı ve uzman kadro oluşturma çalışmalarımız, hava taşımacılığı alanında faaliyet gösterme kararımızdan çok kısa bir süre sonra başladı. Genç bir filo, deneyimli ve uzman bir kadroyla yola çıktık. 2008-2009 programımızda, Komfortours işbirliğiyle, Amsterdam’dan Türkiye’nin birçok şehirlerine (Ankara, Kayseri, Konya, İstanbul, Antalya, Dalaman ve Bodrum) yapılacak. Yolcularımızın, uçağa adım attıkları andan itibaren kendilerini güvende hissettikleri, bizimle ilgili yeniliklerden heyecan duyacakları bir havayolu şirketi olmayı hedefliyoruz. Komfortours ile imzaladığımız bu anlaşma toplumumuza hayırlar getirsin" dedi.

Turkuaz Airlines Avrupa'ya ilk seferini yaptı

Komfortours’un sahibi Osman Çelik, Hollanda’da sivil havacılık alanında 8. yılını kutlayan Komfortours'un havacılık operasyonlarına başladığı günden bu yana birçok havayolu şirketlerini uçurmanın yanı sıra birçok ilklere imza attığını söyledi. Osman Çelik: “Turkuaz Havayollarını, Avrupa ilk seferini Amsterdam Schiphol Havalimanı'na getirerek Komfortours olarak bir ilke daha imza atmış olduk” dedi.

Turkuaz Airlines Avrupa'ya ilk seferini yaptı

Turkuaz Havayolları ile çalışmaktan onur duyduğunu söyleyen, Çelik: “Bundan sonra Onur Air, SunExpress, Pakistan Havayolları,Freebird ve Transavia’dan sonra Turkuaz Airlines ile de uçacağız. En kısa zaman içerisinde 2009 yaz sezonu için hem turistik hem işçi uçuş programımızı yolcularımızın hizmetine sunacağız” diyerek sözlerine devam etti.

Bu sene de satış politikalarının ‘Erken al ucuz uç’ sloganıyla devam edeceğini belirten Çelik, yolcularının ne kadar erken bilet alırlar ise o kadar daha ucuza bilet alabileceklerinin de altını çizdi.

Turkuaz Airlines Avrupa'ya ilk seferini yaptı

Turkuaz, Avrupa'ya ilk seferini yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
Merhaba ben her seyden once Turkuaz ve onun genc patronunu kutlarim. Ams sunu demeden gecemeyecem Osman Celik benim hayatimda tanidigim en artist kisidir Allahin verdigi selami insanlardan esirgeyen bir tiptir kendisi..kendisini taniyan herkes sanarki havaciligi sanki kendisi yaratmis daha neler neler is sahibi olmus ama isADAMI olamamis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yollarini ~ 11 yıl önce
Bu yazi tamamen kiskancliktan yazilmis. Sayin Osman Celik sayin basbakanimiz Recep Tayyip Erdogan 2007 senesinde odul alan birisi.
Misafir ~ 15 yıl önce
Selam Bende Hollanda\'da yasayan bir girisimciyim, Turkuaz Airlinesi kutlarim genc yasta olan bir girisimcinin baba parasiyla bir filo kurma cabasini taktirle karsiliyorum. Yalniz yanlis insanlara bayilik vermissin Hidayet kardes senin bayin Osman Celik\'in insan iliskilerini arasrtirmani tavsiye ederim sana ama ben sana gozlemlerimi sunayim: Gobuz, Artist, Ukala daha neler neler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aytan ~ 15 yıl önce
yeni bir havayolu şirketi yeni bir çok isdihdam demek ülkemize hayırlı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garip ~ 15 yıl önce
Hayirli ugurlu olsun.Komfortours Onurair ile yilardir hollanda piyasasina hizmet veriyor ve bu isi de iyi yapiyor.Turkuazi da sistemine dahil ederek 2009 a guclu girecege benziyor.Insallah bilet fiyatlari ucuzlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolf ~ 15 yıl önce
akilli insanlar demekki. iki ucaklik turkuaz icin yillarca ve hala ekmek yedikleri onurair i satmiyorlar. aferim onlara. bu arada turkuaza hayirli olsun. insallah basarili guzel operasyonlar yaparlar. kışın battik demezler. pilotlarini teknigini isten cikarmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nedir ~ 15 yıl önce
yelekteki onur air amblemi nedir bu adamlar kimlerdir madem turkuaz gorevlılerı onur yeleklerı neden var açıklama lutfen yoksa yelek yaptıramadıkları ıcınmı onurdan almışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAVUZ REIZEN HOLLANDA ~ 15 yıl önce
HOLLANDA DA YASAYAN TURKLERE HAYIRLI OLSUN BASARILI GUVENLI UCUSLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 15 yıl önce
Hocam, haberde 3 adet insanlı fotoğraf var. Haydi ilk ikisinde Turkuaz'ın sahibini çıkarmayı başardık ta. Üçüncü fotoğraftaki Onur Air yelekleri ile Turkuaz uçağının önünde poz verenler kim? Eğer Turkuaz'ın elemanlarıysa Onur Air yelekleri üstlerinde ne arıyor? Yok Onur Air elemanlarıysa Turkuaz'ın haberinde işleri ne? Anlayan beri gelsin, gelemiyorsa da buılunduğu yerden iki kelam izah ediversin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dua ~ 15 yıl önce
Dogru karar.Hayirli ugurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000