09 Mart 2018, Cuma 12:06:04

Sunexpress'e en iyi kredi anlaşması ödülü

SunExpress, Airlines Economics Dergisi tarafından düzenlenen Aviation 100 ödüllerinde Destekli Krediler dalında "Dünyada Yılın En İyi Kredi Anlaşması" ödülünün sahibi oldu.
  • Bazıları "en iyi borç alan firma, aman da ne başarı" diye sözümona küçümsemeye çalışmış. Arkadaşlar bu adamlar kredi alıp sizin gibi cep telefonu, koltuk takımı almıyor. Ekonomist bakış açısıyla bakıldığında başarılı bir kredi kullanımı iktisadi bir işletme için büyük başarıdır. 10 birim parayı 12 birime malettiğinizi düşünün (Örn. %20 faizle para aldınız). Elinize geçen 10 birim parayı %40 verimle işletebilirseniz size 12'ye malolur ancak 14 birim kazancınız olur, aradaki 2 birimi de cebe indirirsiniz anlatabildim mi? Sağlam bir geri ödeme yapısını kurabilirseniz düzgün kredi kullanımı ticari işletmeler için avantajlı, hatta hayatidir diyebiliriz. Yani siz siz olun kendi kullandığınız krediler ile karıştırmayın ticari kredileri :)
  • Abuk sabuk işler ne ödülü kafayı yemiş bu millet insanları nasıl kandıracağını bilmiyorlar
  • Her havayolu, her sirket ve de devlet kredi aliyor . Önemli olan en iyi sartlarda almak. Basari finans bölümünün. Fatih meric ve ekibine tebrikler.
  • En iyi borç alan firma. Enteresan. Sun express bence başka güzel konularla ortaya çık
  • Borç aldı diye ödül vermişler. E tabi bana mı verecekler ödül. En iyi borç alan ödülü.
  • Borc yigidin kamcisidir der atalarimiz. Odul bile veriyorlar en iyi borc almaya!

SunExpress, Airlines Economics Dergisi tarafından düzenlenen Aviation 100 ödüllerinde Destekli Krediler dalında "Dünyada Yılın En İyi Kredi Anlaşması" ödülünün sahibi oldu.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, her yıl Aviation Economics tarafından düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından Airlines Economics okurlarının oyları ile havacılık ve finans konularında yılın en başarılılarının belirlendiği Aviation 100 Awards'ta, dünyada "Yılın Destekli Kredi Anlaşması" ödülünü kazandı.

Böylece SunExpress aynı finansman işlemi ile Aralık 2017'de kazandığı "Avrupa'da Yılın En İyi Kredi Anlaşması" ödülünü global platformda da elde etmiş oldu. SunExpress, uçak finansmanı için gerçekleştirdiği French Tax Lease modeli işlemiyle de uluslararası alanda 2016'nın en başarılı İhracat Kredi Anlaşması ödülünü almıştı.

Verilen bilgiye göre, ödüle layık görülen anlaşma, Nisan-Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen 3 adet Boeing teslimatını içeriyor.

Sunexpress'e en iyi kredi anlaşması ödülü

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Ahahahah ~ 6 yıl önce
Bazıları "en iyi borç alan firma, aman da ne başarı" diye sözümona küçümsemeye çalışmış. Arkadaşlar bu adamlar kredi alıp sizin gibi cep telefonu, koltuk takımı almıyor. Ekonomist bakış açısıyla bakıldığında başarılı bir kredi kullanımı iktisadi bir işletme için büyük başarıdır. 10 birim parayı 12 birime malettiğinizi düşünün (Örn. %20 faizle para aldınız). Elinize geçen 10 birim parayı %40 verimle işletebilirseniz size 12'ye malolur ancak 14 birim kazancınız olur, aradaki 2 birimi de cebe indirirsiniz anlatabildim mi? Sağlam bir geri ödeme yapısını kurabilirseniz düzgün kredi kullanımı ticari işletmeler için avantajlı, hatta hayatidir diyebiliriz. Yani siz siz olun kendi kullandığınız krediler ile karıştırmayın ticari kredileri :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Abuk sabuk işler ne ödülü kafayı yemiş bu millet insanları nasıl kandıracağını bilmiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sun ~ 6 yıl önce
Her havayolu, her sirket ve de devlet kredi aliyor . Önemli olan en iyi sartlarda almak. Basari finans bölümünün. Fatih meric ve ekibine tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borç ~ 6 yıl önce
En iyi borç alan firma. Enteresan. Sun express bence başka güzel konularla ortaya çık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gozunu acarsan ~ 6 yıl önce
Daha hangi konularda basarili oldugunu ve takdir gordugunu anlarsin.
Harika ~ 6 yıl önce
Ödülün iyisi kötüsü olmaz ödül ödüldür. Reklam reklamdır.
SUN ~ 6 yıl önce
Borç aldı diye ödül vermişler. E tabi bana mı verecekler ödül. En iyi borç alan ödülü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir uçağın fatura fiyatı 90milyon dolar ~ 6 yıl önce
Adamlar 50 adet aldılar. Nerede o nakit para. Bu işler peşin parayla olmuyor. Hem o miktarda parayı peşin yaritıracak zihniyetle ticaret yapılmaz.
Borc ~ 6 yıl önce
Borc yigidin kamcisidir der atalarimiz. Odul bile veriyorlar en iyi borc almaya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 6 yıl önce
laf-ı güzaf! Finansal dinamikleri, kredi ve leasing yapılarını, para akışını, likiditeyi ve bir sürü etken hakkında bilgi sahibi olmadan beylik laflar etmek çok yakışıklı hakikaten...
Borç ~ 6 yıl önce
Senin cebindeki 100 doları, 110 yapabilecek ticari mekanizman varsa, 110 dolar yapmak üzere 105 dolar maliyetli 100 doları borç olarak alırsın. İyi de tapmuş olursun, riskin de yoksa.
Asd ~ 6 yıl önce
Sxs le ne haber yapilsa itinayla sallayan bi guruh var yanliz..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000