09 Ocak 2018, Salı 15:10:33

Sunexpress'ten bir ilk

SunExpress’den yeni ‘kesintisiz bağlantı’: SunExpress, WhatsApp üzerinden müşterilerine hizmet sunan ilk tatil havayolu şirketi oldu.
  • Hatay Antalya direkt uçuş istiyoruz lütfen
  • Cok pahali turk havayollarini gecti fiyatlarla yemek icme haric 500 veya 600 euro dusun birde yiyecek icecek alirsa millet 700 euroyu buluyor aslinda bir protesto yapacak millet ucakllara bakalim nasil fiatllari dusuruyorllar
  • Ya su sunexpress ankaradan da ic hat niye ucmuyor
  • Ne yazıkki boşa yapılmış gerekli yerlere iletilmiyor ve hep aynı cevaplar
  • Ah be sunexpress bir türlü tutunamadın şu piyasada. Ne yapacağını şaşırdın.
  • Evet guzel bir uygulama, zekice
  • O kadar çok güvenlimi acaba bu WhatsApp işi
  • O kadar yerli uygulamamız var. Turkcell bip wirofon. Onlara da gelsin.

SunExpress’den yeni ‘kesintisiz bağlantı’: SunExpress, WhatsApp üzerinden müşterilerine hizmet sunan ilk tatil havayolu şirketi oldu.

SunExpress misafirleri, artık popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp aracılığı ile de sorularını yöneltebilir, uçuşları hakkında her türlü bilgiyi edinebilir. Yolcular, rezervasyonlarını her zamanki gibi www.sunexpress.com web sitesi üzerinden veya seyahat acenteleri aracılığı ile de yapabilirler.

SunExpress, WhatsApp hizmet kanalını günün her saatinde, Türkçe ve İngilizce mesajlar için +90 541 782 3081, Almanya, İsviçre ve Avusturya için de +49 171 337 7053 numaralı telefonlardan sunuyor. Gelen mesajlar Almanca, İngilizce ve Türkçe olarak sadece birkaç dakika içerisinde yanıtlanıyor.

SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, “SunExpress olarak müşterilerimiz için mümkün olduğunca çok sosyal kanalda erişilebilir olmak istiyoruz. Halihazırda Facebook ve Instagram'da geniş bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz ve bunu WhatsApp ile daha da genişletmek istiyoruz. WhatsApp hizmeti, müşterilerimize daha hızlı yanıt vermemizi sağlarken aynı zamanda müşterilerimizin bize önerilerini rahatça göndermeleri için de imkan sağlıyor. İnovatif düşünerek misafirlerimizin her nerede olurlarsa olsunlar çevrimiçi ve çevrimdışı bize kolayca ulaşabilecekleri her platformda hizmet vermeye gayret gösteriyoruz, WhatsApp da artık buna dahil" dedi.
Geçtiğimiz yıl SunExpress, müşterilerine her yerden ulaşabilmek adına pek çok işbirliğine imza attı. Uygun fiyatlarla kaliteli seyahat sunan taşıyıcının "Uçan koltuk" kampanyası, Alman Bundesliga’nın üç futbol kulübü, Eintracht Frankfurt, Bayer 04 Leverkusen ve Hannover 96 ile işbirliği, Minyonlar ve Şirinler filminin karakterleri ile boyanan uçaklarının yanı sıra PlayStation ile işbirliği, SunExpress misafirleri arasında büyük beğeni topladı.

Sunexpress'ten bir ilk

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Sunexpress ~ 6 yıl önce
Hatay Antalya direkt uçuş istiyoruz lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 6 yıl önce
Cok pahali turk havayollarini gecti fiyatlarla yemek icme haric 500 veya 600 euro dusun birde yiyecek icecek alirsa millet 700 euroyu buluyor aslinda bir protesto yapacak millet ucakllara bakalim nasil fiatllari dusuruyorllar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bb ~ 6 yıl önce
Ya su sunexpress ankaradan da ic hat niye ucmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AnadoluJet ~ 6 yıl önce
Çünkü oradan THY'nin başka bir iştiraki AJET uçuyor.
Ne yazıkki ~ 6 yıl önce
Ne yazıkki boşa yapılmış gerekli yerlere iletilmiyor ve hep aynı cevaplar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Express ~ 6 yıl önce
Ah be sunexpress bir türlü tutunamadın şu piyasada. Ne yapacağını şaşırdın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 6 yıl önce
Tutanamadi mi ?! Sen pisayayi nasil takip ediyorsun ?! Avrupa’dan Vatanimiza en cok direk ucus saglayan, Antalya ve Izmire en cok kapasiteli ucus saglayan SunExpress!
Noldu? ~ 6 yıl önce
Süreçlerden mi elendin? Galiba kuyruk acısı var ki en başarılı tatil havayolumuza karşı bir çekememe durumu sezdim :)
Hiişşştttt ~ 6 yıl önce
Beylik sözleri bırak eray
Express ~ 6 yıl önce
Valla bir türlü adını yazdıramadı sektöre. Alamancı acenta kızmış ama havacılıktan anlamadığı için ne yazdığı da belli olmamış. Sunexpress Türkiyede uygun sefer bulunamadığında tercih edilecek havayolu kategorisinde. Alamanya Türkiye seferleri bizi bağlamaz.
Komik ~ 6 yıl önce
Karikatürsün.
Komik ~ 6 yıl önce
SunExpress'i biraz araştırmanı öneririm. Türkiye'nin bu yıl en çok büyüyen havayolu şirketi, dünyanın en iyi kredi sözleşmesi yapan havayolu şirketi, dünyanın en güvenli havayolu şirketi ödüllerine sahip ve bayrak taşıyıcı THY firmamızdan sonra Türkiye'nin en çok uçağına ve personeline sahip firması. İç hat uçmaması firmanın kötü olduğu anlamına gelmez. Firmanın tek olumsuz yanı Ankara'ya uçmaması gerçekten komik onda da THY'nin izin vermemesinin etkisi çok büyük
Murat Işılgöz ~ 6 yıl önce
Laf olsun iste . Konuşmuş. SunExpress'in ne kadar güçlü ve güvenilir bir sirket olduğunu oda biliyor kesin .
Sunexpress ~ 6 yıl önce
Sunexpress itibari en yuksek havayolu bos laf yapma arastir sonra konus. Ayrica kendi emegiyle buyuyen kaliteli bir sirket. Digerleri gibi vefasiz degil.
Sxsss ~ 6 yıl önce
Evet guzel bir uygulama, zekice

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenli ~ 6 yıl önce
O kadar çok güvenlimi acaba bu WhatsApp işi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatzep ~ 6 yıl önce
O kadar yerli uygulamamız var. Turkcell bip wirofon. Onlara da gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim ~ 6 yıl önce
Kim kullanıyor ki o uygulamaları? Bırakın şu yerli milli kasıntılıklarını artık. Milli feğil global olun!
Viber ~ 6 yıl önce
Kimse kullanmiyor dediklerini

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000