06 Ağustos 2015, Perşembe 11:40:37

Sunexpress'in yeni uçağı yola çıktı

Sunexpress Havayolları'nın Amerikalı üretici Boeing'den sipariş ettiği Boeing 737-800 tipi uçak, İstanbul'a gelmek üzere yol çıktı.
  • Thy daha güzel
  • Hayrlı olsun
  • Oncelikle Turk islam aleminin bu yeni ucaginin hayirli olmasini diliyorum. Ben 17 yasindayim meslek lisesi elektrik bolumunde okuyorum, ucaklara ilgim var, ucak gordugum an donup kaliyorum. Cok ucak kullanmak istiyorum. Nasil pilot olabilrim bilgisi olan abilerim veya ablalarim yardimci olabilirse cok sevinirim.
  • Arkadaslar. Reykjavik degil Keflavik. Ayni zamanda şirketin charter ucuslarininda oldugu bi meydan. yeni ucuslarda rota söyle: BFI-KEF&KEF-AYT Ortalama 20'şer tona yakin yakit ile kalkip yaklaşik 5 ton kala inis yapiliyor. Yani ortalama 27-29 ton gibi bir yakitla ucak Seattle'den geliyor. Zaten dow:41 ton civari Ee Mtow'da 79015 Ee ucak zaten 20:800 tanklara sahip.. En ideal ara bacak Keflavik yani :)) Biraz matematik iyidir :) Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz belasiz :))
  • Hayırlı olsun.
  • 738 seatle, Washington'dan kalkıp Reykjavik'te yakıt ikmaliyle Türkiyeye gelmesi pek inandırıcı gelmedi Iceland öncesi amerika kıtasında bir ikmal daha mı var yoksa takviye yakıt deposuyla mı havalanıyor?
  • 1 defalık yakıt ilavesiyle türkiyeye gelebilirmi 737-800 ler ?
  • Direk OGU ya gelsin baska bir yere gerek yok
  • SUNEXPRESS B739 da almalı
  • bu mesafeyi 737-800 nasıl geliyor ?

Sunexpress Havayolları'nın Amerikalı üretici Boeing'den sipariş ettiği Boeing 737-800 tipi uçak, Türkiye'ye gelmek üzere yola çıktı.

Bir süre önce test uçuşlarına başlayan TC-SEJ kuyruk tescilli 737-800 tipi uçak, testleri bitirmesinin ardından Sunexpress'e teslim edilmek üzere Seattle'dan kalkış yaptı. Önce Keflavik'e inecek olan uçak daha sonra rotasını Türkiye'ye çevirecek.

TC-SEJ'in filoya dahil edilmesiyle Sunexpress'in filosundaki 737-800 tipi uçak sayısı 51'e yükselecek.


 

Sunexpress'in yeni uçağı yola çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Thy daha güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 9 yıl önce
Hayrlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kosovali ~ 9 yıl önce
Oncelikle Turk islam aleminin bu yeni ucaginin hayirli olmasini diliyorum. Ben 17 yasindayim meslek lisesi elektrik bolumunde okuyorum, ucaklara ilgim var, ucak gordugum an donup kaliyorum. Cok ucak kullanmak istiyorum. Nasil pilot olabilrim bilgisi olan abilerim veya ablalarim yardimci olabilirse cok sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış yer ~ 9 yıl önce
arkadaşım iyi niyetle yazıyorsun ama şimdi birçok kişi senin hevesini kaçırıp sinirini bozarlar. Üni mezunu olacaksın iyi ingilizce olacak THY akademide olur diğer uçuş okullarıda aama araştırmanda fayda var. DLR , mollymawk denen birşeylerde var onlarıda araştır. Yaklaşık 110 bin € varsa bu işe soyunabilirsin. Hayırlı olsun.
TGS ~ 9 yıl önce
Bol bol dua etmek ise yariyor..
Android ~ 9 yıl önce
Türk islam aleminin yeni uçağı?? Ah be kardeşim senin kafa şimdiden yükselmiş, pilot olsan senin orucunun da reklamlarını okuruz artık ne diyelim
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaslar. Reykjavik degil Keflavik. Ayni zamanda şirketin charter ucuslarininda oldugu bi meydan. yeni ucuslarda rota söyle: BFI-KEF&KEF-AYT Ortalama 20'şer tona yakin yakit ile kalkip yaklaşik 5 ton kala inis yapiliyor. Yani ortalama 27-29 ton gibi bir yakitla ucak Seattle'den geliyor. Zaten dow:41 ton civari Ee Mtow'da 79015 Ee ucak zaten 20:800 tanklara sahip.. En ideal ara bacak Keflavik yani :)) Biraz matematik iyidir :) Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz belasiz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 9 yıl önce
Hocam guzel anlatmissin ama emegine yazik ne anlatiyorsun bu cahillere anlamazlar :)
zuhahaha ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ER ~ 9 yıl önce
738 seatle, Washington'dan kalkıp Reykjavik'te yakıt ikmaliyle Türkiyeye gelmesi pek inandırıcı gelmedi Iceland öncesi amerika kıtasında bir ikmal daha mı var yoksa takviye yakıt deposuyla mı havalanıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
800 ~ 9 yıl önce
Boş uçak, yükü yok. Tek takviye ile gelebiliyor ki bundan önceki BFI'dan hareket eden bütün uçaklar aynı şekilde AYT'ye vardılar.
Cografya uzmani ~ 9 yıl önce
Dunyayi duvara asili haritadaki gibi soldan saga duz bir sekilde dusunmeyin. Ucak seattle dan antalyaya direk batiya ucmuyor . Kanada uzerinden kuzey atlantik olarak tabir edilen yerden tepeleme ucup rejkyavik e gidiyor.
Cografya uzmani 2 ~ 9 yıl önce
Direk batiya! cografya uzmani
Sazan 3 ~ 9 yıl önce
Ben sana dunyayi dumduz haritadaki gibi dusunme demedimmi? Seattle dan antalyaya batiki basta ucarsan haritadan disari cikmazsin antalyanin dogusundan yaklasirsin
trnn ~ 9 yıl önce
1 defalık yakıt ilavesiyle türkiyeye gelebilirmi 737-800 ler ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geliyor demek ki ~ 9 yıl önce
Gelmese bu şekilde planlama yapılmaz. Saçma sorular sormayın.
trnn ~ 9 yıl önce
cok acıklayıcı oldu teşekkürler bay mandıra filozofu
TC-SEJ ~ 9 yıl önce
Direk OGU ya gelsin baska bir yere gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ogu ~ 9 yıl önce
niye ogu ya da başka bir yerin ismini vermedin hayırdır
AFA ~ 9 yıl önce
COK BILIYON
ANTALYA ~ 9 yıl önce
SUNEXPRESS B739 da almalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ~ 9 yıl önce
Sebebiniz nedir, nicin 739 almali?
emir ~ 9 yıl önce
alıyor zaten
PEKI ~ 9 yıl önce
BU SENI ILGILENDIRMEZ
mesafe ? ~ 9 yıl önce
bu mesafeyi 737-800 nasıl geliyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknoloji ~ 9 yıl önce
sorunun cevabı çok zor değil, tabi ki yakıt almak için duruşlar yaparak.
süper ~ 9 yıl önce
çok aydınlattın. tabiki biliyoruz yakıt alacağını sen şimdi aralarda durup yakıt alarak 738 İST den newyork a yolcuda götürür dersin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000