10 Eylül 2008, Çarşamba 12:49:55

SUNEXPRESS’TEN REHİN UÇAK AÇIKLAMASI

Sunexpress Havayolları, İspanyol Futura Havayolları’ndan kiraladığı uçağın Antalya Havalimanı’nda rehin kalmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.
  • ne oldu sunexpress size, yinemi mi sözleşmeyi uzatmayı unuttunuz, demirelli bu hatayı daha öncede yapmıştı sanırım...
  • Dün gittim Antalyaya ve az önce geri döndüm tekrar apronda gördüğüm ispanya register li uçak sunex boyamasıydı ve gidişimde de gelişimdede aynı yerinde duruyordu. Merak etmiştim bu uçağı öğrenmiş olduk.

AirportHaber’in ortaya çıkardığı olay sonrası Sunexpress Havayolları’ndan yapılan açıklamada, yaz dönemi için Futura Havayolları’ndan kiralanan uçağın Antalya Havalimanı’nda rehin kaldığı haberi doğrulandı. Ancak olayın doğrudan muhatabının kendileri olmadığını belirten bir Sunexpress yetkilisi, İspanyol Ulaştırma ve Maliye Bakanlıkları ile sivil havacılığının alacağı kararın uygulanacağını ifade ettiler.

 

Uçağın İspanya’ya gönderilmesi durumunda operasyonlarının aksamayacağını ifade eden aynı yetkili, gerekirse başka şirketlerden uçak kiralayarak yolcuları mağdur etmeden operasyonlarını sürdüreceklerini bildirdi.

SUNEXPRESS’TEN REHİN UÇAK AÇIKLAMASI

Yorumlar

extern ~ 16 yıl önce
ne oldu sunexpress size, yinemi mi sözleşmeyi uzatmayı unuttunuz, demirelli bu hatayı daha öncede yapmıştı sanırım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nefs ~ 16 yıl önce
Dün gittim Antalyaya ve az önce geri döndüm tekrar apronda gördüğüm ispanya register li uçak sunex boyamasıydı ve gidişimde de gelişimdede aynı yerinde duruyordu. Merak etmiştim bu uçağı öğrenmiş olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000