10 Nisan 2010, Cumartesi 10:10:03

SunExpress'te 49.99 dönemi

Baharı yeni bir kampanyayla karşılayan SunExpress, biletini 19 Nisan tarihine kadar satın alan yolcularına, 9 Haziran’a kadar, belirlenen iç hat uçuş noktalarına her şey dahil 49.99 TL, dış hat noktalarına ise 49.99 Avro’dan uçma imkanı sunuyor.
  • Madem anlama özürün var ne ararsın buralarda ;))) Git anlayabileceğin şeylerle uğraş.
  • Kimmiş çevreci ? Ben başından anlayamadım ? Sunexpress mi ? Komiksiniz komik...
  • elektrikle uçan yolcu uçağı icad edildi de sunexpress mi kullanmıyor.ne bu rahatsızlığınız sunexpress den.yaranız var sanırsam.diğer şirketler yakıt kullanmıyor mu? madem bu kadar duyarlısınız siz de araç kullanmayın, hatta şu an bu satırları okurken kullandığınız bilgisayar bile ısı/radyasyon açısından çevreye zararlı.siz de antalyanın en işlek caddesini temizleyin, otobüslerin tertemiz olmasını sağlayın, sizinde reklamınızı yapsınlar. maksat reklam olsa dahi sonuç güzel.bir de hem kendi kazancını hem de çevreyi düşündüğünden tüm sxs uçaklarında winglet vardır,milyon dolarlık masraflar yapılarak sonradan takılmıştır.işte laf ola beri gele.sizin gibilerde laf var ama iş/eylem yok maalesef.oturdugunuz yerden milletle alay ettiğinizi zannedin
  • Sevgili arkadaş o zaman sen öncülük yap arabana bir daha binme, havayı da kirletme.... ;)) Eleştirilerinde mantıklı ol lütfen sayın arkadaşım.
  • Evet doğru hatırlıyorum valla. Bir aralar reklam olsun diye plaj temizlemişlerdi. Bakın sayın sunexpress yetkilileri. Bunlar bayat numaralar. 20 sene önce olsa evet yerdik. Siz uçağınızın motorlarında dünyamıza yaydığınız emisyon hakkında ne yaptığınız söyler misiniz ? Bırakın bu müslümanlığın şartı temizlikmiş vs. AYT da belediye otobüslerine bindiğinizde kokuyu duymuyorsunuz herhalde. Ooo pardon onlar gavurlar mı acaba ?
  • Bursadan kar edemiyoruz diye kactınız. Bu kampanyayı su yakarak mı yapıyorsunuz. Lütfen acıklama bekliyoruz.
  • Çevrecilik işleri son sürat devam ediyor, hatta sizin gibi kapısının önünü bile temizleyemeyen, hatta onların gülünç duruma düştüğünü sanıp, kendi komik duruma düşen sizin gibiler boş boş internette dolaşıp yazın diye temizliğe devam ediyorlar. Unutulmamalıdır ki yakın çevrenin temizliği esastır ve bu imanın gereğidir.%95 i müslüman olan ülkede,%50 si alman olan bir şirketin çevreyi temizlemesi kimi komik duruma düşürüyor acaba??
  • bizi 50 tly otobuslere muhtac etmeyin, kisin var yazin neden sefer yook .. antalya kayseri antalya seferleri baslasin artik lutfen..
  • Sunexpressin çevrecilik işleri ne oldu ? Millet gülünce bıraktınız mı ?

Kampanya kapsamında, 19 Nisan tarihine kadar biletini SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden veya 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden satın alan yolcular, 9 Haziran’a kadar iç hatlarda İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya’yla, Adana, Diyarbakır, Hatay, Mardin, Samsun ve Trabzon arasındaki karşılıklı seferlerde 49.99 TL; dış hatlarda ise her üç merkezden Berlin, Münih ve Viyana’ya yapılan seferlerde 49.99 Avro’dan başlayan fiyatlara uçabilecek.

SunExpress'te 49.99 dönemi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Madem anlama özürün var ne ararsın buralarda ;))) Git anlayabileceğin şeylerle uğraş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimmiş çevreci ? Ben başından anlayamadım ? Sunexpress mi ? Komiksiniz komik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
elektrikle uçan yolcu uçağı icad edildi de sunexpress mi kullanmıyor.ne bu rahatsızlığınız sunexpress den.yaranız var sanırsam.diğer şirketler yakıt kullanmıyor mu? madem bu kadar duyarlısınız siz de araç kullanmayın, hatta şu an bu satırları okurken kullandığınız bilgisayar bile ısı/radyasyon açısından çevreye zararlı.siz de antalyanın en işlek caddesini temizleyin, otobüslerin tertemiz olmasını sağlayın, sizinde reklamınızı yapsınlar. maksat reklam olsa dahi sonuç güzel.bir de hem kendi kazancını hem de çevreyi düşündüğünden tüm sxs uçaklarında winglet vardır,milyon dolarlık masraflar yapılarak sonradan takılmıştır.işte laf ola beri gele.sizin gibilerde laf var ama iş/eylem yok maalesef.oturdugunuz yerden milletle alay ettiğinizi zannedin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili arkadaş o zaman sen öncülük yap arabana bir daha binme, havayı da kirletme.... ;)) Eleştirilerinde mantıklı ol lütfen sayın arkadaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet doğru hatırlıyorum valla. Bir aralar reklam olsun diye plaj temizlemişlerdi. Bakın sayın sunexpress yetkilileri. Bunlar bayat numaralar. 20 sene önce olsa evet yerdik. Siz uçağınızın motorlarında dünyamıza yaydığınız emisyon hakkında ne yaptığınız söyler misiniz ? Bırakın bu müslümanlığın şartı temizlikmiş vs. AYT da belediye otobüslerine bindiğinizde kokuyu duymuyorsunuz herhalde. Ooo pardon onlar gavurlar mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bursadan kar edemiyoruz diye kactınız. Bu kampanyayı su yakarak mı yapıyorsunuz. Lütfen acıklama bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çevrecilik işleri son sürat devam ediyor, hatta sizin gibi kapısının önünü bile temizleyemeyen, hatta onların gülünç duruma düştüğünü sanıp, kendi komik duruma düşen sizin gibiler boş boş internette dolaşıp yazın diye temizliğe devam ediyorlar. Unutulmamalıdır ki yakın çevrenin temizliği esastır ve bu imanın gereğidir.%95 i müslüman olan ülkede,%50 si alman olan bir şirketin çevreyi temizlemesi kimi komik duruma düşürüyor acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bizi 50 tly otobuslere muhtac etmeyin, kisin var yazin neden sefer yook .. antalya kayseri antalya seferleri baslasin artik lutfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sunexpressin çevrecilik işleri ne oldu ? Millet gülünce bıraktınız mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000