15 Ocak 2009, Perşembe 11:24:24

SunExpress'ten 83 ek sefer...

SunExpress, sömestr tatiline girecek öğrenciler ve aileleri için 18 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında, 83 ek sefer düzenleyecek.
  • BURSA İLİNDEN KARSADA BİR SEFER KOYSANIZ NE OLUR. BU 20 SAAT OTOBÜS YOLCULUĞU ÇİLESİNE BİR SON . HERGÜNDE İSTEMİYORUZ. HAFTADA 1 KEZ UÇUN.

SunExpress, sömestr tatiline girecek öğrenciler ve aileleri için 18 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında, 83 ek sefer düzenleyecek. SunExpress’in İstanbul Sabiha Gökçen, Antalya, İzmir, Diyarbakır, Van, Trabzon, Erzurum ve Adana’ya gerçekleştirileceği ek seferlerin biletleri satışa sunuldu.

SunExpress 2008/2009 kış tarifesi kapsamında, İzmir’den Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van’a; Antalya’dan Adana, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Samsun, Trabzon ve Van’a; İstanbul Sabiha Gökçen’den ise Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Kars, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van’a seferler düzenliyor. Ayrıca Bursa’yla Erzurum, Trabzon ve Antalya arasında, Adana’yla da Trabzon ve Erzurum arasında karşılıklı uçuşlar gerçekleştiriliyor.
 

SunExpress'ten 83 ek sefer...

Yorumlar

VATANDAŞ ~ 15 yıl önce
BURSA İLİNDEN KARSADA BİR SEFER KOYSANIZ NE OLUR. BU 20 SAAT OTOBÜS YOLCULUĞU ÇİLESİNE BİR SON . HERGÜNDE İSTEMİYORUZ. HAFTADA 1 KEZ UÇUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000