16 Haziran 2017, Cuma 11:54:36

Sunexpress'ten 11 yeni hat

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in Haziran ayından itibaren Türkiye’de, Antalya, Ankara, Adana, Elazığ, Kayseri, Ordu/Giresun’dan Avrupa’da 11 yeni destinasyona uçacak.
  • külliyen yalan milano ya biletleri aldık otelleri ayarladık sun express izmir milano uçuşlarını yapmayacaklarını belirtip tum yolcuları magdur etti rezil havayolu
  • Dereli
  • Sakin Bursa'dan bir tarafa ucmayin. Aman. Belki bi tarafiniza kopar. Sakın
  • Yurtdisinda en cok Mardinli var ama direkt ucus yok ne bicim adelat bu
  • Güzel hatlar acmis, ama yurt disi seferlerini cok gec acmis.millet yaz biletlerini almis durumda.Bunun yüzünden doluluk oraninin yüksek olacagini düsünmüyorum.
  • izmirden güney Avrupa ya direk uçuş başlasa da gidip gezsek. Barselona tatil hattı herzaman doldurmaz ama Marsilya gurbetçi hattıdır. Bence bir değerlendirin derim.
  • Sirketimle gurur duydugumu belirtmeye geldim. Lutfen ulkenin katma deger ureten guzel firmalarina burada birikmis kininizi kusmayin. Gelin sirketimizin guzelliklerini paylasalim.
  • once kendi ulkenize bakin onca yer dururken nedne yurt disi. ?
  • Ya ne zaman ams-esb başlıyacak bıktık artık aktarmalardan haftada bir sefer bari
  • Yeni degil zaten vardi 2016 da vardi reklam haber yapilmis. Hukumetin oy kokan haberleri gibi 30 sene once acilan hastaneyi tekrar acmak gibi birsey olmus

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in Haziran ayından itibaren Türkiye’de, Antalya, Ankara, Adana, Elazığ, Kayseri, Ordu/Giresun’dan Avrupa’da 11 yeni destinasyona uçacak. SunExpress, bu yeni hatların yanı sıra, yaz sezonu için İzmir’den Londra, Brüksel, Oslo, Frankfurt Hahn ve Münster de dahil olmak üzere, Türkiye’deki 7 şehirden Avrupa’da 15 noktaya uçuşlarını tekrar başlatacak. SunExpress bu yeni uçuşlarıyla beraber, Türkiye’den Avrupa’ya gerçekleştirdiği haftalık uçuş sayısını geçen yıla göre yüzde 18 artırarak 477’ye çıkarmış olacak.

SunExpress Türk turizminin kalbi Antalya’dan bir diğer yeni uçuş noktası ise Fransa’da Lyon olacak. Lyon’a ilk uçuşunu 10 Temmuz’da gerçekleştirecek. SunExpress’in yeni uçuş başlatacağı bir diğer kent ise başkent Ankara olacak. Ankara’dan mevcut Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hanover ve Stuttgart uçuşlarının yanı sıra, SunExpress’in Ankara’dan yeni uçuş noktaları ise Brüksel ve Viyana olacak. SunExpress ilk uçuşunu 30 Haziran’da gerçekleştireceği Ankara’dan Viyana’ya haftada 2 uçuş gerçekleştirecek,  yine aynı şekilde haftada 2 uçuş gerçekleştireceği Brüksel’e ise ilk uçuşunu 23 Haziran’da başlatacak. 

SunExpress’in Türkiye ile Avrupa arasında bir hava köprüsü olduğunu belirten SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof, SunExpress’in tarifeli seferlerle Türkiye ile Avrupa atasında en fazla uçuş gerçekleştiren havayolu şirketi olduğunu söyledi. “Bu yeni uçuşlarımızla ve evimiz olan Türkiye pazarında olan kapasite artırımımızla Türk turizminin en güçlü oyuncu olduğumuzu bir kez daha gösterdik.  Türkiye ile Avrupa arasında gerçekleştirdiğimiz uçuş sayısını geçen yıla göre yüzde %18 artırarak toplam haftalık 463 uçuşa çıkardık. Türkiye’nin 12 kentinden Avrupa’da toplam 46 kente haftalık 477 uçuş gerçekleştiriyoruz.”
Bischof, “Antalya’dan yeni uçuş noktamız Lyon olacak. Ayrıca Antalya- Stockholm uçuşlarını da 15 Haziran’da tekrar başlatıyoruz. Bu yeni destinasyonla beraber, Antalya’yı hem iç hatlarda hem dış hatlarda tarifeli seferler beraber en fazla noktaya bağlayan havayolu olarak, Antalya’dan dış hatlarda 36, iç hatlarda 10 olmak üzere, toplam 46 noktaya haftada 341 uçuş gerçekleştireceğiz. Önemli pazarlarımızdan biri olan Anadolu uçuşlarında ise hedefimiz Avrupa’da yaşayan Türkler. Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan havayolu olarak,  Anadolu’nun 13 kentinden Avrupa’da 13 kente haftada 79 uçuş gerçekleştireceğiz” dedi.

Yaz sezonu ile birlikte tekrar başlatılacak uçuşlar hakkında bilgi veren Bischof, “Aktarma merkezimiz İzmir’den Milano, Londra, Brüksel, Oslo, Frankfurt Hahn ve Münster’e tekrar uçuş başlatıyoruz. Bu yeni uçuşlarımız ile birlikte, İzmir’i tarifeli seferlerle en fazla noktaya bağlayan havayolu şirketi olarak, İzmir’den dış hatlarda 28, iç hatlarda 13 olmak üzere toplam 41 noktaya haftada 249 uçuş gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra, Adana, Kayseri, Konya, Gaziantep, Trabzon ve Elazığ’dan Avrupa’da 10 noktaya olan uçuşlarımız da tekrar başlıyor” dedi.
 

Yeni Uçuşlar

İlk Uçuş Tarihi

Uçuş Günleri

Elazığ – Hamburg

19.Haz

 Pazartesi

Ordu Giresun – Köln 

20.Haz

 Salı

Adana – Münster

20.Haz

 Pazar

Kayseri – Hanover

20.Haz

 Salı

Ankara – Brüksel

23.Haz

 Salı ve Cuma

Ankara – Viyana 

30.Haz

 Salı ve Cuma

Antalya – Lyon 

10.Tem

 Pazartesi

Ordu Giresun – Düsseldorf

01.Ağu

 Salı ve Perşembe

Ordu Giresun – Hanover 

01.Ağu

 Salı

Ordu Giresun – Stuttgart

03.Ağu

 Perşembe

Ordu Giresun – Frankfurt

04.Ağu

 Pazartesi ve Cuma

   

Tekrar Başlatılan Uçuşlar

İlk Uçuş Tarihi

Uçuş Günleri

Antalya – Stockholm

15.Haz

 Perşembe

İzmir – Londra

 23.Haz

 Salı, Cuma ve Pazar

İzmir – Frankfurt Hahn

03.Tem

 Pazartesi

İzmir – Brüksel

22.Haz

 Pazartesi, Perşembe ve Pazar

İzmir – Oslo

15.Haz

 Perşembe

İzmir – Münster

20.Haz

 Salı ve Çarşamba

Adana – Stuttgart

04.Haz

 Pazar

Adana – Köln

27.Haz

 Salı

Adana – Münih

10.Haz

 Cumartesi

Elazığ – Düsseldorf

19.Haz

 Pazartesi

Elazığ – Frankfurt

28.Haz

 Çarşamba

Gaziantep – Hanover

22.Haz

 Perşembe

Gaziantep – Stuttgart

28.Haz

 Çarşamba

Kayseri – Münih 

26.Haz

 Pazartesi ve Perşembe

Konya – Kopenhag

14.Haz

 Perşembe

Konya – Amsterdam

13.Haz

 Salı

Trabzon – Stuttgart

27.Haz

 Salı

 

Sunexpress'ten 11 yeni hat

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

tor ~ 7 yıl önce
külliyen yalan milano ya biletleri aldık otelleri ayarladık sun express izmir milano uçuşlarını yapmayacaklarını belirtip tum yolcuları magdur etti rezil havayolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 7 yıl önce
Dereli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sakın ~ 7 yıl önce
Sakin Bursa'dan bir tarafa ucmayin. Aman. Belki bi tarafiniza kopar. Sakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mardinli ~ 7 yıl önce
Yurtdisinda en cok Mardinli var ama direkt ucus yok ne bicim adelat bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yürü bee ~ 7 yıl önce
Güzel hatlar acmis, ama yurt disi seferlerini cok gec acmis.millet yaz biletlerini almis durumda.Bunun yüzünden doluluk oraninin yüksek olacagini düsünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güney ~ 7 yıl önce
izmirden güney Avrupa ya direk uçuş başlasa da gidip gezsek. Barselona tatil hattı herzaman doldurmaz ama Marsilya gurbetçi hattıdır. Bence bir değerlendirin derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eindhoven ~ 7 yıl önce
Sirketimle gurur duydugumu belirtmeye geldim. Lutfen ulkenin katma deger ureten guzel firmalarina burada birikmis kininizi kusmayin. Gelin sirketimizin guzelliklerini paylasalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
once kendi ulkenize bakin onca yer dururken nedne yurt disi. ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden mi yurt dışı? ~ 7 yıl önce
Anadolujeti kim uçuruyor??
Uçankuş ~ 6 yıl önce
Anadolu jet'in uçmadığı vilayet kaldı mı? Hala iç hat diyorsunuz.
AG1910 ~ 7 yıl önce
Ya ne zaman ams-esb başlıyacak bıktık artık aktarmalardan haftada bir sefer bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam ~ 7 yıl önce
Yeni degil zaten vardi 2016 da vardi reklam haber yapilmis. Hukumetin oy kokan haberleri gibi 30 sene once acilan hastaneyi tekrar acmak gibi birsey olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000