13 Ocak 2010, Çarşamba 10:21:48

SunExpress'ten tarife değişikliği

İzmir ile Atina arasında, 20 yıl sonra ilk aktarmasız uçuşları başlatan SunExpress, Ağustos’tan beri devam eden uçuşlarının tarifesini değiştirdi.
  • SunExpress'in bi tarifesi de varmıymış? Maşallah öyle iptal ve değişiklik yapılıyorki uçuşlarda sanki tarifesiz gibi :)) İlgililere duyurulur ..
  • Sanırım 22 15 te kalkacak olan uçak genelde gece yarısı kalkıyordur..Zira Sunexpress in tarife anlayışı yolcularına 3-4 saat rötarlı uçuş yaptırmak oldugu için... Sunexpressle 3 defa uçtum hiçbirinde 2 saatin altında rötar yapmadı...
  • sun ve pgs ye sormak lazım atina uçakları 100 yolcuyu buldumu??bu adamların parası madem çok biraz bize versinler..paraları çöpe atmaya devam..atina uçuşlarına devam.sorun bakalım izmir acentelerine kaç tanesi satmış atina :-)))))))))))

SunExpress, 15 Ocak’ta başlayacak yeni tarifede, İzmir – Atina arasında cuma ve pazar günleri uçarak Ege’nin iki komşu ülkesi arasında hafta sonu turizmini destekleyecek. Bu kapsamda, iki şehir arasındaki yolcu trafiğini güçlendirmek amacıyla, SunExpress’in bilet fiyatları gidiş-dönüş her şey dahil 98 Avro’dan başlayacak.

SunExpress kampanya aracılığıyla, karşı kıyıda keyifli bir hafta sonu geçirmek, eski akrabalarını ziyaret etmek, her iki şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini yaşamak isteyenlere ekonomik bir uçuş fırsatı sunuyor. Cuma ve pazar günleri düzenlenecek seferlerde, İzmir’den 22:25’te kalkan SunExpress uçağı 23:25’te Atina’ya varırken, dönüş uçuşları ise saat 23:55’te yapılacak.

SunExpress'ten tarife değişikliği

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
SunExpress'in bi tarifesi de varmıymış? Maşallah öyle iptal ve değişiklik yapılıyorki uçuşlarda sanki tarifesiz gibi :)) İlgililere duyurulur ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sanırım 22 15 te kalkacak olan uçak genelde gece yarısı kalkıyordur..Zira Sunexpress in tarife anlayışı yolcularına 3-4 saat rötarlı uçuş yaptırmak oldugu için... Sunexpressle 3 defa uçtum hiçbirinde 2 saatin altında rötar yapmadı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sun ve pgs ye sormak lazım atina uçakları 100 yolcuyu buldumu??bu adamların parası madem çok biraz bize versinler..paraları çöpe atmaya devam..atina uçuşlarına devam.sorun bakalım izmir acentelerine kaç tanesi satmış atina :-)))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000