14 Aralık 2017, Perşembe 13:49:59

Sunexpress'e ödül

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Aviation Economics tarafından düzenlenen Aviation 100 ödüllerinde ‘Avrupa’da Yılın En İyi Kredi Anlaşması’ ödülünün sahibi oldu.
  • mutlu olmayan çalışanlarına kapıyı göstereceğinize, mutsuzluk sebebini araştırıp çözüm bulun,siz biryerlerde yönetici misiniz pardon?
  • SUNEXPRESS say ve tezis sonrasi butun yuklerinden kurtuldu, basarili grafigi hep yukseldi. Tebrikler.
  • Tebrikler. Böyle güzel haberler duymak gurur verici.
  • 2017 yili Sunexpress icin beklentilerin uzerinde basarili bir yil oldu. Her konuda en onlerde yer aliyor. Bu basarida yonetimin ve calisanlarin uyumlu bir sekilde gayretli ve ozverili calismalarinin onemli bir katkisi var. Tebrikler Sunexpress ve calisanlari

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Aviation Economics tarafından düzenlenen Aviation 100 ödüllerinde ‘Avrupa’da Yılın En İyi Kredi Anlaşması’ ödülünün sahibi oldu.

SunExpress, her yıl Aviation Economics tarafından düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından Aviation Economics okurlarının oyları ile havacılık ve finans konularında yılın en başarılılarının belirlendiği Aviation 100 Awards’ta, ‘Avrupa’da Yılın En İyi Kredi Anlaşması’ (European Debt Deal of the Year Award) ödülünü kazandı.

Ödül hakkında konuşan SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof, “Varlığa dayalı sanayide önemli bir yeri olan SunExpress’in güçlü finansal performasını gösteren böylesine prestijli bir ödül almak bizim için çok gurur verici. Bu bizim ikinci Aviation 100 ödülümüz; uçak finansmanı için gerçekleştirdiğimiz French Tax Lease modeli işlem ile de uluslararası alanda 2016‘nın en başarılı İhracat Kredi Anlaşması ödülünü almıştık” dedi.

Ödüle layık görülen anlaşma, Nisan-Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen 3 adet Boeing teslimatını içeriyor. JP Morgan Chase Bank, N.A. tarafından düzenlenen ve VTB Bank AG’nin kredi kuruluşu olarak yer aldığı anlaşma, İtalyan resmi ihracat kredi kuruluşu SACE S.p.A.'ın garantisi altında gerçekleşmiştir.

Bu anlaşma, Boeing uçakları için gerçekleştirilen ilk SACE garantili uçak finansmanı olma özelliği taşıyor. SACE, Boeing ile imzaladığı çerçeve anlaşma kapsamında, uçak alımları için 1,25 milyar dolara kadar garanti sağlamayı planlıyor. Bu işlem, ABD Ex-Im Bank'ın Temmuz 2015'te finansman yetkisini kaybetmesinden bu yana, ECA (İhracat Kredi Kuruluşu) destekli finansman sağlanan ilk Boeing uçaklarıdır. Ayrıca on yılı aşkın bir süredir, Boeing uçakları için US Ex-Im Bank finansmanı dışında bir ECA tarafından garanti sağlanan ilk finansman işlemidir.

SunExpress’e ödülü, 7 Aralık 2017’de Londra’da düzenlenen törende takdim edildi.

 

Sunexpress'e ödül

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

sunexp ~ 6 yıl önce
mutlu olmayan çalışanlarına kapıyı göstereceğinize, mutsuzluk sebebini araştırıp çözüm bulun,siz biryerlerde yönetici misiniz pardon?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 6 yıl önce
SUNEXPRESS say ve tezis sonrasi butun yuklerinden kurtuldu, basarili grafigi hep yukseldi. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Tebrikler. Böyle güzel haberler duymak gurur verici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 6 yıl önce
2017 yili Sunexpress icin beklentilerin uzerinde basarili bir yil oldu. Her konuda en onlerde yer aliyor. Bu basarida yonetimin ve calisanlarin uyumlu bir sekilde gayretli ve ozverili calismalarinin onemli bir katkisi var. Tebrikler Sunexpress ve calisanlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özveri ~ 6 yıl önce
Özverili çalışan kim?Hangi personel? Ece Şenevmi? Eraymı? Altuğmu? :))))
Levent ~ 6 yıl önce
Ne alaka? Şirket ülkenin en mutlu çalışanlarına sahip. Git bakalım aynısını Pegasus'ta THY'de görebiliyor musun...
Herşeye rağmen ~ 6 yıl önce
Herşeye,her yapılana rağmen,pazarlama satışta;iş bilmezler arasında motivasyonunu yitirmeyen,özverili çalışan tek adam Bilal Yüce’dir.
Yuh levent ~ 6 yıl önce
En mutlumu sen hangi şirkette çalışıyorsun. Rüya alemindesin her halde şirket küçülüyor diye çalışanlara baskı yapan ve liste hazır ona görü diye teknik çalışanlarını baskı altında bunaltılıyor sen herkes mutlu diyorsu.
Levent ~ 6 yıl önce
Memnun değilsen diğer şirketlerin kapıları tecrübeli elemana hep açık. Buyur devam et o zaman.
Sunex ~ 6 yıl önce
Sunex hostesleri alman yabanci pilot avindan baska bir sey bilmezler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000