17 Ağustos 2013, Cumartesi 12:32:09

SUNEXPRESS YOLCULARININ RÖTAR İSYANI!

Antalya'dan Frankfurt-Hahn'a dün akşam sefer yapacak olan XQ544 sefer sayılı SunExpress uçağında isyan çıktı
  • bakın haberdeki ayrıntıya dikkat edin, ne demiş yolcular: "biz bu uçakla uçmak istemiyor, yeni uçak isteriz"... hahaha natürlich mein schantz.. biz bu uçakla uçmak istemiyor, bu nasil flugzeug? :)))))
  • Ergün'üm geçmiş olsun
  • Yolcu hep aynıdır biz de eski şirketim de nose gear pin le kalkmıştık ayt den tel aviv e gidiyoduk döndük geri indik yolcunun yarısı uçak bozuk diye indi uçaktan . pini çıkarıp 1 saat rötarla geri kalktık tur şirketi de çatır çatır ödedi paramızı ..
  • Bir gurbetci olarak diyebilirimki maalesef Gurbetçilerimiz yine cilkini çıkarmışlar..
  • türk üsülü kandırmaca..yolcular haklı...zavallı sunexpres..yabancılar yemaz bu numaraları
  • Konuşan şapkalı arkadaş kendi benliğini kaybetmiş,nereli olduğu belli olmayan (muhtemelen TC vatandaşı) R&B ci kılığına girmiş bir cahil cüheyla. Uçağın altındaki klimanın suyu ne sandiysa? Zaman zaman uçağın wc servisi yani temiz su ve atık su çekilip basilirkende yerebir miktar döküle biliyor. Ama şu bir gerçek ki yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız kendi ülkesinin bayrağını taşıyan uçakları küçümsüyorlar. Muhtemelen hazim sorunu var, ee ne demişler kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermis. Lufthansa'ya acaba aynı şeyi yapmaya yıldızı yetermi acaba? :))
  • yine almanlarin agzina düstük, bakin bundan sonra türkiyeden gelen ucaklara nasil SIKI kontrol edecekler görün, hele ve hele alman sivil havaciligi(LBA), yok evrak kontrol, yok teknik kontrol, yok ekip landing Card, vs.vs., bravo o sapkali arkadasa bizi yem ettin almanlara, senin türklügüne.......... terbiyesiz!
  • Cahillik uluslarası bir konudur , neyazıkki Alman'ı türkü ingilizi farketmez. Koyün olmakla farketmiyor, heryerden varlar , buarada sitenin gazcılarıda güzel çalışıyorlar
  • arkadaşlar uçak oil filter by pass ikazı yüzünden geri dönmüştür filtre ve ilgili switch değiştirilip tekrar sefere verilmiştir ve ne yazıkki bu kezde başka bir arıza ıdg fault oluşmuştur bu sırada yolcular beklemeye isyan ederek ve gereksiz yere dışarı çıkmış olayı abarmıştır teknik hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen sırf yocu keyfı için başka uçak verilmiştir bilginize
  • Uçağı değiştirmek hata olmuş. Şimdi bu Almanlar biz arızayı gördük onlara uçak değiştirttik diyeceklerdir. Madem sorun yok neden onun bunun lafı ile uçak değiştiriyorsunuz.

Uçuş için start verileceği sırada iki kez erteleme geldikten sonra bir yolcu, Boeing 737-800 model uçağın altında su birikintisi gördü.

APRONDA GÖREVLİLERLE KAVGA

Ardından motorlar kontrol edildi ve yolculardan uçağa binmesi istendi. Yolcular, bunun üzerine apronda görevlilere direnmeye başladı ve uçağa girmek istemedi. Kargaşa uzun süre devam ederken, bazı yolcular ağladı, bazıları da, “Biz bu uçakla uçmak istemiyor, yeni uçak isteriz” diye bağırmaya başladı.

YENİ UÇAK GETİRİLDİ

Bazı yolcuların çektiği görüntüler, Almanya’da Bild TV tarafından yayınlandı. Yolcuların isyanı sonuç verdi ve yaklaşık beş saat sonra başka bir uçak getirildi. Yolcular Almanya’ya yeni uçakla uçarken, bir havaalanı sözcüsü, “Uçak değiştirildi. Diğer uçakla ilgili teknik incelemeler sürüyor” açıklamasını yaptı. (Sözcü)

SUNEXPRESS YOLCULARININ RÖTAR İSYANI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

alles zortingen ~ 11 yıl önce
bakın haberdeki ayrıntıya dikkat edin, ne demiş yolcular: "biz bu uçakla uçmak istemiyor, yeni uçak isteriz"... hahaha natürlich mein schantz.. biz bu uçakla uçmak istemiyor, bu nasil flugzeug? :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ergün'üm geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu hep aynı :)) ~ 11 yıl önce
Yolcu hep aynıdır biz de eski şirketim de nose gear pin le kalkmıştık ayt den tel aviv e gidiyoduk döndük geri indik yolcunun yarısı uçak bozuk diye indi uçaktan . pini çıkarıp 1 saat rötarla geri kalktık tur şirketi de çatır çatır ödedi paramızı ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cölkusu ~ 11 yıl önce
Bir gurbetci olarak diyebilirimki maalesef Gurbetçilerimiz yine cilkini çıkarmışlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dnmn ~ 11 yıl önce
türk üsülü kandırmaca..yolcular haklı...zavallı sunexpres..yabancılar yemaz bu numaraları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Konuşan şapkalı arkadaş kendi benliğini kaybetmiş,nereli olduğu belli olmayan (muhtemelen TC vatandaşı) R&B ci kılığına girmiş bir cahil cüheyla. Uçağın altındaki klimanın suyu ne sandiysa? Zaman zaman uçağın wc servisi yani temiz su ve atık su çekilip basilirkende yerebir miktar döküle biliyor. Ama şu bir gerçek ki yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız kendi ülkesinin bayrağını taşıyan uçakları küçümsüyorlar. Muhtemelen hazim sorunu var, ee ne demişler kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermis. Lufthansa'ya acaba aynı şeyi yapmaya yıldızı yetermi acaba? :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dus agent ~ 11 yıl önce
yine almanlarin agzina düstük, bakin bundan sonra türkiyeden gelen ucaklara nasil SIKI kontrol edecekler görün, hele ve hele alman sivil havaciligi(LBA), yok evrak kontrol, yok teknik kontrol, yok ekip landing Card, vs.vs., bravo o sapkali arkadasa bizi yem ettin almanlara, senin türklügüne.......... terbiyesiz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Cahillik uluslarası bir konudur , neyazıkki Alman'ı türkü ingilizi farketmez. Koyün olmakla farketmiyor, heryerden varlar , buarada sitenin gazcılarıda güzel çalışıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 11 yıl önce
arkadaşlar uçak oil filter by pass ikazı yüzünden geri dönmüştür filtre ve ilgili switch değiştirilip tekrar sefere verilmiştir ve ne yazıkki bu kezde başka bir arıza ıdg fault oluşmuştur bu sırada yolcular beklemeye isyan ederek ve gereksiz yere dışarı çıkmış olayı abarmıştır teknik hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen sırf yocu keyfı için başka uçak verilmiştir bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HATA ~ 11 yıl önce
Uçağı değiştirmek hata olmuş. Şimdi bu Almanlar biz arızayı gördük onlara uçak değiştirttik diyeceklerdir. Madem sorun yok neden onun bunun lafı ile uçak değiştiriyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000