01 Haziran 2016, Çarşamba 10:01:32

Sunexpress'te online check-in dönemi başladı

SunExpress, yolcuların daha rahat seyahat etmeleri için fiziki şartları uygun olan hem Avrupa hem de Türkiye’deki bütün destinasyonlarından online check-in uygulamasını başlattı.
  • Madem sunexpress antep ucusu iptal. İzmir, ankara ucuyor mu? Onlar can degil mi? Sunexpressin politikasi ne. Almansa ichat ucmasin. Turk ise Turk firmasi gibi davransin. İlker Ayci ne dusunuyor bu konuda?
  • Koskoca üniversitelerin bile uygulaması var sunexpressin yok çok saçma!!!!!!
  • IT Direktörü Sn.Ali Güler'in son başarısı.Ben şunu anlamıyorum,bu kadar başarılı bir ekip,zarar eden bir şirketi son dört yıldır kara geçir,büyüt,50 tane uçak alır hale getir.Ve sen bu ekibi yek tek görevden al.Bu hangi zihniyete sığar????Hangi inanca?Hangi dine?
  • Zaten vardı ki bu hizmet neyi başlattı, yıllardır yapıyoruz
  • Asagidaki yazi bugün Saun Express acentalarina cekilmis.Konuyla ilgili aciklama varmi ?TÜRKIYE SIMDI TEHLIKELI BÖLGEMI OLDU??????? Değerli İş Ortağımız, SunExpress Deutschland (XG) ile icra etmekte olduğumuz Almanya çıkışlı Gaziantep direkt uçuşlarımız Federal Almanya Dışişleri Bakanlığı’nın güvenlik uyarısı sebebiyle Haziran ayı boyunca durdurulmuştur. Bu seferlerimizden bazıları Gaziantep yerine Adana’ya icra edilecek olup, Adana’dan Gaziantep’e yolcularımız otobüs ile götürülecek ve Gaziantep’ten dönecek olan yolcular otobüs ile Adana’ya getirilip Almanya seferlerini gerçekleştireceklerdir. Adana’ya uçulan seferlerin dışında kalan seferlerimizdeki yolcularımıza İzmir veya Antalya aktarmalı Gaziantep seferlerimizde alternatif sunulacaktır.
  • Antalya’ya gelen yabancı ziyaretçi sayısı Ocak-Mayıs döneminde % 44,1 düşüşle 2,3 milyondan 1,3 milyona geriledi. Kent 5 ayda 1 milyondan fazla turist kaybetti. Turizmdatabank tarafından derlenen bilgilere göre 5 aylık dönemde Almanya’dan gelen ziyaretçi sayısı % 30 dolayında azalarak, 830 binden 582 bine düştü. Aynı dönemde Rusya’dan gelenlerin sayısı ise % 96 düşüşle 542 binden 21 bine kadar geriledi. Ukrayna ve İsrail büyüyor Antalya 5 aylık dönemde Ukrayna pazarında % 57’lik artışla 90 bine yakın konuk ağırladı. Yükselişte olan bir diğer Pazar olan İsrail’den % 68 daha fazla ziyaretçi alınırken ziyaretçi sayısı 22 binde 38 bine çıktı. 5 aylık dönemde Litvanya, KKTC gibi çok az sayıda gelişme gösteren Antalya, başta Avrupa ve BDT pazarları olmak üzere tüm ülkelerde düşüş gösterdi. http://www.turizmdatabank.com/haber/antalya-turizminde-buyuk
  • Ücretli mi ücretsiz mi? Onur air gibi otomatik check in alternatifi sunmadan 5 TL almaya çalışmaz umarım.
  • SIRADA NELER VAR, FARKLI BISEYLER OLSUN...
  • Türkiye'nin açık farkla en iyi havayolu şirketi, iyi ki varsınız, teşekkürler Sunexpress.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yolcuların daha rahat seyahat etmeleri için fiziki şartları uygun olan hem Avrupa hem de Türkiye’deki bütün destinasyonlarından online check-in uygulamasını başlattı.

Check-in işlemleri için kuyrukta bekleyip zaman kaybetmek istemeyen bütün yolcular, 24 saat öncesinden, SunExpress rezervasyon sistemi üzerinden online check-in yapabilecekler. Biletini SunExpress’ten alan yolculara 24 saat öncesinden “online check-in yapabilirsiniz” bilgisi ulaşacak. Online check-in işlemi, sunexpress.com üzerinden, Türkiye iç hat uçuşları için uçuşa 45 dakika kalıncaya kadar, Türkiye çıkışlı uluslararası uçuşlar için uçuşa 3 saat kalıncaya kadar, Avrupa’dan gerçekleşen uçuşlarda ise uçuşa 6 saat kalıncaya kadar yapılabilecek. Bagajı olan yolcular ise “bagaj bırakma” kontuarlarına sıra beklemeden bagajlarını bırakabilecekler. 

Şu an için online check-in yapılabilecek havalimanları: 

• Türkiye kalkışlı havalimanları • Amsterdam • Berlin Schönefeld• Berlin Tegel • Bremen 
• Düsseldorf • Frankfurt • Hamburg • Hannover • Linz • Munich • Nuremberg • Stuttgart

Yolcular, kendi tercihlerine bağlı olarak biniş kartlarını, check-in esnasında yazdırabilir ya da havaalanlarının koşullarına bağlı olarak e-posta veya SMS olarak gönderilen dijital/mobil biniş kartlarını kullanabilecekler.  Dijital biniş kartları, havaalanlarının uygunluğuna bağlı olarak şu an da Avrupa’dan gerçekleşen tüm uluslararası uçuşlarda, İstanbul (SAW) ve İzmir üzerinden gerçekleşen tüm uluslararası uçuşlar, Diyarbakır, Kayseri ve Erzurum hariç tüm Türkiye içi hat uçuşlarında kullanılabiliyor.
 

Sunexpress'te online check-in dönemi başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Fatih ~ 8 yıl önce
Madem sunexpress antep ucusu iptal. İzmir, ankara ucuyor mu? Onlar can degil mi? Sunexpressin politikasi ne. Almansa ichat ucmasin. Turk ise Turk firmasi gibi davransin. İlker Ayci ne dusunuyor bu konuda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uygulama ~ 8 yıl önce
Koskoca üniversitelerin bile uygulaması var sunexpressin yok çok saçma!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Güler ~ 8 yıl önce
IT Direktörü Sn.Ali Güler'in son başarısı.Ben şunu anlamıyorum,bu kadar başarılı bir ekip,zarar eden bir şirketi son dört yıldır kara geçir,büyüt,50 tane uçak alır hale getir.Ve sen bu ekibi yek tek görevden al.Bu hangi zihniyete sığar????Hangi inanca?Hangi dine?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Online ~ 8 yıl önce
Zaten vardı ki bu hizmet neyi başlattı, yıllardır yapıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜVENLIKSIZ ANTEP ~ 8 yıl önce
Asagidaki yazi bugün Saun Express acentalarina cekilmis.Konuyla ilgili aciklama varmi ?TÜRKIYE SIMDI TEHLIKELI BÖLGEMI OLDU??????? Değerli İş Ortağımız, SunExpress Deutschland (XG) ile icra etmekte olduğumuz Almanya çıkışlı Gaziantep direkt uçuşlarımız Federal Almanya Dışişleri Bakanlığı’nın güvenlik uyarısı sebebiyle Haziran ayı boyunca durdurulmuştur. Bu seferlerimizden bazıları Gaziantep yerine Adana’ya icra edilecek olup, Adana’dan Gaziantep’e yolcularımız otobüs ile götürülecek ve Gaziantep’ten dönecek olan yolcular otobüs ile Adana’ya getirilip Almanya seferlerini gerçekleştireceklerdir. Adana’ya uçulan seferlerin dışında kalan seferlerimizdeki yolcularımıza İzmir veya Antalya aktarmalı Gaziantep seferlerimizde alternatif sunulacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferda ~ 8 yıl önce
Antalya’ya gelen yabancı ziyaretçi sayısı Ocak-Mayıs döneminde % 44,1 düşüşle 2,3 milyondan 1,3 milyona geriledi. Kent 5 ayda 1 milyondan fazla turist kaybetti. Turizmdatabank tarafından derlenen bilgilere göre 5 aylık dönemde Almanya’dan gelen ziyaretçi sayısı % 30 dolayında azalarak, 830 binden 582 bine düştü. Aynı dönemde Rusya’dan gelenlerin sayısı ise % 96 düşüşle 542 binden 21 bine kadar geriledi. Ukrayna ve İsrail büyüyor Antalya 5 aylık dönemde Ukrayna pazarında % 57’lik artışla 90 bine yakın konuk ağırladı. Yükselişte olan bir diğer Pazar olan İsrail’den % 68 daha fazla ziyaretçi alınırken ziyaretçi sayısı 22 binde 38 bine çıktı. 5 aylık dönemde Litvanya, KKTC gibi çok az sayıda gelişme gösteren Antalya, başta Avrupa ve BDT pazarları olmak üzere tüm ülkelerde düşüş gösterdi. http://www.turizmdatabank.com/haber/antalya-turizminde-buyuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tehlikeli ~ 8 yıl önce
Bugün Sun Express tüm acentalarina;yerli -yabanci-alman-türk-hollandali-belcikali demeden alman Disisleri Gaziantepi tehlikeli görüyor ondan dolayi ucmayacagiz diye yazi yayinladi.Siz daha hala sayi veriyorsunuz.Kendi elleriyle bombayi patlatiyorlar.
Ic ~ 8 yıl önce
Ferda isine bak musa sana haberleri yetistiriyor galiba
Yolcu ~ 8 yıl önce
Ücretli mi ücretsiz mi? Onur air gibi otomatik check in alternatifi sunmadan 5 TL almaya çalışmaz umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BB ~ 7 yıl önce
Şimdilik ücretsiz. Önce bir gel gel sonra ise herzaman olduğu gibi "al sana al sana".
Ij ~ 8 yıl önce
SIRADA NELER VAR, FARKLI BISEYLER OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ~ 8 yıl önce
Türkiye'nin açık farkla en iyi havayolu şirketi, iyi ki varsınız, teşekkürler Sunexpress.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hr ~ 8 yıl önce
Neye göre kime göre kardeşim ??
Sunexpress ~ 8 yıl önce
Evet doğru,dört yıl öncesine göre şuan geldiği nokta müşteri odaklı bir havayolu oldu.Sefer aksalığında dörtyıl öncesinde olduğu gibi al 50TL bak başının çaresine denmiyor artık.Fakat dostlarımız sunexpress'i bu hale getirmek için kelle verdiler. Acente dostu oldular.Kurumsal müşteriye yönelik uygulamalar başlattılar.Tarifeyi rantabıl hale getirdiler.Garip bir ücret politikası uygulanmıyor artık. Umarım yapılanları bozmazlar....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000