06 Kasım 2009, Cuma 11:50:04

SunExpress yeni terminalden uçuşlara başlıyor

SunExpress, İstanbul Sabiha Gökçen merkezli tüm uçuşlarını, 9 Kasım Pazartesi gününden itibaren yeni terminalden gerçekleştirmeye başlayacak.
  • SAW a dikkat etmek lazım. Sırf terminal ve çalışanlar yüzünden havayolları buradan kaçabilir. Yani ? Eğitim...
  • 15 15 zürih e gideceğim check in bir felaket çalışanlar sanki uyuşmuş yolcunun sorunları hep vardır ama ilgilenen yok uçuşta türbülans a girdik herkes ayakta bu nasıl bir şirket ne zamanın da kalkabiliyor her şey çok kötü biz uçarken yolcuya güler yüz istiyoruz oda yok ne var hiç umarım düzelirler yoksa kimse uçmaz bu şirkettle
  • Bence orası yeni terminal değil, yeni kapalı çarşı. Her yer dükkan. Bu kadarı fazla değil mi ? Çevreci (!) Sunexpresse SAW yakışmamış.
  • sabiha gokcenden sunexpress sadece 737-800 lerle ucuyor neden 757 resimlerini kullanıyorsunuz hep ,filodaki 19 ucuktan sadece 3 u 757
  • Sun express neden Bursa seferlerini azaltıyor acaba.? Başka illerede Buradan niçin sefer koymuyor?
  • Biletlerinizi yetkili seyahat acentalarından da alabiliyorsunuz.Sorunsuz iade değişim vew karşınızda muhatab bulabilmek için .

Yeni terminalden yapılacak ilk uçuşun yolcularını da SunExpress taşıyacak. SunExpress, 9 Kasım Pazartesi sabahı 06:20’de Adana’ya düzenlenecek uçuşu için yeni terminalde check-in yapan ilk 49 yolcusuna, 1 adet tek yön iç hat bileti hediye edecek.

İstanbul Sabiha Gökçen merkezli uçuşlarına 2008 yılında başlayan SunExpress, iç ve dış hat uçuşlarıyla kısa sürede hızlı bir büyüme yakaladı. SunExpress bugün, İstanbul Sabiha Gökçen’den, iç hatlarda 17, dış hatlarda 11 noktaya, haftada toplam 404 uçuş gerçekleştiriyor. SunExpress’in bilet fiyatları, iç hatlarda her şey dahil 49 TL, dış hatlarda ise her şey dahil 49 Avro’dan başlıyor. Yolcular, biletlerini SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden ve 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden satın alabiliyor.

SunExpress yeni terminalden uçuşlara başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
SAW a dikkat etmek lazım. Sırf terminal ve çalışanlar yüzünden havayolları buradan kaçabilir. Yani ? Eğitim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
15 15 zürih e gideceğim check in bir felaket çalışanlar sanki uyuşmuş yolcunun sorunları hep vardır ama ilgilenen yok uçuşta türbülans a girdik herkes ayakta bu nasıl bir şirket ne zamanın da kalkabiliyor her şey çok kötü biz uçarken yolcuya güler yüz istiyoruz oda yok ne var hiç umarım düzelirler yoksa kimse uçmaz bu şirkettle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence orası yeni terminal değil, yeni kapalı çarşı. Her yer dükkan. Bu kadarı fazla değil mi ? Çevreci (!) Sunexpresse SAW yakışmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sabiha gokcenden sunexpress sadece 737-800 lerle ucuyor neden 757 resimlerini kullanıyorsunuz hep ,filodaki 19 ucuktan sadece 3 u 757

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sun express neden Bursa seferlerini azaltıyor acaba.? Başka illerede Buradan niçin sefer koymuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Biletlerinizi yetkili seyahat acentalarından da alabiliyorsunuz.Sorunsuz iade değişim vew karşınızda muhatab bulabilmek için .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000