04 Eylül 2008, Perşembe 08:20:21

SunExpress'ten eğitime büyük katkı

İzmir’de yaşayan Alman ailelerin çocukları için, bu ülke büyükelçiliğine bağlı SunExpress sponsorluğunda ilköğretim seviyesinde okul açıldı. Alman müfredatı uygulanacağı bildirildi.
  • BEYLER BURSA KARS ARASI OTOBÜSLERLE 26 SAAT ÖLDÜK BÜTÜK NE OLUR ARTUK BU DERE ÇARE OLUN. BİR ZAMANLAR BURSAYA UÇAKLAR BAŞLAYACAK DEDUK ÇOK SEVUNDUK SEVİCUMUZ KURSAĞUMUZDA KALDU. THY DEDUK OLMADU BARİ RAMAZANLUK HATURUNA UÇAKLA BÜZLERÜ RAHAT ETTURUN. ALLAHA AMANET OLUN BEYLER
  • haha...fakirden alıp zengine dağıtıyorlar, avrupalıların sömürücü politikası her alanda kendini gösteriyor, türkiye de türklerin sırtından para kazan ondan sonra yabancıların okullarına, gene türklerin sırtından zengin olan zenginlerin spor organizasyonlarına sponsor ol...biz de yedik, hayırsever sunexpress....
  • Çok büyük maddi sıkıntılar içinde herşeylerini ortaya koyarak iş arayan genç pilot kardeşlerimizin 500€ larını saçma DLR sınavı için ellerinden alıp, sonra kuru bir "geçemedin" le evlerine gönderiyorlar. Bi de utanmadan gelip bizim toprağımızda bizim turistimizi taşıyıp bizim paramızla okul açıp alman müfredatı okutuyolar. Sunexpress e 500€ param haram olsun.

İstanbul ve Ankara’dan sonra, Alman Büyükelçiliği’ne bağlı ve tamamen Alman müfredatının uygulanacağı “İzmir Alman Okulu”, düzenlenen törenle Güzelbahçe’de açıldı. Ege Bölgesi’ndeki diplomatların yanı sıra Alman firmalarında çalışan Almanların çocuklarının devam edeceği okul, eğitime başladı. 24 öğrencinin kaydolduğu eğitim kurumunda, 3 Alman eğitmen görev yapıyor. Türkiye’deki Alman Okul Derneği’nce desteklenen ve SunExpress Havayolları’nın ana sponsor olduğu okulda dersler Almanca olacak, seçmeli dil olarak da İngilizce öğretilecek. Alman müfredatının uygulanacağı okuldan ayrılan çocuklar, Almanya’da, kaldıkları sınıftan eğitimlerine devam edebilecek.

Dostluğu daha da geliştirelim

Açılış töreninde; öğrencilerin ve ailelerinin yanı sıra Almanya’nın eski İzmir Başkonsolosu Peter Kolb, yeni Başkonsolos Stefan Schneider, Güzelbahçe Belediye Başkanı Ertan Avkıran, İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, İzmir-Alman Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Andreas Offinger yer aldı. Başkan Avkıran, “İlçemizde, 30 Alman ailesi yaşamakta. Geçmişten gelen Türk-Alman dostluğunu bu tür yapılarla daha da geliştirmekteyiz. Bizler iki dost ülke olarak her zaman yan yana olmalıyız” diye konuştu.

Eski başkonsolos Peter Kolb, “Alman Okulu’nun varlığı, mevcut eğitim platformunu zenginleştircektir. Yapımında bizleri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan’a, Güzelbahçe Belediye Başkanı Ertan Avkıran’a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

Kaynak: Milliyet

SunExpress'ten eğitime büyük katkı

Yorumlar

ARDAHAN VE POSFLULAR ~ 16 yıl önce
BEYLER BURSA KARS ARASI OTOBÜSLERLE 26 SAAT ÖLDÜK BÜTÜK NE OLUR ARTUK BU DERE ÇARE OLUN. BİR ZAMANLAR BURSAYA UÇAKLAR BAŞLAYACAK DEDUK ÇOK SEVUNDUK SEVİCUMUZ KURSAĞUMUZDA KALDU. THY DEDUK OLMADU BARİ RAMAZANLUK HATURUNA UÇAKLA BÜZLERÜ RAHAT ETTURUN. ALLAHA AMANET OLUN BEYLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatansever ~ 16 yıl önce
haha...fakirden alıp zengine dağıtıyorlar, avrupalıların sömürücü politikası her alanda kendini gösteriyor, türkiye de türklerin sırtından para kazan ondan sonra yabancıların okullarına, gene türklerin sırtından zengin olan zenginlerin spor organizasyonlarına sponsor ol...biz de yedik, hayırsever sunexpress....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DMX ~ 16 yıl önce
Çok büyük maddi sıkıntılar içinde herşeylerini ortaya koyarak iş arayan genç pilot kardeşlerimizin 500€ larını saçma DLR sınavı için ellerinden alıp, sonra kuru bir "geçemedin" le evlerine gönderiyorlar. Bi de utanmadan gelip bizim toprağımızda bizim turistimizi taşıyıp bizim paramızla okul açıp alman müfredatı okutuyolar. Sunexpress e 500€ param haram olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000