14 Nisan 2016, Perşembe 10:54:49

Sunexpress'ten Ramazan kampanyası

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 6 Haziran’da başlayacak Ramazan için 24.99 TL’den başlayan fiyatlarla kampanya düzenledi.
  • duyurular nedense kampanyalar bittikten sonra yayınlanıyor
  • O kadar kampanya yapıyorsunuz allah için bir güne bir gün bu fiyata uçmuş değiliz kampanya tarihlerine bakıyorum arada dağlar kadar fark oluyor onun için biz kampanyadan yararlanmak nasip olmayacak hayırlısı bir gün talih bizede güler inşallah bizde ucuz ucarız
  • Sunexpress nevsehir hattini acsin!
  • Gidiş 24.dğru dönüş 168 tl nasıl oluyo peki kampanya izmir gidiş uygun ama dönüş pahalı kampanya bumu.....

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 6 Haziran’da başlayacak Ramazan için 24.99 TL’den başlayan fiyatlarla kampanya düzenledi. Kampanya çerçevesinde, İzmir ve Antalya’dan bütün iç hat uçuşlarda tek yön her şey dahil 24.99 TL, 44.99 TL ve 64.99 TL’den satışa açıldı.

14-24 Nisan 2016 tarihleri arasında kampanya çerçevesinde biletini alan herkes 01 Haziran - 30 Haziran 2016 tarihleri arasında, İzmir-İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir-Antalya, Antalya- İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir-Adana, Antalya-Adana ve İzmir-Konya karşılıklı seferlerinde her şey dahil tek yön 24.99 TL’den, İzmir-Trabzon, Antalya- Trabzon, İzmir-Samsun, İzmir-Kayseri ve Antalya-Kayseri karşılıklı seferlerinde her şey dahil tek yön 44.99 TL’den ve İzmir-Diyarbakır, Antalya-Diyarbakır, İzmir-Van, Antalya-Van, İzmir-Kars, İzmir-Erzurum, İzmir- Malatya, Antalya-Samsun, Antalya-Gaziantep ve İzmir-Gaziantep karşılıklı seferlerinde ise her şey dahil tek yön 64.99 TL’den uçabilecekler. Kampanya 24 Nisan’a  kadar sunexpress.com ve tüm satış kanallarında geçerli olacak.

Sunexpress'ten Ramazan kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

berhudar ~ 7 yıl önce
duyurular nedense kampanyalar bittikten sonra yayınlanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ümüt ARI ~ 8 yıl önce
O kadar kampanya yapıyorsunuz allah için bir güne bir gün bu fiyata uçmuş değiliz kampanya tarihlerine bakıyorum arada dağlar kadar fark oluyor onun için biz kampanyadan yararlanmak nasip olmayacak hayırlısı bir gün talih bizede güler inşallah bizde ucuz ucarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nevsehir ~ 8 yıl önce
Sunexpress nevsehir hattini acsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus.a320 ~ 8 yıl önce
Gidiş 24.dğru dönüş 168 tl nasıl oluyo peki kampanya izmir gidiş uygun ama dönüş pahalı kampanya bumu.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarihler ~ 8 yıl önce
Hangi tarihlere baktın bilmiyorum ama az önce ayt-adb-ayt 8-12 haziran vergiler dahil 38 liraya gidiş dönüş aldım aeorobilet üzerinden. Otobüsle tek yön gidemem bu paraya.
Kampanya ~ 8 yıl önce
Hala şu kampanya olayını anlayabilmiş değiliz toplum olarak. Adamlar bütün biletleri 24 liradan satacağız mı demişler sanki? Kim böyle bir kampanya yapar ki zaten? Her şirkette bu böyledir. Belirli sayıda koltuğu kampanyalı fiyattan alırsın uçak doldukça fiyat da artar. Bunun nesini anlamıyorsunuz ki?
AIRBUS A ~ 8 yıl önce
KARDES SEN OLAYI YANLIS ANLAMISSIN ORNEGIN KAMPANYA 1 NISAN - 30 NISAN ARASI VE SEN GIDIS UCUSU BU ARALIKTA ALIYORSAN KAMPANYADAN YER VARSA UCUZA ALIRSIN. AMA DONUSUN KAMPANYANIN BITTIGI TARIHTEN ITIBAREN ORNEGIN 5 MAYIS OLUYOR. BU DURUMDA YUKSEK UCRET ODUYON DONUSE :d

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000