09 Şubat 2010, Salı 12:38:03

SunExpress'ten ITB'ye özel fiyatlar...

SunExpress, dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olan ve bu yıl Türkiye’nin “Partner Ülke” statüsüyle yer alacağı ITB Berlin’e katılmak isteyen turizm profesyonellerine özel fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor.

10 - 14 Mart 2010  tarihlerinde düzenlenecek fuara katılmak isteyenler, SunExpress’in Antalya, İzmir ve İstanbul Sabiha Gökçen’den Berlin’e gerçekleştireceği tarifeli seferleriyle, tek yön her şey dahil 69 Euro veya gidiş-dönüş her şey dahil 99 Euro’ya uçacak. Özel fiyatlardan yararlanmak isteyen turizmciler, rezervasyonlarını SunExpress’e faks veya e-postayla başvurarak yapabilecek.

Dünya turizmine yön veren en önemli platformlardan biri olan ITB Berlin’e, bu yıl 10.000’den fazla katılımcı ve ticari müşteriler dahil olmak üzere toplam 300.000’in üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Fuar, 10 -12 Mart tarihlerinde sadece turizm profesyonellerini ağırlarken, 13 - 14 Mart tarihlerinde halka açık olacak. Fuar kapsamında özel fiyatlarla uçan turizm profesyonellerine

30 kg bagaj hakkı tanınırken, ek bagaj ücreti ise kilogram başına 2 Euro olacak. SunExpress’in ITB Berlin için özel fiyatlı biletleri kontenjanlarla sınırlı.

 

SunExpress'ten ITB'ye özel fiyatlar...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000