22 Haziran 2012, Cuma 08:36:17

SUNEXPRESS'DEN 24 SAATLİK RÖTAR

Arızalanan uçak 3 kez rötar yapınca yolcular isyan etti
  • ACELE İŞİ OLAN PEGASUS DAN BİLET ALSIN.ÜZÜLMESİN SAYGILAR..
  • al iade biletini cek git diyemezsin, cunku bilet satarken 10 takla atiyorsun. 2- o bilet sayesinde maasin zamaninda yatiyor, daha uygun cozumler varken ve senin gibi kapasitesi dusukler uretemiyorken, yolcuya boyle bir teklifte bulunman, basinin caresine bak demen, kendi beceriksizligindir. her ne kadar yolcu duygu somurusu yapsa, gecikmeni kullanmaya calissada,haksiz yere kavga etse de, 24 saatlik gecikmenin affedilir tarafi yoktur, eger a380 falan isletmiyorsan, kitalar arasi ucmuyorsan. bir diger husus, gerek guvenlik gerekse operasyonel yetersizliklerden dolayi, yolcuyu havaalanindan yollayamazsin, ucagin tamir edildiginde o yolcuyu tekrar bulamazsin. masabasindan oyle ufurmekle olmaz. son olarak da herkes neyin ne oldugunu biliyor, burada internet uzerinden hikaye anlatma.
  • adana havalimanı şehrin merkezinde, nasıl oluyorda bebeğine mama bulamıyor? dışarı çıkıp alamıyorlar mı yiyecek içecek?? alacak paran yoksa ne diye uçağa biniyorsun.. sana 20 saatlik rötarı bildirmişler al bilet iadeni çek git..
  • garip bir şirkettir her yönüyle
  • Sun Express'in rötar çilesi bitmez ve bu yöneticiler ki kendilerini yönetici olarak tanıtanlar başka bir uçak kiralaryarak seferi icra edip ilave maliyete katlanmak istemiyorlar. Sun Express 'te bu ilk değil, son da olmayacaktır. Bilet alırken özellikle dikkat edin

Adana’da sabah saat 07.55’te İzmir’e doğru uçuşa geçmesi gereken uçakta teknik arıza yaşanınca yolcuların da çileli bekleyişi başladı.

Uçuş yaklaşık 15 saat sonrasına ertelendi, ancak arıza giderilemeyince uçak 3 kez daha rötar yaptı. Yolcular, ilk uçuş saatinden neredeyse bir gün sonra İzmir’e doğru yola çıkınca isyan etti.

Edinilen bilgiye göre; bu sabah saat 07.55’te Adana Şakirpaşa Havaalanı’ndan İzmir’e doğru uçuşa geçmesi beklenen SunExpress’e ait uçak, teknik arıza nedeniyle havalanamadı. Söz konusu arıza giderilemeyince yolculara uçuşun iptal edildiğini ve yapılan rötarın ardından ilk uçuşun da saat 22.45 olduğu bilgisi verildi. Bunun üzerine yolcuların Şakirpaşa Havaalanı’ndaki çileli bekleyişi de başladı. Yaklaşık 15 saat boyunca havaalanında bekledikten sonra uçağa alınmayı bekleyen yolcular, bir şok daha yaşadı. Uçaktaki teknik arızanın henüz giderilemediği ve uçuşun 23.05’e ertelendiği bizzat havaalanındaki yetkililer tarafından yolculara bildirildi. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar ile yolcular arasında tartışma yaşandı.

“UÇAK SÜREKLİ RÖTAR YAPIP DURUYOR HALİMİZ NE OLACAK BİLMİYORUZ”
Uçağın yolcularından Halis Yay, buna rağmen uçağın 3. kez rötar yapacağı ve kalkış saatinin bu kez de 23.40’a ertelendiğini, bu durumun nedenini sorduklarında ise kendilerine; ‘teknik arıza’ yanıtı verildiğini anlattı. Yay, “Benim biletim sabah saat 07.55’te idi, ancak şu an saat 00.30 olmuş ve ben hala havaalanında uçağın kalkmasını bekliyorum. Uçak bozuldu diyerek, sürekli rötar yapıp duruyorlar. Bu duruma açıkçası biz de anlam veremedik. Bize sabaha karşı saat 02.30’da uçağın kalkacağı sözünü verdiler. Bekliyoruz bakalım ne olacak” dedi. Serhat Işık, herhangi bir firma yetkilisine ulaşamadıkları gibi sorunu ilgili mercilere iletmelerine rağmen, herhangi bir çözüm yolu da bulamadıklarını dile getirdi.

“SAATLERDİR BEKLEYİP DE BEBEĞİNE MAMA BULAMAYAN YOLCULAR VAR”
Işık, “Bize; ‘Başınızın çaresine bakın’ diyorlar. Burada çoluğu çocuğu olanlar var, bebeğine mama bulamayanlar var. Saatlerdir burada çaresiz bir şekilde bekliyorlar” ifadesini kullandı. Bebeği ile birlikte adeta havaalanında perişan olduğunu kaydeden Merve Uysal, “Bizim için çok oluyor. Ne zamandır bekliyoruz. Teknik arıza var diyorlar ama bekleyip duruyoruz” diye konuştu. Karayolu ile önce Hatay’ın İskenderun ilçesinden Adana’ya, buradan da havayolu ile İzmir’e gitmeyi planladığını anlatan Deniz Harus ise, “Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Ailemle birlikte burada havaalanında perişan olduk. Saatlerdir bekliyoruz” diye konuştu.

SUNEXPRESS'DEN 24 SAATLİK RÖTAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

doğrucu ~ 11 yıl önce
ACELE İŞİ OLAN PEGASUS DAN BİLET ALSIN.ÜZÜLMESİN SAYGILAR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
masadan ufurmek yok ~ 12 yıl önce
al iade biletini cek git diyemezsin, cunku bilet satarken 10 takla atiyorsun. 2- o bilet sayesinde maasin zamaninda yatiyor, daha uygun cozumler varken ve senin gibi kapasitesi dusukler uretemiyorken, yolcuya boyle bir teklifte bulunman, basinin caresine bak demen, kendi beceriksizligindir. her ne kadar yolcu duygu somurusu yapsa, gecikmeni kullanmaya calissada,haksiz yere kavga etse de, 24 saatlik gecikmenin affedilir tarafi yoktur, eger a380 falan isletmiyorsan, kitalar arasi ucmuyorsan. bir diger husus, gerek guvenlik gerekse operasyonel yetersizliklerden dolayi, yolcuyu havaalanindan yollayamazsin, ucagin tamir edildiginde o yolcuyu tekrar bulamazsin. masabasindan oyle ufurmekle olmaz. son olarak da herkes neyin ne oldugunu biliyor, burada internet uzerinden hikaye anlatma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumlu yorum ~ 12 yıl önce
adana havalimanı şehrin merkezinde, nasıl oluyorda bebeğine mama bulamıyor? dışarı çıkıp alamıyorlar mı yiyecek içecek?? alacak paran yoksa ne diye uçağa biniyorsun.. sana 20 saatlik rötarı bildirmişler al bilet iadeni çek git..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sunexpress ~ 12 yıl önce
garip bir şirkettir her yönüyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sun Express ~ 12 yıl önce
Sun Express'in rötar çilesi bitmez ve bu yöneticiler ki kendilerini yönetici olarak tanıtanlar başka bir uçak kiralaryarak seferi icra edip ilave maliyete katlanmak istemiyorlar. Sun Express 'te bu ilk değil, son da olmayacaktır. Bilet alırken özellikle dikkat edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000