25 Kasım 2016, Cuma 16:08:57

SunExpress’in yeni CEO’su Jens Bischof

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in yeni CEO’su Jens Bischof oldu. SunExpress Yönetim Kurulu, Jaan Albrecht’in kendi isteğiyle ayrılma kararından sonra boşalan göreve, 1 Ocak 2017'den itibaren geçerli olmak üzere Lufthansa Group’un ticaretten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Jens Bischof’u atadı.
  • Pegasus'a da sektörde yetişmiş ilgili/bilgili bir CEO lazım, Yazık! market müdürü ile iş yapmaya çalışıyorlar?
  • Mükemmel bir tercih, artık sırtı yere gelmez. Hoşgeldiniz efendim.
  • Bu işi beceremiyorsunuz.Bu şirket son dört yıldır tarihinde görmediği kadar kar etti.Bu beşinci sene komple ekibi değiştirdiniz.Al işte gelinen nokta ortada.Bu yıl personele bonus yok.Bu sizin eseriniz.
  • Sunex- thy centilmenlik devam ediyor mu?
  • CEO iyide adamın altında çalışanlar, GMY si THY den atanan yüksek maaş alsın diye herkesin illallah dediği Rafet Alper,yk üyesi mobilyacı.Bu açıdan bakarsanız LH Sunex i yönetir.GMY söylenenler doğruysa İngilizce bilmiyor.Kartal İmam hatipli.Avrupa ile ülkemin mantalite farkı
  • LH şirkete Express olsun diye ceo ataması yapıyor , THY ise EX olsun diye vice CEO :) aradaki fark eğitimde saklı
  • Ya adamlar cidden ceo öyle yarim yamalak degil kabul etmek lazim
  • Köklü bir değişim şart, tepeden tırnağa... İkram rezalet simit ürünleri dışında uçak içinde satın alınabilecek hiçbirşey yok. O da ilk sıralarda bitiyor. Neymiş istatistiğe göre yükleniyor :)) ya 1 lira maliyeti olan simidi 9 liraya satıyorsun ne istatistiği.. Pegasus kadar olamadılar, parasını verip adam gibi birşey yemek istiyorsun yok.. Üzücü, acaba kimler nemalanıyor bu durumdan..
  • Lh bu doğru adam atıyor bizim gibi kartal imamhatip olma zorunluluğu yok tabiiki baksana bizdeki rezilliğe adamın yarımcısı kartal imamhatipli thy böyle atadı malum yardımcısını valla yazık nasılda iyi anlaşırlar thy ye zaten sadece kabullenmek düşer ceo ataması lh yapar thy sadece obeyyyyy
  • bonuslar yatmış

Türk Hava Yolları ve SunExpress’in Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, konuyla ilgili bilgi vererek, “Jens Bischof’un bu görevi kabul etmesinden büyük memnuniyet duyduk. SunExpress, kendisinin, turizm sektöründeki deneyimlerinden ve havacılık konusundaki geniş bilgisinden faydalanacaktır. Böylesine önemli bir deneyime sahip birini aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Başta Türkiye ve Avrupa olmak üzere, SunExpress’i önemli pazarlarda büyüteceğine inanıyoruz.”

Jens Bischof (51) Deutsche Lufthansa’nın Başkan Yardımcılığı ve aynı zamanda Lufthansa Group’un bütün uçuşlarının satışlarından sorumlu olarak görev yaptı. Bischof, aynı zamanda Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Frankfurt’taki bütün ticari operasyonları yönetti. Bütün bunlara ek olarak Lufthansa Alman Hava Yolları Yönetim Kurulu üyeliğini yaptı.

Jens Bischof Kimdir?

Jens Bischof, 5 Kasım 1965’te Frankfurt’ta doğdu.  Redsburg’ta İş Yönetimi Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden (AKAD) mezun oldu. Daha sonra,  Kanada, Montreal’de McGill Üniversitesi’nde yönetim konusunda yüksek lisans yaptı.

Jens Bischof, kariyerine 1990’da Lufthansa Cargo’da başladı. Farklı bölümlerde ve pozisyonlarda çalıştıktan sonra, 2005 Mart’ta İsviçre Hava Yolları’nın Lufthansa Group’a entegrasyonunu koordine etti. Bischof, 2006’da Lufthansa Amerika’dan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı ve beş yıl boyunca Kuzey ve Latin Amerika’da operasyonları yönetti.

Jens Bischof, aynı zamanda,  Lufthansa AirPlus Hizmetleri GmbH’de,  Miles & More GmbH’de ve SN Airholding’de (Belçika) Danışma Kurulu Başkan Yardımcılığı, JetBlue Hava Yolları’nın (New York) Yönetim Kurulu Üyeliğini yaptı. Jens Bishof, güncel olarak, Almanya Turizm Endüstrisi Federal Derneği’nin Danışma Kurulu Başkan Yardımcılığı, Alman Ulusal Turizm Bürosu’nun Yönetim Kurulu üyeliğini yapmakta.

SunExpress’in yeni CEO’su Jens Bischof

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Ahmet ~ 7 yıl önce
Pegasus'a da sektörde yetişmiş ilgili/bilgili bir CEO lazım, Yazık! market müdürü ile iş yapmaya çalışıyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her Bischog ~ 7 yıl önce
Mükemmel bir tercih, artık sırtı yere gelmez. Hoşgeldiniz efendim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beceriksizler ~ 7 yıl önce
Bu işi beceremiyorsunuz.Bu şirket son dört yıldır tarihinde görmediği kadar kar etti.Bu beşinci sene komple ekibi değiştirdiniz.Al işte gelinen nokta ortada.Bu yıl personele bonus yok.Bu sizin eseriniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılar ~ 7 yıl önce
Sunex- thy centilmenlik devam ediyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceo ~ 7 yıl önce
CEO iyide adamın altında çalışanlar, GMY si THY den atanan yüksek maaş alsın diye herkesin illallah dediği Rafet Alper,yk üyesi mobilyacı.Bu açıdan bakarsanız LH Sunex i yönetir.GMY söylenenler doğruysa İngilizce bilmiyor.Kartal İmam hatipli.Avrupa ile ülkemin mantalite farkı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SunEx ~ 7 yıl önce
LH şirkete Express olsun diye ceo ataması yapıyor , THY ise EX olsun diye vice CEO :) aradaki fark eğitimde saklı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceo ~ 7 yıl önce
Ya adamlar cidden ceo öyle yarim yamalak degil kabul etmek lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umudumuz Bischof ~ 7 yıl önce
Köklü bir değişim şart, tepeden tırnağa... İkram rezalet simit ürünleri dışında uçak içinde satın alınabilecek hiçbirşey yok. O da ilk sıralarda bitiyor. Neymiş istatistiğe göre yükleniyor :)) ya 1 lira maliyeti olan simidi 9 liraya satıyorsun ne istatistiği.. Pegasus kadar olamadılar, parasını verip adam gibi birşey yemek istiyorsun yok.. Üzücü, acaba kimler nemalanıyor bu durumdan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pre order ~ 7 yıl önce
Taze ürün satan bir işletmen var , bu ürünü hazırlayan bir personel ve bu personelin bir mesai skalası var diyelim. Malum kişiden faydalanıp tüm ürünleri hazırlatıp iş bitiminden sonra işletmenin kapanış saatlerine yakın gelen müşterilerine malesef bitirdik der ürün artışı yaşayıp zarar ettiğin diğer günleri hesaba karıp fazla arz sürermisin ? Hayır rasyonel davranıp bunu yapmazsın. Uçakta bitecek olan ürünler mağduriyet yaratabileceğinden uçuş öncesi siparş edilebilsin diye pre order sistemler oluşturursun! hatta bu önceden sipariş edilebilen ürünler birim maliyeti olarak uçakta satılandan kat kat ucuzken ve çeşitlilik anlamında tok ağırlayabikecek nitelikteyken nedir illa bu simit sevdası hemşerim ya ne simitmiş anlamadım :)
Preorder'cıya ~ 7 yıl önce
Sizin amacınız müşteri memnuniyeti değil, tamamen cebi doldurmak. Bu mentalitede işletilen bir işletmede başarılı olup sürekliliği devam ettirme şansınız yok denecek kadar azdır. Ancak anı kurtarırsınız. Pegasus ikramdan zarar ediyor diyorsanız bir tarafımla gülerim size.. Preorder bu Türk insanına ters bunu da unutmayın..
Çok gülene ~ 7 yıl önce
Low coast un bir çıkış öyküsü var derin mevzular bunlar boşver sen onu da alttaki öyküde pegasus konusu geçmemiş hiç ! Sen ne diye savunuculuğunu yapmışsın hemen pgs mukayesesi değil ki bu olayın mantığını atlamış gibisin sanki. güldüğün yerinle düşünürsen hayatın akışını kaçırırsın ;)
Pabucumun bilmişi ~ 7 yıl önce
Low cost'dan bahsediyorsun ve PGS mukayesesi değil diyorsun, sonrada '' gülene'' diye başlık atıyorsun. Gel de gülme, bu ülkede low cost'u Pegasus'tan daha iyi uygulayan bir şirket varmı acaba?? Bunu cümle alem biliyor ama sen bunu kabullenememişsin hala. Ayrıca senin gibiler çok şanslı çünkü beyin kanaması riskiniz yok
PREORDERA ~ 7 yıl önce
ORASI İLE BİLE SENDEN MANTIKLI DÜŞÜNDÜĞÜ KESİN PREORDERCI..
Şh ~ 7 yıl önce
Lh bu doğru adam atıyor bizim gibi kartal imamhatip olma zorunluluğu yok tabiiki baksana bizdeki rezilliğe adamın yarımcısı kartal imamhatipli thy böyle atadı malum yardımcısını valla yazık nasılda iyi anlaşırlar thy ye zaten sadece kabullenmek düşer ceo ataması lh yapar thy sadece obeyyyyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bonus ~ 7 yıl önce
bonuslar yatmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bonus uzmanı ~ 7 yıl önce
Mart'ta yatar yoksa en kötü Ekim'e kadar yatar.. Yatmazsa da... Yapacak bir şey yok :)))
Fo ~ 7 yıl önce
Yatarsa yatar yatmazsa katar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000