04 Aralık 2015, Cuma 08:23:36

SunExpress’e farkındalık ödülü

Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin “Farkında Olanlar, Fark yaratanlar” konseptli Medya ve İletişim Ödülleri sahiplerini buldu.
  • Başarı öyküsü kardeşim Server Aydın, maşallah
  • Torpilli morpilli baya güzel adam
  • Torpille rektör olunmuyor özel üniversitelerde...
  • Nevsehir hatti da acilsin!
  • Meyve veren agac taslanır basarının oldugu yerde oduller vardır
  • Her ikinize de torpil farkindalik odulu verilmesi lazim...
  • Rektor thy'nin eski egitim baskani. Bir thy'de baskansin bir universitede rektor! Ne guzel is! Oteki torpilli kardes de thy'na torpille girdi kisa surede mudur oldu daha ust makam icin yer bulunamayinca sunexpress'e gecti orda bilmem ne oldu! Tipki anadolujet baskani gibi! Yapin,yaptirin torpili,yiyin milletin hakkini alin ahlarini! Cikar insallah hepinizden !!!
  • İki tane adam gibi kaliteli adam helal olsun.
  • Sunexpress ve Anadolu Jet yoneticileri kravat takmayi unuttu bir suredir. Artik tamamen kravatsiz ve bir Numara kucuk gomlekler modasina uydular. "Smart casual" diyorlar buna.
  • ISTANBULLULAR BU LAFA SUPER GICIK OLUYORLAR

Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin “Farkında Olanlar, Fark yaratanlar” konseptli Medya ve İletişim Ödülleri sahiplerini buldu. SunExpress, aktarmasız uçuşları ön plana çıkaran ve bu konuda farkındalık yaratan “İstanbul çık aradan” reklamı filmi ödül aldı. Ödüllerin dağıtıldığı geceye katılan SunExpress Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, SunExpress’in ödülünü Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Şahin Karasar’dan aldı.

Teşekkür konuşması yapan Aydın, Maltepe Üniversitesi’nin bu duyarlılığına teşekkür ederek, “Bu projeyi hayata geçirmemizin nedeni tabi ki İstanbul’u aradan çıkarmak değil. Bizim merkezimiz Antalya ve HUB’ımız da İzmir. Bu iki kentimizden hem Türkiye’de hem Avrupa’da bir çok noktaya uçuyoruz. Bu projeyle de, İstanbul üzerinden bir yerlere gitmek zorunda olmadıklarını, İstanbul’un o karmaşasına girmeden isterlerse direkt uçuşlarımızla isterlerse İzmir ve Antalya üzerinden rahat rahat uçabilecekleri mesajını vermeye çalıştık. Bu değerli ödül ile de bunda başarılı olduğumuzu gördük. Başta Sayın Rektör Karasar’a olmak üzere bütün Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi akademisyenlerine teşekkür ederiz” dedi.  Aydın daha sonra da Rektör Karasar’a SunExpress uçak maketi hediye etti.

SunExpress’e farkındalık ödülü

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 8 yıl önce
Başarı öyküsü kardeşim Server Aydın, maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olsun ~ 8 yıl önce
Torpilli morpilli baya güzel adam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil ~ 8 yıl önce
Torpille rektör olunmuyor özel üniversitelerde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
emin ol olunmuyor! iktidarin emri devlet,ozel tanimiyor ! ozel sirketlere iktidarin emriyle disardan ise alinip,yonetici yapilan dunya kadar yandas var biliyor musun ???
Nevsehir ~ 8 yıl önce
Nevsehir hatti da acilsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 8 yıl önce
Meyve veren agac taslanır basarının oldugu yerde oduller vardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahin ve Server ~ 8 yıl önce
Her ikinize de torpil farkindalik odulu verilmesi lazim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ! ~ 8 yıl önce
Rektor thy'nin eski egitim baskani. Bir thy'de baskansin bir universitede rektor! Ne guzel is! Oteki torpilli kardes de thy'na torpille girdi kisa surede mudur oldu daha ust makam icin yer bulunamayinca sunexpress'e gecti orda bilmem ne oldu! Tipki anadolujet baskani gibi! Yapin,yaptirin torpili,yiyin milletin hakkini alin ahlarini! Cikar insallah hepinizden !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakışır ~ 8 yıl önce
İki tane adam gibi kaliteli adam helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ve AJ ~ 8 yıl önce
Sunexpress ve Anadolu Jet yoneticileri kravat takmayi unuttu bir suredir. Artik tamamen kravatsiz ve bir Numara kucuk gomlekler modasina uydular. "Smart casual" diyorlar buna.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asim ~ 8 yıl önce
ISTANBULLULAR BU LAFA SUPER GICIK OLUYORLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asim ~ 8 yıl önce
En çokta THY gıcık oluyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000