08 Mart 2016, Salı 13:42:01

SunExpress'i de kadın ekip uçurdu

Dünya Kadınlar Günü’nde havayolu şirketleri tamamı kadınlardan oluşan ekiple seferlerini yaparken Sunexpress de kadınlardan oluşan ekiple seferini gerçekleştirdi.
  • Baştaçlarımız,analarımız,kardeşlerimiz....Gurur duyuyoruz...
  • Türk Kadını'nı hakettiği yerlere yükselten, Atatürk vizyonudur.. Dünyanın ilk kadın savaş pilotu da Sabiha Gökçen'dir, Atatürk'ün manevi kızıdır. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum.
  • Böyle bir ekiple çalışmaktan gurur duyuyoruz. Çalışkan Türk kadını her şeyin en iyisine layıktır. Başarılarınızın devamını diler, bütün ülke kadınlarımıza neleri başarabildiğinizi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Hepinize saygılar, sevgiler. SAW/TECHNIC.
  • Kadınlar gününde bayanlarla uçmak haber değildir, kadınlarla uçmak haberdir. Sığ kafa yine sığ yine sığ, yapacak birşey yok. Aslında var da yöneticiler de sığ olduğu için sadece sığ insanların yetişmesini istiyorlar. Önce yöneticiler değişecek, sonra yönetilenler..
  • Bunda tuhaflık nerde ki , dünyanın en basit uçağında bikaç düğmeye basıp, önlerindeki artıyı takip etmek mi marifet... Bence allah korusun ama emergency de türkiye deki pilotların çoğu gibi bunlarında hiç şansı yok
  • Kadinlar Kaprisli sıkıntılı insanlardir o ucakta emniyetsizdir. Kavga cikar birbirlerini yerler ben binmem ole ucaga.
  • Keşke bayanlarla değil de, kadınlarla uçuş yapsaydı. 8 Mart ruhuna yakışır bir eylem olabilirdi.
  • Yolcuların haberi var mıydı merak ettim? :)
  • Güzel bir hareket yapmış ancak, nedense kendi filosundan kendi uçuş kodu ile yapılan bir seferde değil de, Anadolujet uçuşunda bunu gerçekleştirmiş. Kadın çalışanlara kendi uçaklarını emanet edecek kadar güvenmiyor mu diye düşünmedim değil..
  • Önemli olan o uçağı yapabilmek,uçurmak değil. Parası olan ortalama zekadaki herkes eğitim alıp uçurabilir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla birçok etkinlik düzenlenirken gökyüzüne kadınlar adeta damga vurdu.

Air India’nın bu özel günde tamamı kadından oluşan ekiple 17 saatlik rekor uçuş gerçekleştirmesinden sonra Türkiye’den de benzer etkinlik haberi geldi.

Sunexpress Havayolları’nda görevli iki kadın pilot ve dört kabin memuru kadınlar gününe özel planlanan Anadolujet için yapılan İstanbul Sabiha Gökçen- Samsun  seferini gerçekleştirdi.


Uçuş sonrası ise ekip işte böyle poz verdi:

SunExpress'i de kadın ekip uçurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Kadınlar ~ 8 yıl önce
Baştaçlarımız,analarımız,kardeşlerimiz....Gurur duyuyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATATÜRK ~ 8 yıl önce
Türk Kadını'nı hakettiği yerlere yükselten, Atatürk vizyonudur.. Dünyanın ilk kadın savaş pilotu da Sabiha Gökçen'dir, Atatürk'ün manevi kızıdır. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw Technic ~ 8 yıl önce
Böyle bir ekiple çalışmaktan gurur duyuyoruz. Çalışkan Türk kadını her şeyin en iyisine layıktır. Başarılarınızın devamını diler, bütün ülke kadınlarımıza neleri başarabildiğinizi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Hepinize saygılar, sevgiler. SAW/TECHNIC.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bağyan ~ 8 yıl önce
Kadınlar gününde bayanlarla uçmak haber değildir, kadınlarla uçmak haberdir. Sığ kafa yine sığ yine sığ, yapacak birşey yok. Aslında var da yöneticiler de sığ olduğu için sadece sığ insanların yetişmesini istiyorlar. Önce yöneticiler değişecek, sonra yönetilenler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parayı basan pilot artık ~ 8 yıl önce
Bunda tuhaflık nerde ki , dünyanın en basit uçağında bikaç düğmeye basıp, önlerindeki artıyı takip etmek mi marifet... Bence allah korusun ama emergency de türkiye deki pilotların çoğu gibi bunlarında hiç şansı yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 8 yıl önce
Sen bu git burdan, kompleks yapma.
Kadinlar birbirini cekemzler ~ 8 yıl önce
Kadinlar Kaprisli sıkıntılı insanlardir o ucakta emniyetsizdir. Kavga cikar birbirlerini yerler ben binmem ole ucaga.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ~ 8 yıl önce
Sen de git burdan.
KADIN ~ 8 yıl önce
erkek egosunun yanında vııınnn gelirrr vızzzzzzzzz gider. eyvallahh hacıııııııııııııı
Sensin bayan! ~ 8 yıl önce
Keşke bayanlarla değil de, kadınlarla uçuş yapsaydı. 8 Mart ruhuna yakışır bir eylem olabilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadın ~ 8 yıl önce
Zaten kadınlar yaptı... :)
isim ~ 8 yıl önce
Yolcuların haberi var mıydı merak ettim? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SunEx ~ 8 yıl önce
Güzel bir hareket yapmış ancak, nedense kendi filosundan kendi uçuş kodu ile yapılan bir seferde değil de, Anadolujet uçuşunda bunu gerçekleştirmiş. Kadın çalışanlara kendi uçaklarını emanet edecek kadar güvenmiyor mu diye düşünmedim değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mal beyanı ~ 8 yıl önce
O uçakta sunexpress'e ait, sunexpress'in en değerli müşterisi THY'dir ve THY operasyonunu teslim etmiş birde bu yönden bakmaya çalış sevgili oksijen israfı.
cahil ~ 8 yıl önce
cahillik ruhunuza işlemiş.. allah yardımcınız olsun. mumkunse havacılıktan uzak durunuz
Sunex FO ~ 8 yıl önce
Uçak kimin pamps?
Yolcu ~ 8 yıl önce
Laf olsun diye yorum yazmışsın. Güvenmese Anadolu jet uçuşuna gönderir mi hiç.
Pilot ~ 8 yıl önce
Canim kardesim Sunexpress cok uzun zamandan beri Sabihadan sadece Anadolujet operasyonunu yapiyor. Dolayisiyla Sunexpress personelinin yapacagi sadece ve sadece Anadolujet operasyonu mevcut Istanbuldan. Bu gordugun arkadaslarim Antalyaya yada Izmire yatiya giderlerlerse ORADAN SUNEXPRESS OPERASYONUDA mevcut oldugu icin, Sunexpress ucagiylada ucarlar. Sevgilerimle
Anadolujet ~ 8 yıl önce
Anadoluje uçaklarının SunEx'e ait olması tamamen kağıt üzerinde bir durum. Anadoljet'in bilet fiyatları, uçakların lease ücretleri THY tarafından karşılanıyor. Ayrıca uçuşun İstanbul'dan yapılması şart mıydı? Ben de ilk yoruma katılıyorum bu uçuş SX1 Antalya-Frankfurt olarak planlansa çok daha şık olurdu.
Mal beyanına ~ 8 yıl önce
Sun Express'in kendi seferlerine Anadolujet kadar özen göstermediğini mi iddia ediyorsunuz?
TK ~ 8 yıl önce
Önemli olan o uçağı yapabilmek,uçurmak değil. Parası olan ortalama zekadaki herkes eğitim alıp uçurabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 8 yıl önce
Ne kadar içinizde kalmış pilotluk; hırsla yazmışsınız ve mesleği aşağılamaya çalışmışsınız. Size zavallı demekten başka birşey gelmiyor elimden!
Mehmet ~ 8 yıl önce
DELHİ-BOMBAY Hayırlı olsun 77'cilere!
Ali ~ 8 yıl önce
Sen onu dahi yapamıyorsun galiba!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000