04 Ağustos 2008, Pazartesi 08:14:04

SunExpress yeni hat açıyor...

SunExpress’ten yayınlanan yazılı açıklamada, havayolu firmasının 1 Eylül ile 25 Ekim 2008 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yeni bir tarife geliştirdiği kaydedildi.
  • Gerçektende Kayseri'den Antalya'ya direkt uçuş olmadığı için çok sıkıntı çekiyoruz, lütfen Kayseri- Antalya uçuşunuzda olsun. Teşekkürler..
  • Yorumunuz..kayseri antalya arası uçuş istiyoruz bu bir çok kişinin problemi haline geldi.
  • antalya samsun seferı ıstıyoruz en azın dan haftada bellı gunler olsunn
  • Antalya dan Karadenize sadece Trabzona uçuş var. O'da Haftada 2 gün.Trabzon Samsun arası karadan 6 saat. Bizi bu çileden kurtarın. AYT-TZX-SZF-AYT veya AYT-SZF-TZX-AYT yapılabilir. Teşekkürler SUNEXPRESS
  • Antalya - Samsun arası uçus istiyoruz.
  • evet gecen sene vardı asr-ayt ucusları cook az reklam yapılmasına ve kısa sureli olmasına raggmen doluluk oranı fena değildi,ancak bu sene ucak sayısı konusunda sıkıntı olmasından ve kayseriden bir istek talep gelmemesinden (sanayi ve ticaret odası gibi...) dolayı bu ucuslar, her fırsatta sesini duyuran ve bastıran sivas ticaret odaı sayesinde izmir sivas ve sabiha gokcen sivas olarak gercekleşmektedir.kapadokya nın da kayseriye olan yakınlıgı düşünüldüğünde bu ucusun doluluk oranının iyi olmaması için hiç bir sebep goremiyorum...
  • ANTALYA-SAMSUN ARASINDA DİREKT UÇAK SEFERİ NEDEN KONMAZ?EN AZINDAN HAFTADA 1 KEZ KARŞILIKLI OLARAK UÇUŞ PLANLANAMAZ MI?
  • Geçtiğimiz yıl AYT-ASR-AYT uçuşları vardı ancak rağbet görmedi galiba ki kaldırıldı.Sanırım bu, Kayseri ve civarında yaşayanların 2-3 kişi olunca kara yolunu tercih etmesinden kaynaklanıyor.Umarım yeniden uçulur ve bölge halkı da bu uçuşları destekler.
  • Hep istediğim bir hattı keşke açsalar diyordum.Trabzon-Samsun hattını açacağınız için teşekkür ediyorum ve bu hatta gayet memnun kalacağınıza garanti veriyorum.Hatta size bi öneri Erzurum-Trabzon'u da düşünün derim.
  • kayseri sivas yerine kayseri trabzon yapsaydınız......

Ramazan ayıyla birlikte başlayıp kış sezonuna girilen 25 Ekim’e kadar sürecek olan tarifeyle Türkiye’de ilk kez komşu iller Sivas ve Kayseri arasında uçuş başlatılacağının ifade edildiği açıklamada, Sivas-Kayseri uçuşlarının perşembe, Kayseri-Sivas uçuşlarının ise pazartesi günleri düzenleneceği belirtildi.

SunExpress’in yeni tarifesinde yolcuların Sivas’tan Kayseri’ye uçtuktan sonra, aynı uçakla İzmir’e de devam edebileceği, aynı şekilde Kayseri’den Sivas’a gelenlerin de İzmir’e uçabileceği bildirildi.

SunExpress, yeni Ramazan Tarifesi’yle birlikte Sivas ve Kayseri’nin yanı sıra, daha önce aralarında hiç uçak yolculuğu düzenlenmeyen altı ili de (Gaziantep-Malatya, Samsun-Trabzon, Erzurum-Kars) hava köprüsüyle birbirine bağlayacağı ve toplam 17 yeni uçuş başlatacağı ifade edildi.

SunExpress’in iç hat biletlerinin fiyatlarının yeni tarifede de tüm vergiler, servis ücreti ve harç masrafları dahil 49 YTL’den başladığı, bilet satışının acentelerin yanı sıra 444 0 797’den ulaşılabilen çağrı merkezi ve www.sunexpress.com adresindeki internet sitesi aracılığıyla gerçekleştirilebildiği duyuruldu.

SunExpress’in iç hat uçuşlarının biletlerinin Türk Hava Yolları’ndan da satın alınabildiği belirtildi.

SunExpress yeni hat açıyor...

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Kayseri ~ 15 yıl önce
Gerçektende Kayseri'den Antalya'ya direkt uçuş olmadığı için çok sıkıntı çekiyoruz, lütfen Kayseri- Antalya uçuşunuzda olsun. Teşekkürler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzkayserili ~ 15 yıl önce
Yorumunuz..kayseri antalya arası uçuş istiyoruz bu bir çok kişinin problemi haline geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
samsun ~ 16 yıl önce
antalya samsun seferı ıstıyoruz en azın dan haftada bellı gunler olsunn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT-SZF ~ 16 yıl önce
Antalya dan Karadenize sadece Trabzona uçuş var. O'da Haftada 2 gün.Trabzon Samsun arası karadan 6 saat. Bizi bu çileden kurtarın. AYT-TZX-SZF-AYT veya AYT-SZF-TZX-AYT yapılabilir. Teşekkürler SUNEXPRESS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordulu ~ 16 yıl önce
Antalya - Samsun arası uçus istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boeing ~ 16 yıl önce
evet gecen sene vardı asr-ayt ucusları cook az reklam yapılmasına ve kısa sureli olmasına raggmen doluluk oranı fena değildi,ancak bu sene ucak sayısı konusunda sıkıntı olmasından ve kayseriden bir istek talep gelmemesinden (sanayi ve ticaret odası gibi...) dolayı bu ucuslar, her fırsatta sesini duyuran ve bastıran sivas ticaret odaı sayesinde izmir sivas ve sabiha gokcen sivas olarak gercekleşmektedir.kapadokya nın da kayseriye olan yakınlıgı düşünüldüğünde bu ucusun doluluk oranının iyi olmaması için hiç bir sebep goremiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PİLOTAJ ~ 16 yıl önce
ANTALYA-SAMSUN ARASINDA DİREKT UÇAK SEFERİ NEDEN KONMAZ?EN AZINDAN HAFTADA 1 KEZ KARŞILIKLI OLARAK UÇUŞ PLANLANAMAZ MI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bambus ~ 16 yıl önce
Geçtiğimiz yıl AYT-ASR-AYT uçuşları vardı ancak rağbet görmedi galiba ki kaldırıldı.Sanırım bu, Kayseri ve civarında yaşayanların 2-3 kişi olunca kara yolunu tercih etmesinden kaynaklanıyor.Umarım yeniden uçulur ve bölge halkı da bu uçuşları destekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTCG ~ 16 yıl önce
Hep istediğim bir hattı keşke açsalar diyordum.Trabzon-Samsun hattını açacağınız için teşekkür ediyorum ve bu hatta gayet memnun kalacağınıza garanti veriyorum.Hatta size bi öneri Erzurum-Trabzon'u da düşünün derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FLYİNG ~ 16 yıl önce
kayseri sivas yerine kayseri trabzon yapsaydınız......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000