10 Nisan 2014, Perşembe 17:46:10

SUNEXPRESS'TE DEPREM!!!

Sunexpress Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, sürpriz bir kararla görevden alındı.
  • Ağlayanlar :))ve büyükk ÇINAR a olumlu yorum gönderenler neden acaba isimlerinizi kullanmıyorsunuz?Yoksa ÇINAR la kan bağınız mı var?Dürüstçe adını yazanı ayakta alkışlamak gerek ancak isimsiz ünlemler gizli Kahraman postuna bürünmekten öteye geçmez...
  • Gercekten cok komik buradaki yorumlar herkes biliyor onun arkasindan ne konusuldugunu ama burada yazanlar acayip farkli.. Kıdem tazminatini vermedigi bir sürü amirin ahı tutmuş olacak ki o çok degerli "ÇINAR"a da kıdem tazminati vermemişler.. Allah büyük herşey sırayla!!
  • Teknik departman dahil olmak üzere birçok departmanda performans değerlendirmesi! Yaparak sadece yandaşlarının sözüyle yaşlı hasta çocuklarını okutan yılların emekçilerini kartlarını alarak bir hiç gibi kapının önüne koymak mıdır koca çınar lık?
  • Double pack keşke sende az yürekli olup adını yazsaydın açık açık.Nickname inin ardına sığınıp yorum gönderen arkadaşlarım keşke Gülşah Hanımın cesaretinin onda biri sizde olsaydı.Bu yorumların hepsini Hacı Say mı yazdırttı acaba diye düşünmeden edemiyor insan.Zira kendilerinin keyfi uygulamaları tüm havacılık sektöründe nam salmıştı..
  • Zamanında insanları tektek ofisiine ve ucagin arka galleysine çeken ve tehdit eden (sendikal faaliyetlerden dolayi) , insanların is kaygısı base kapatma endişesi varken moral ve motivasyon olması icin Hadi hep beraber Cem Yılmaz'a gidelim diye bir teklif sunan bir yoneticiden bahsediyorsunuz.. Daha nice saymadigim düşüncesizce patavatsizca ve kaba davranışları..bunu su an yazdiklari yazilarla yalakalik yapan sunexpress çalışanlarında cok iyi ama cok iyi biliyor.. Cok abartıyorsunuz su hacıyı...
  • Bilip bilmeden, kuyruk acısı olan herkes abuk subuk yazılar yazıp içlerindeki kini dökmüşler.Meyve veren ağaç taşlanır ya da çamur at izi kalsın misali.Bilinen tek gerçek Sun Express her geçen sene büyümekde ve kar elde etmektedir.3000 yakın personel çalışmakdadır.Yediği ekmek teknesine tükürenlere sesleniyorum.SunExpress i bugunlere getiren en saygıdeğer , en vicdanıbol, en insanı müdürlerden biridir Hacı Say.Tüm çalışanlarına saygı duyduğu için ve onlara güvenip sevdiği için SunExpress her sene büyümeye devam edecekdir, Bu buyumede emeği çok gecen Hacı Beyede SunExpress minnettardır.Siz bizim hüzün yanımız olarak kalacaksınız...Hep özleneceksiniz...
  • Evet 8 yıl önce şirkete geldiğinde ilk iş olarak maaş düzenlemesi adı altında şirketin neredeyse kuruluşundan beri çalışan eski personelini katakulle ile İş Kanunu kapsamından çıkarıp Borçlar Kanunu Kapsamına tabii etti.Şimdi emekli olmuş ve hakkını mahkemelerde geri almak için savaşan elinde karnında çocuğu ile mahkemelerde uğraşan ben ve arkadaşlarım......Hacı bey siz bana emekliliğinin huzurunu yaşatmadınız.Bende size 18 yıllık emeğimi ve hakkımı helal etmiyorum. Gülşah Karabuğa
  • Bu yorumlar içın "bonus" aldınız mı?
  • Sirket efsanesimidir tam bilmiyorum ama, sxs de sirketin verdigi dizustunun evinde harcadigi elektrik tutarini hesaplayip sirketten isteyen bir pilot varmis. Eger dogru ise bu maliyet ve hesaplama uzmani sahsi genel mudur yapsinlar.
  • Arka galleye gelip 'yiyecek birseyler var mi arkadaslar?' Demesini ve ekip box'indan kendine sandvic hazirlamasini hiç unutmam, hatta hesap kapanisini yaparken oturup bize yardim edisini. Candan bir insandi, gidişi canimizi yakti.

8 yıldan bu yana Sunexpress Havayolları'nda genel müdür yardımcılığı görevini yürüten Hacı Say, görevden alındı. Say, karar sonrası bu akşam saatlerinde çalışanlarla bir araya gelerek veda konuşması yaptı.

Son yıllarda ciddi büyüme performansı gösteren Sunexpress Havayolları'nda Hacı Say'ın görevden alınması şaşkınlık yarattı.

Bilindiği gibi Sunexpress geçtiğimiz haftalarda Boeing firmasından 50 uçak sipariş etmişti.

Hacı Say'ın yerine Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın'ın vekalet edeceği kaydedildi.

Airporthaber.com ÖZEL

SUNEXPRESS'TE DEPREM!!!

Yorumlar Tüm Yorumlar (98)

Firdevs gülmez ~ 10 yıl önce
Ağlayanlar :))ve büyükk ÇINAR a olumlu yorum gönderenler neden acaba isimlerinizi kullanmıyorsunuz?Yoksa ÇINAR la kan bağınız mı var?Dürüstçe adını yazanı ayakta alkışlamak gerek ancak isimsiz ünlemler gizli Kahraman postuna bürünmekten öteye geçmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok yazik ~ 10 yıl önce
Gercekten cok komik buradaki yorumlar herkes biliyor onun arkasindan ne konusuldugunu ama burada yazanlar acayip farkli.. Kıdem tazminatini vermedigi bir sürü amirin ahı tutmuş olacak ki o çok degerli "ÇINAR"a da kıdem tazminati vermemişler.. Allah büyük herşey sırayla!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 10 yıl önce
Güzel arkadasim, buda bir cok sey oldugu gibi dedikodu. Tazminatini tabiki aldi. O CINAR hicbir Zaman yikilmayacaktir! Bu böyledir ve böyle bilinsin.
!!! ~ 10 yıl önce
Aynen, Allah biliyor bunlari. Ama bizde biliyoruz. Aradan kac gün gecti ve calisanlari olarak halen her gün agliyoruz. ADAM izindeyiz!!!
2late ~ 10 yıl önce
Teknik departman dahil olmak üzere birçok departmanda performans değerlendirmesi! Yaparak sadece yandaşlarının sözüyle yaşlı hasta çocuklarını okutan yılların emekçilerini kartlarını alarak bir hiç gibi kapının önüne koymak mıdır koca çınar lık?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hülya Sapan ~ 10 yıl önce
Double pack keşke sende az yürekli olup adını yazsaydın açık açık.Nickname inin ardına sığınıp yorum gönderen arkadaşlarım keşke Gülşah Hanımın cesaretinin onda biri sizde olsaydı.Bu yorumların hepsini Hacı Say mı yazdırttı acaba diye düşünmeden edemiyor insan.Zira kendilerinin keyfi uygulamaları tüm havacılık sektöründe nam salmıştı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok abartıyorsunuz ~ 10 yıl önce
Zamanında insanları tektek ofisiine ve ucagin arka galleysine çeken ve tehdit eden (sendikal faaliyetlerden dolayi) , insanların is kaygısı base kapatma endişesi varken moral ve motivasyon olması icin Hadi hep beraber Cem Yılmaz'a gidelim diye bir teklif sunan bir yoneticiden bahsediyorsunuz.. Daha nice saymadigim düşüncesizce patavatsizca ve kaba davranışları..bunu su an yazdiklari yazilarla yalakalik yapan sunexpress çalışanlarında cok iyi ama cok iyi biliyor.. Cok abartıyorsunuz su hacıyı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 10 yıl önce
"O Haci" yi derken...Bizler o Haci icin Kurban olmaya haziriz!
Game Of Thrones ~ 10 yıl önce
Bilip bilmeden, kuyruk acısı olan herkes abuk subuk yazılar yazıp içlerindeki kini dökmüşler.Meyve veren ağaç taşlanır ya da çamur at izi kalsın misali.Bilinen tek gerçek Sun Express her geçen sene büyümekde ve kar elde etmektedir.3000 yakın personel çalışmakdadır.Yediği ekmek teknesine tükürenlere sesleniyorum.SunExpress i bugunlere getiren en saygıdeğer , en vicdanıbol, en insanı müdürlerden biridir Hacı Say.Tüm çalışanlarına saygı duyduğu için ve onlara güvenip sevdiği için SunExpress her sene büyümeye devam edecekdir, Bu buyumede emeği çok gecen Hacı Beyede SunExpress minnettardır.Siz bizim hüzün yanımız olarak kalacaksınız...Hep özleneceksiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülşah karabuğa ~ 10 yıl önce
Evet 8 yıl önce şirkete geldiğinde ilk iş olarak maaş düzenlemesi adı altında şirketin neredeyse kuruluşundan beri çalışan eski personelini katakulle ile İş Kanunu kapsamından çıkarıp Borçlar Kanunu Kapsamına tabii etti.Şimdi emekli olmuş ve hakkını mahkemelerde geri almak için savaşan elinde karnında çocuğu ile mahkemelerde uğraşan ben ve arkadaşlarım......Hacı bey siz bana emekliliğinin huzurunu yaşatmadınız.Bende size 18 yıllık emeğimi ve hakkımı helal etmiyorum. Gülşah Karabuğa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
double pack ~ 10 yıl önce
Bir de adını yazmış utanmadan herkes senin neden işten çıktığını çok iyi biliyor. İnsanda biraz utanma olur
selda koksoy ~ 10 yıl önce
Bu yorumlar içın "bonus" aldınız mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aday bulundu ~ 10 yıl önce
Sirket efsanesimidir tam bilmiyorum ama, sxs de sirketin verdigi dizustunun evinde harcadigi elektrik tutarini hesaplayip sirketten isteyen bir pilot varmis. Eger dogru ise bu maliyet ve hesaplama uzmani sahsi genel mudur yapsinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin memuru ~ 10 yıl önce
Arka galleye gelip 'yiyecek birseyler var mi arkadaslar?' Demesini ve ekip box'indan kendine sandvic hazirlamasini hiç unutmam, hatta hesap kapanisini yaparken oturup bize yardim edisini. Candan bir insandi, gidişi canimizi yakti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000