17 Eylül 2008, Çarşamba 08:39:16

SunExpress'ten yeni tarife

Sunexpress yeni tarifesi kapsamında, Türkiye'de ilk defa komşu kentler, Sivas ve Kayseri arasında uçuş başlattı.
  • BİZ de nevşehirli olarak sunexpress uçuşlarında nevşehirinde yer almasını istiyoruz...
  • kayseri antalya seferi cook gec kalınmış bir seferdir,gecen sene kısa süreli konulan bu sfer sunexpressin diger içhat ucuşlarındaki yolcu sayıları ortalamasının üzerindeydi ancak nedense bu sene seferler bir türlü başlatılamadı. Bu konuda kayseri ticaret odasının cok pasiff kaldığını düşünüyorum biraz sivas ve bursa ticaret odalarını örnek alması gerektiğine inanıyorum.Ayrıca yaz boyunca kayseri antalya otobüslerinde yer bulmanın imkansız gibi bir sey oldugu unutulmamalı hemde ucak bileti fiyatına yakın fiyatlara55-60 ytl ye... umarım kayserili ucagına sahip cıkar ve artık sesini duyurur biraz...antalya kayseri antalya seferleri başlamalı artık...
  • Sun Express'in Kayseri uçuşları biz turizmciler için çok önemli. Ancak kışın bile 3 seferi olan S.E neden sezonda 2 kere tarife değiştiriyor ve sefer azaltıyor. Eylül - Ekim zengin turistin gezdiği döneme 2 ay öncesinde rezervasyon yapılamıyordu. Su anda da kasıma rezervasyon yapılamıyor bildigim kadarıyla. Sun Express lütfen seneye ne yapacağını bize bildir ki bizde program ve satışlarımızı ona göre yapalım. Bir'de tarifenizde Antalya - Kayseri vardı ne oldu? Bu da çok önemli bir bağlantı ama sanırım kolay destinasyonlara uçmak daha çok tercih ediliyor.
  • SunExpress Ramazanda güzel hizmetler veriyor..Devamını dilerizi..

Ramazan döneminde SunExpress ile aynı uçuşta birlikte seyahat eden her 10 kişiye de 1 kişilik bilet armağan ediliyor. Sivas-Kayseri uçuşları perşembe, Kayseri-Sivas uçuşları pazartesi günü gerçekleştirilecek. Yeni tarifede, yolcular Sivas'tan Kayseri'ye uçtuktan sonra, aynı uçakla İzmir'e de devam edebilecek. Kampanya, 25 Ekim'e kadar geçerli. Biletler, Ramazan boyunca Worldcard sahiplerine 3 artı 3 Worldtaksit, Maximum Kart sahiplerine ise, 3 taksitte satılıyor. "5'i 1 Yerde" kampanyası kapsamında, Ramazan'da yapılacak her uçuş vatandaşa 2 puan kazandırıyor. 

SunExpress'ten yeni tarife

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
BİZ de nevşehirli olarak sunexpress uçuşlarında nevşehirinde yer almasını istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agent ~ 16 yıl önce
kayseri antalya seferi cook gec kalınmış bir seferdir,gecen sene kısa süreli konulan bu sfer sunexpressin diger içhat ucuşlarındaki yolcu sayıları ortalamasının üzerindeydi ancak nedense bu sene seferler bir türlü başlatılamadı. Bu konuda kayseri ticaret odasının cok pasiff kaldığını düşünüyorum biraz sivas ve bursa ticaret odalarını örnek alması gerektiğine inanıyorum.Ayrıca yaz boyunca kayseri antalya otobüslerinde yer bulmanın imkansız gibi bir sey oldugu unutulmamalı hemde ucak bileti fiyatına yakın fiyatlara55-60 ytl ye... umarım kayserili ucagına sahip cıkar ve artık sesini duyurur biraz...antalya kayseri antalya seferleri başlamalı artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Propertravel ~ 16 yıl önce
Sun Express'in Kayseri uçuşları biz turizmciler için çok önemli. Ancak kışın bile 3 seferi olan S.E neden sezonda 2 kere tarife değiştiriyor ve sefer azaltıyor. Eylül - Ekim zengin turistin gezdiği döneme 2 ay öncesinde rezervasyon yapılamıyordu. Su anda da kasıma rezervasyon yapılamıyor bildigim kadarıyla. Sun Express lütfen seneye ne yapacağını bize bildir ki bizde program ve satışlarımızı ona göre yapalım. Bir'de tarifenizde Antalya - Kayseri vardı ne oldu? Bu da çok önemli bir bağlantı ama sanırım kolay destinasyonlara uçmak daha çok tercih ediliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müffetiş gadget ~ 16 yıl önce
SunExpress Ramazanda güzel hizmetler veriyor..Devamını dilerizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000