09 Ağustos 2008, Cumartesi 08:11:58

Sunexpress'in pilotu denize indi!

İzmirli deneyimli pilot Zafer Başgöl, bir yandan SunExpress'te görevine devam ederken, diğer yandan da 4 milyon euroya katamaran alıp denizcilik ve eğlence sektörüne girdi.
  • izmir incisine slam ediyoruz antalyadan ( ümit tiken ) herkezede tliler avsiye ediyorum izmir
  • Boylesine basarili bir girisimi kutlamaktan baska ne yapilabilir, helal olsun devrem .CY.
  • Zafer Kaptanıma bu girişiminde sonsuz başarılar diliyorum.
  • baba yadigarıymış, evet size ne kardeşim, sen politikacıların, iş adamlarının karşısına çıkıp, nasıl kazandınız kardeşim bu kadar parayı diye soruyor musun, çalış senin de olsun, bu arada başlığk da her zamanki gibi gazeteclilikten uzak tamamen rating amaçlı, yani şu habercilik anlayışınızı ve kalitenizi gram yükseltme çabanız yok, başlığı okuyunca insanın aklına başka şeyler geliyor.....
  • (Kızıl baron'a) Yaa ne kıskanç bir milletiz yaa sanane kardeşim nasıl satın aldı yatı... Adam almış sonuçta. Kaldıki pilotların maaaşı ortalama 9-10bin USD gayet güzel bir para... Olmayak bir işte değil yani.
  • açık soru soruyorum!!!!!!!sunekspress veya başka bir havayolunda çalışan bir pilot 300 kişilik yatı hangi parayla nasıl satın alabilir?
  • Ya bu vasıta yeni değil ki !! Yıllar önce alınmış mısır da demirlemiş , oradaki bürokratik engeller nedeniyle Türkiye ye gelip Bogaz a demirlemişti..Hatırladığım kadarıyla da pek bir iş yapamamıştı İstanbul da..İnşallah bu sefer iş yapar..Bu haberi YENİ bir haber gibi sunmanıza gerek yoktu ki ! Sahibi aynı gemi aynı..!!

Zafer Başgölİzmir Körfezi'nde dolaşacak olan 300 kişilik gemiye annesinin adını veren Başgöl, Lamia gemisinde eğlencelerden düğünlere kadar çok farklı organizasyonlara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Lamia'nın İtalyan yapımı lüks yat olduğunu belirten Başgöl, amacının İzmir'in sosyal hayatına renk getirmek olduğunu dile getiriyor. Geminin özellikle fuar zamanlarında yerli ve yabancı misafirlere ev sahipliği yapacağını söyleyen Başgöl, "Misafirlere Çeşme, Foça, Karaburun gibi en güzel koyları görme fırsatı sunacağız. Aynı zamanda istedikleri yerde denize girebilecekler. Gemi sadece yazın değil sene boyunca faaliyette olacak" diyor.
 
İçinde akvaryum var
Geminin 300 kişiyi rahatlıkla ağırlayacağını belirten Başgöl, 200 kişiye de aynı anda yemek servisi sunabileceklerini dile getirdi. İtalyan Guiseppe de Jorio tarafından dizayn edilen geminin, İtalya'da Vittoria Shipyard'da inşa edildiğini ifade eden Başgöl tasarımda gemi yolcularının rahatının düşünüldüğünü söyleyerek ekliyor: "Lamia yolcuların oturdukları koltuklarından denizin derinliklerini rahat ve emniyetli bir şekilde seyredebilecekleri şekilde tasarlandı. Ana salonunuz, geniş pencerelerinden su altının seyredilebileceği akvaryumlarımız, bar ve tik kaplı açık güvertelerimiz var. Arzu edildiğinde giriş güvertemizde bulunan hidrolik dalış platformunu açarak misafirlerimize istedikleri her noktada denize girebilme imkanını sunuyoruz."

Kaynak: Referans

Sunexpress'in pilotu denize indi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
izmir incisine slam ediyoruz antalyadan ( ümit tiken ) herkezede tliler avsiye ediyorum izmir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devre ~ 16 yıl önce
Boylesine basarili bir girisimi kutlamaktan baska ne yapilabilir, helal olsun devrem .CY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Zafer Kaptanıma bu girişiminde sonsuz başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz1 ~ 16 yıl önce
baba yadigarıymış, evet size ne kardeşim, sen politikacıların, iş adamlarının karşısına çıkıp, nasıl kazandınız kardeşim bu kadar parayı diye soruyor musun, çalış senin de olsun, bu arada başlığk da her zamanki gibi gazeteclilikten uzak tamamen rating amaçlı, yani şu habercilik anlayışınızı ve kalitenizi gram yükseltme çabanız yok, başlığı okuyunca insanın aklına başka şeyler geliyor.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
(Kızıl baron'a) Yaa ne kıskanç bir milletiz yaa sanane kardeşim nasıl satın aldı yatı... Adam almış sonuçta. Kaldıki pilotların maaaşı ortalama 9-10bin USD gayet güzel bir para... Olmayak bir işte değil yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kızıl baron ~ 16 yıl önce
açık soru soruyorum!!!!!!!sunekspress veya başka bir havayolunda çalışan bir pilot 300 kişilik yatı hangi parayla nasıl satın alabilir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wing ~ 16 yıl önce
Ya bu vasıta yeni değil ki !! Yıllar önce alınmış mısır da demirlemiş , oradaki bürokratik engeller nedeniyle Türkiye ye gelip Bogaz a demirlemişti..Hatırladığım kadarıyla da pek bir iş yapamamıştı İstanbul da..İnşallah bu sefer iş yapar..Bu haberi YENİ bir haber gibi sunmanıza gerek yoktu ki ! Sahibi aynı gemi aynı..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000