08 Ekim 2009, Perşembe 11:41:25

SunExpress'ten 'kitap fuarı' kampanyası

SunExpress, 14-18 Ekim 2009 tarihlerinde düzenlenecek 61. Frankfurt Kitap Fuarı’nı takip etmek isteyenler için, her şey dahil 49 Avro’dan başlayan fiyatlarla kolay ulaşım imkanı sunuyor.
  • "İçi bilgi doludur, Kafamızın süsüdür, Hep okuyalım kitapları, Adam olmanın yoludur. Yolun aydınlığını, Kitaplar gösterir bize, İçimizin karanlığını, Atarak, bizi çıkarır düze. Hediyeniz kitap olsun, Kafalara bilgi dolsun, Kitapları ezip, bozmayalım, Kuşaktan kuşağa kalsın. Okuyan millet yükselir, Biz de okuyarak yükselelim, Atatürk'ün isteği bu, Milletçe geri kalmayalım." Fethi BOLAYIR Teşekkürler SUNEXPRESS
  • Sanki kitap bağışında bulunuyorlarmış gibi bir haber.

SunExpress’in Frankfurt’a İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya’dan her gün uçuşu bulunuyor. Yolcular biletlerini, SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden ve 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirken, otel rezervasyonlarını da yine internet sitesi üzerinden rahatlıkla yapabiliyor.

Dünyanın en büyük kitap fuarı olarak kabul edilen Frankfurt Kitap Fuarı, 100’den fazla ülkeden yaklaşık 7.000 yayıncıyı buluşturuyor. Bu yıl Çin’in onur konuğu olduğu 61. Frankfurt Kitap Fuarı’nı, 300.000’in üzerinde kitap tutkununun ziyaret etmesi bekleniyor. Frankfurt Kitap Fuarı’nı ziyaret etmek isteyenler, organizasyonun resmi internet sitesi www.frankfurt-book-fair.com üzerinden fuar biletlerini online olarak satın alabiliyor.

kitap fuarı

SunExpress'ten 'kitap fuarı' kampanyası

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
"İçi bilgi doludur, Kafamızın süsüdür, Hep okuyalım kitapları, Adam olmanın yoludur. Yolun aydınlığını, Kitaplar gösterir bize, İçimizin karanlığını, Atarak, bizi çıkarır düze. Hediyeniz kitap olsun, Kafalara bilgi dolsun, Kitapları ezip, bozmayalım, Kuşaktan kuşağa kalsın. Okuyan millet yükselir, Biz de okuyarak yükselelim, Atatürk'ün isteği bu, Milletçe geri kalmayalım." Fethi BOLAYIR Teşekkürler SUNEXPRESS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sanki kitap bağışında bulunuyorlarmış gibi bir haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000