02 Kasım 2009, Pazartesi 11:10:23

SunExpress'ten kutlamalara özel sefer

SunExpress, yakın tarihe ilgi duyanları, Berlin duvarının yıkılışının 20. yılını kutlamak üzere, Kasım ayında Berlin’e davet ediyor.
  • Siz büyük olasılıkla sunexpress çalışanısınız doğal olarakta şirketinizi savunuyorsunuz. Ama bari şirketinize söyleyin Halkla ilişkiler çalışmaları yaparken daha yaratıcı olsunlar. Bu yapılan temizlik vs işler 30 sene önce yapılıyordu. Biraz daha dikkat lütfen. Saygılar
  • Aman Sunexpress PR çalışmaları yaparken daha dikkatli olun. Sonra orada burada aylarca yıllarca yazılır. SAW da tek konu siz oldunuz.
  • SunExpress çalışanlarının yaptığı çevre duyarlılığına ilişkin faaliyet,STK ların ve diğer şirketlerin çevre kirliliğine dikkatini çekmekten başka birşey değildi. Bu hazımsızlık neden diye sormadan edemiyorum. Keşke menfi yorum yapanlar da yerden bir çöp alıp çöp kutusuna atıyor olabilseler.
  • Size katılıyorum. Byük firmalar böyle etkinlikler düzenlediğinde çok daha fazla dikkat etmeli. Bir Kundu plaj temizliği başlığı şirkete reklam olacağına imaj kaybına neden oldu. Gereksiz hareketlerden kaçınmak lazım.
  • Bence Sun Express haberlerinde yapılan çevre yorumları gereksiz değil. Gereksiz olan havayolunun çevre ile ilgili yaptığı haber. Halkla ilişkilerde dikkat etmek lazım !! Bu kadar rekabetin olduğu bir dönemde özenli olmakta fayda var.
  • sizin mahalleye gelip sizi ve gereksiz yorumlarınızı da toplayalım mı :)
  • Berlinde de çevre temizliği var mı ?

SunExpress, 9 Kasım gecesi gerçekleştirilecek sembolik duvar yıkımına katılarak bu tarihi olayın coşkusunu yaşamak isteyenler için, Berlin’e her şey dahil 49 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor. Berlin seferleri, İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir’den haftanın her günü, Antalya’dan ise pazartesi, salı, perşembe, cuma ve pazar günleri düzenleniyor. Yolcular, Berlin’deki otel rezervasyonlarını da SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden kolaylıkla yapabiliyor.

Dünya tarihinde önemli bir yer tutan ve Avrupa’da yeni bir dönemin başlangıcı sayılan Berlin duvarının yıkılışının 20. yıldönümü, yıl boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bunlardan en görkemlisi ise duvara ilk balyozun vurulduğu gün, Berlin’in simgesi olan Brandenburg Kapısı’nda düzenlenecek. Dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçiler, 2 kilometre uzunluğunda dizilen dev domino taşlarından oluşan sembolik duvarın yıkılmasını takiben, havai fişek gösterileri ve konserlerle ağırlanacak.

SunExpress'ten kutlamalara özel sefer

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Siz büyük olasılıkla sunexpress çalışanısınız doğal olarakta şirketinizi savunuyorsunuz. Ama bari şirketinize söyleyin Halkla ilişkiler çalışmaları yaparken daha yaratıcı olsunlar. Bu yapılan temizlik vs işler 30 sene önce yapılıyordu. Biraz daha dikkat lütfen. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aman Sunexpress PR çalışmaları yaparken daha dikkatli olun. Sonra orada burada aylarca yıllarca yazılır. SAW da tek konu siz oldunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SunExpress çalışanlarının yaptığı çevre duyarlılığına ilişkin faaliyet,STK ların ve diğer şirketlerin çevre kirliliğine dikkatini çekmekten başka birşey değildi. Bu hazımsızlık neden diye sormadan edemiyorum. Keşke menfi yorum yapanlar da yerden bir çöp alıp çöp kutusuna atıyor olabilseler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Size katılıyorum. Byük firmalar böyle etkinlikler düzenlediğinde çok daha fazla dikkat etmeli. Bir Kundu plaj temizliği başlığı şirkete reklam olacağına imaj kaybına neden oldu. Gereksiz hareketlerden kaçınmak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence Sun Express haberlerinde yapılan çevre yorumları gereksiz değil. Gereksiz olan havayolunun çevre ile ilgili yaptığı haber. Halkla ilişkilerde dikkat etmek lazım !! Bu kadar rekabetin olduğu bir dönemde özenli olmakta fayda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sizin mahalleye gelip sizi ve gereksiz yorumlarınızı da toplayalım mı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Berlinde de çevre temizliği var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000