01 Aralık 2012, Cumartesi 10:15:13

SUNEXPRESS'TE DEĞİŞİM BAŞLADI

Acentelerle Düsseldorf'da bir araya gelen SunExpress yönetimi değişim sürecine girildiğini açıkladı. İlk somut uygulamalar bugünden itibaren başlıyor...
  • Necdet ağabey Türkiye değilmiydi?Almanya'da ne işin var?Sana güveniyoruz.Acente dostu,enazından herkese eşit davranılır.Necdet ağabey herkese eşit uzaklıktadır.THY'deki görevi sırasında yaptıkları unutulmaz.Hiçbirimiz,acenteler arasında bir ayrım yapmaz.
  • Arladaslar neyin kavgasini yapiyorsunuz? Adamlar bizim ürünümüz budur ister sat istersen satma diyor. Yani satmak zorunda degilsiniz yok 20 kiloymus yok 30 yemekliymis yemeksizmis.bende satisimi yapiyorum 20 kiloysa satarken 20 diyorim ve hic sorun yasamiyorum egerki bunu ben beceriyorsam bu demektirki sirketlerde degil siz acentelerde bir sorun var iyi bir satici degilsiniz o zaman! adamlar almanca bilmis yada bilmemis size ne? thy personelinin tainini güney doguya planladiginda adamlar o dilimi biliyor saniyorsunuz? önemli olan icraatleri. Begenmiyorsaniz satmayin o kodar basittir.kimse sizi bogazina cökmekle tehdit ederek bilet sattirmiyor.sizler aliskinsiniz hadi istanbula balik yemeye diyen sirketle gidip daha masalarinda otururken sirketi elestirmeye.Keske hepiniz benim kadar kivirmadan acikca yazabilseydiniz...
  • Yine deneme yanilma yöntemi. Daha önce yapilan 20 Kg yanlisi, üc kurus gelir olsun diye o kötü sandvici, suyu satip tekrar bu yanlistan dönmenin adi degisim rüzgari mi? yaptiginiz her deneme kac milyon EUR götürüyor sirketten? Eminim 4-5 ay sonra bir degisim rüzgari daha yapip simit satmaya, yük hakkini mesela 22 Kg ye düsürürsünüz. Maksat degisim rüzgari estirmek ve milyonlari ! ucurmak..
  • Almanya Base in yapmıs oldugu 5.000.000 Euro nun hesabını kim verecek ve sadece 5 ayda..Yazık oluyoo Sunexpress..
  • Cok degil bundan 5 sene oncesine kadar Frankfurt bürosunda calisan personel sayisi maksimum 20-25 di..Su anda 100 dogru gidiyor..Buda kadrolasmanin ne seviyede oldugunun gostergesidir..Adam cok, is yok..Is yapan ise hic yok...Yolunuz acik olsun..
  • Önce yıllarca acentalardan bağımsız olmaya çalış, ardından gereksizce Ögere bir sürü imtiyaz tanı ve şimdi de bunları kaldır. Yönetimin dil bilmemesi değil iş bilmemesi problem. Ali Cillioglu ATİB, Avrupa Türk İslam Birliği eski başkanı, bariz kadrolaşma örneğidir.
  • 2.5 şirket kalacaktı, demekki 0.5 ;sunexpress değil, belki thy nin yüzde 50 hissesiyle 0.5 olur dedim de, yok...
  • bunlar uçak ta dağıtacağı peynir ekmeği elleriyle değilde beyinleriyle yemişler:)bu şirket bitiyor son kulvar...bu son şans, izmirde olmayacak,patlayacak ..daha da küçülüp tabela şirketi olacaklar ama yöneticeler sandalyesinde oturacak, kimse ben ne yaptım da diyeceğini zannetmiyorum, malum peynir ekmek meselesi ...
  • Devlet yönetiminde olan her şirket gibi Sunexpress'de bitmeye mahkumdur. Pilotuna ve ekiplerine verdiği piyasanın en düşük maaşlarıyla,vizyonsuz ve hükümet torpilli yöneticileriyle zaten bitsin diye düşünüyorum. Reklam yapmanın halk üzerindeki muazzam etkisini bildikleri halde,Pegasus'un reklam ile satışlarını müthiş oranda artırdıklarını gördükleri halde iktidar torpilli,havacılıktan uzak yöneticileri maalesef bunu beceremedi. Buradan diyorum ki: "Sunexpress'in güzide pilotları ve ekipleri..Yıllarca THY'deki meslektaşlarınızın yarı fiyatına çalıştınız,sesiniz bile çıkmadı. Pegasus'un uçuş ekipleri bile zam üstüne zam aldı,aradaki fark %35'lere geldi gene değişen birşey olmadı. Madem öyle bırakın batsın şirket,sizlerde bu vizyonsuz yöneticilerden kurtulursunuz. Sunexpress'in yerine açılacak şirket mutlaka size hak ettiğiniz değeri verir."
  • Günaydin, biz hemen taraf olmaya tesne bir milletin mensuplariyiz. Buna ragman bir havayolu ile onun bi-rinci acentasi arasindaki bozulan münasebetlerin bizi neden bu kadar alakadar ettigini anlamak zor. Ikisinin arasindaki meselelerin bizim belden asagi yorumlarimizla cözülemeyecegi de asikar. Taraflar oturur, konusur ve anlasirlar. Olmazsa mahkemeye müracaat ederler. Bu onlarin bilecegi bir sey. Bizim icin önemli olan, taraflarin bizlere yaptiklari tekliflerden hangisinin, seyahat acen-tasi ve müsteri icin daha elverisli oldugudur. Bunlari hatirlatmak cüretinde bulundugum icin siz gene de benim kusuruma bakmayin. Hamis: XQ'nun tesvik primini -konudaki Öger faktörüne ragmen, artirmasini kutluyorum.

Almanya’nın 7 noktasından, Anadolu’nun 13 noktasına uçuş gerçekleştiren SunExpress’in üst düzey yöneticileri Düsseldorf Maritim Hotelde acentelerle bir araya geldi.

NRW'de Sunexpress ile çalışan yaklaşık 180 acentenin katıldığı toplantıda alınan yeni kararlar paylaşıldı. Yeni dönemde yolcuları da yakından ilgilendiren kararlar arasında, uçaklarda yemek ikramının yanı sıra, Antalya, Bodrum ve Dalaman uçuşlarının dışındaki bütün uçuşlarda yük hakkının 30 kiloya çıkarıldığı bilgisi yer aldı.

Toplantıya, Almanya genel Müdür yardımcısı Server Aydın’ın yanı sıra, Türkiye’den gelen pazarlama sorumlusu Necdet Gürsoy, gelir yönetimi sorumlusu Andreas Thams, acente sorumluları Ali Çillioğlu ve Hakan Ortatepe katıldı.

SERVER AYDIN: "TEK HAVAYOLU OLMA ÖZELLİĞİNİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ"

SunExpress Almanya Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, "1 Aralık'tan (bugün) itibaren uçak içinde ikramlarımız başlayacak. Müşterilerimiz uçak içinde yiyecek satın almak zorunda kalmayacak. Ücret yapımızda ve uçuş rotalarımızda da bazı değişiklikler oldu. Kış- yaz Anadolu'ya direkt uçan tek havayolu şirketi özelliğini genişleterek devam ettirmek istiyoruz. Ayrıca bundan böyle uçtuğumuz noktalara cenaze de taşıyacağız ”dedi.

SUNEXPRESS'TE DEĞİŞİM BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

Almanya ~ 11 yıl önce
Necdet ağabey Türkiye değilmiydi?Almanya'da ne işin var?Sana güveniyoruz.Acente dostu,enazından herkese eşit davranılır.Necdet ağabey herkese eşit uzaklıktadır.THY'deki görevi sırasında yaptıkları unutulmaz.Hiçbirimiz,acenteler arasında bir ayrım yapmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neyin kavgasini yapiyorsunuz? ~ 11 yıl önce
Arladaslar neyin kavgasini yapiyorsunuz? Adamlar bizim ürünümüz budur ister sat istersen satma diyor. Yani satmak zorunda degilsiniz yok 20 kiloymus yok 30 yemekliymis yemeksizmis.bende satisimi yapiyorum 20 kiloysa satarken 20 diyorim ve hic sorun yasamiyorum egerki bunu ben beceriyorsam bu demektirki sirketlerde degil siz acentelerde bir sorun var iyi bir satici degilsiniz o zaman! adamlar almanca bilmis yada bilmemis size ne? thy personelinin tainini güney doguya planladiginda adamlar o dilimi biliyor saniyorsunuz? önemli olan icraatleri. Begenmiyorsaniz satmayin o kodar basittir.kimse sizi bogazina cökmekle tehdit ederek bilet sattirmiyor.sizler aliskinsiniz hadi istanbula balik yemeye diyen sirketle gidip daha masalarinda otururken sirketi elestirmeye.Keske hepiniz benim kadar kivirmadan acikca yazabilseydiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zavallilar ~ 11 yıl önce
Yine deneme yanilma yöntemi. Daha önce yapilan 20 Kg yanlisi, üc kurus gelir olsun diye o kötü sandvici, suyu satip tekrar bu yanlistan dönmenin adi degisim rüzgari mi? yaptiginiz her deneme kac milyon EUR götürüyor sirketten? Eminim 4-5 ay sonra bir degisim rüzgari daha yapip simit satmaya, yük hakkini mesela 22 Kg ye düsürürsünüz. Maksat degisim rüzgari estirmek ve milyonlari ! ucurmak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan dolan... ~ 11 yıl önce
Almanya Base in yapmıs oldugu 5.000.000 Euro nun hesabını kim verecek ve sadece 5 ayda..Yazık oluyoo Sunexpress..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FRA ~ 11 yıl önce
Cok degil bundan 5 sene oncesine kadar Frankfurt bürosunda calisan personel sayisi maksimum 20-25 di..Su anda 100 dogru gidiyor..Buda kadrolasmanin ne seviyede oldugunun gostergesidir..Adam cok, is yok..Is yapan ise hic yok...Yolunuz acik olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acenta duisburg ~ 11 yıl önce
Önce yıllarca acentalardan bağımsız olmaya çalış, ardından gereksizce Ögere bir sürü imtiyaz tanı ve şimdi de bunları kaldır. Yönetimin dil bilmemesi değil iş bilmemesi problem. Ali Cillioglu ATİB, Avrupa Türk İslam Birliği eski başkanı, bariz kadrolaşma örneğidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamikazw ~ 11 yıl önce
2.5 şirket kalacaktı, demekki 0.5 ;sunexpress değil, belki thy nin yüzde 50 hissesiyle 0.5 olur dedim de, yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KATALUNYA ~ 11 yıl önce
bunlar uçak ta dağıtacağı peynir ekmeği elleriyle değilde beyinleriyle yemişler:)bu şirket bitiyor son kulvar...bu son şans, izmirde olmayacak,patlayacak ..daha da küçülüp tabela şirketi olacaklar ama yöneticeler sandalyesinde oturacak, kimse ben ne yaptım da diyeceğini zannetmiyorum, malum peynir ekmek meselesi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress bitmiştir ~ 11 yıl önce
Devlet yönetiminde olan her şirket gibi Sunexpress'de bitmeye mahkumdur. Pilotuna ve ekiplerine verdiği piyasanın en düşük maaşlarıyla,vizyonsuz ve hükümet torpilli yöneticileriyle zaten bitsin diye düşünüyorum. Reklam yapmanın halk üzerindeki muazzam etkisini bildikleri halde,Pegasus'un reklam ile satışlarını müthiş oranda artırdıklarını gördükleri halde iktidar torpilli,havacılıktan uzak yöneticileri maalesef bunu beceremedi. Buradan diyorum ki: "Sunexpress'in güzide pilotları ve ekipleri..Yıllarca THY'deki meslektaşlarınızın yarı fiyatına çalıştınız,sesiniz bile çıkmadı. Pegasus'un uçuş ekipleri bile zam üstüne zam aldı,aradaki fark %35'lere geldi gene değişen birşey olmadı. Madem öyle bırakın batsın şirket,sizlerde bu vizyonsuz yöneticilerden kurtulursunuz. Sunexpress'in yerine açılacak şirket mutlaka size hak ettiğiniz değeri verir."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bedbin ~ 11 yıl önce
Günaydin, biz hemen taraf olmaya tesne bir milletin mensuplariyiz. Buna ragman bir havayolu ile onun bi-rinci acentasi arasindaki bozulan münasebetlerin bizi neden bu kadar alakadar ettigini anlamak zor. Ikisinin arasindaki meselelerin bizim belden asagi yorumlarimizla cözülemeyecegi de asikar. Taraflar oturur, konusur ve anlasirlar. Olmazsa mahkemeye müracaat ederler. Bu onlarin bilecegi bir sey. Bizim icin önemli olan, taraflarin bizlere yaptiklari tekliflerden hangisinin, seyahat acen-tasi ve müsteri icin daha elverisli oldugudur. Bunlari hatirlatmak cüretinde bulundugum icin siz gene de benim kusuruma bakmayin. Hamis: XQ'nun tesvik primini -konudaki Öger faktörüne ragmen, artirmasini kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000