08 Aralık 2016, Perşembe 11:05:20

Sunexpress yaz sezonunu açtı

SunExpress, başta Antalya ve İzmir olmak üzere, Türkiye’deki 13 kentten Avrupa’daki 39 destinasyona gerçekleştireceği haftada 487 uçuş ve birçok yeni uçuşlarla, 2017 yaz sezonunu satışa açtı.
  • THY neden inatla kendi markasıyla Ankara'dan yurtdışına uçmaz anlamak mümkün değil. Almanya'yı Lufthansa'ya terk etmiş durumda. Saudia bile geldi, yurtdışı uçuşların yüzde sekseni diğer şirketlerce yapılıyor. Güya AB adayıyız ama bayrak taşıyıcımız Başkent'imizden neredeyse hiçbir Avrupa başkentine uçmuyor. İstanbul'u tıka basa doldurup Ankara'yı yabancılara terk etmenin mantığı ne?
  • Str yorumcu arkadas Vural la selim seni üflemimis heralde onlarda birazcik yüz varsa acentalara selam bile vermezler
  • Öger türk tur olmadan olmaz dolduramazlar ucaklari almanya dan acentalar bunuda cok iyi biliyor indallah vural bey veya selim bey tekrar piyasaya geri döner.
  • Amsterdam-Ankara haftada bir bile yeter
  • BiDe ucuz bilet bekliyoruz.
  • En sevdigim slogan " SunExpress az kazanir,ama hep kazanir"
  • m.h.b nın görevden alınması son derece doğru bir karardır.bu arkadaşın ivedilikle asesmınt edilip teknisyenliğinin de gözde geçirilmesini ilgili birimlere tavsiye ederim. İngilizcesinden başlıyabilirsiniz.c.g için geçmiş olsun. emin ol o senin için bunu yapmazdı....
  • Ingilizce sinavlari cok zor
  • Amsterdam Kayseri en az haftada 3-4 olmalı , haftada 1 gün yetmiyor . Tek yön 300-400 € ya bilet satılan bir hat yaz ayylarında.
  • Önce Türkiye'de yeni uçuş noktaları açsanız

SunExpress, başta Antalya ve İzmir olmak üzere, Türkiye’deki 13 kentten Avrupa’daki 39 destinasyona gerçekleştireceği haftada 487 uçuş ve birçok yeni uçuşlarla, 2017 yaz sezonunu satışa açtı.

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2017 yaz sezonunu yüzde 20’nin üzerinde bir kapasite artışı ve yeni uçuşlarla satışa açtı.  2017 yaz sezonuyla beraber Antalya’dan dış hatlarda Danimarka’da Aalborg ve Billund’a, iç hatlarda ise Erzurum’a, Ankara’dan Brüksel, Hamburg ve Viyana‘ya, Adana ve Elazığ’dan Hamburg’a uçmaya başlayacak.

Bu yıl, başta Antalya ve İzmir olmak üzere Türkiye’deki 13 kentten, 21’i Almanya’da, 18’i Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsveç, İsviçre, İtalya ve Norveç olmak üzere, Avrupa’daki 39 destinasyona haftada 487 direkt uçuş gerçekleştirecek SunExpress, 2010 yılında Almanya’da kurduğu SunExpress Almanya ile beraber Almanya’dan Akdeniz, Karadeniz, Kanarya Adaları ve Kızıl Deniz’deki tatil cennetlerine de haftada 120 direkt sefer gerçekleştirecek.

Akdeniz ve Ege bölgesine tarifeli seferlerle en fazla turist getiren hava yolu olan SunExpress, Antalya ve İzmir başta olmak üzere Anadolu’yu Avrupa’ya direkt uçuşlarıyla bağlamaya devam ediyor. Antalya’dan dış hatlarda, önceki yıla göre yüzde 28’lik bir kapasite artışıyla, Avrupa’da 33 noktaya haftada 280 uçuş, İzmir’den ise yüzde 8’lik bir kapasite artışıyla Avrupa’da 26 noktaya haftada 130 direkt uçuş gerçekleştirecek.

İç hatlarda ise, Antalya’dan iç hat uçuş ağına Erzurum’u da dahil edilerek haftada toplam 10 destinasyona 85 uçuş, İzmir’den iç hatlarda ise, 13 kente haftada 114 uçuş gerçekleştirecek. 

2010’dan bu yana Anadolu kentlerini Avrupa’ya direkt seferlerle bağlayan SunExpress, Adana, Kayseri, Bodrum, Dalaman, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Konya, Samsun ve Trabzon‘dan Amsterdam, Brüksel, Köln, Kopenhag, Hamburg, Duesseldorf, Frankfurt, Münih, Stuttgart, Hannover ve Viyana’ya yüzde 20 kapasite artışıyla haftada 244 direkt uçuş gerçekleştirecek. SunExpress, Türkiye çıkışlı uçuşlarında yüzde 20’nin üzerinde bir kapasite artışıyla iç hat uçuşları dahil haftada tarifeli 844 uçuş gerçekleştirecek.

Sunexpress yaz sezonunu açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Ankaralı ~ 7 yıl önce
THY neden inatla kendi markasıyla Ankara'dan yurtdışına uçmaz anlamak mümkün değil. Almanya'yı Lufthansa'ya terk etmiş durumda. Saudia bile geldi, yurtdışı uçuşların yüzde sekseni diğer şirketlerce yapılıyor. Güya AB adayıyız ama bayrak taşıyıcımız Başkent'imizden neredeyse hiçbir Avrupa başkentine uçmuyor. İstanbul'u tıka basa doldurup Ankara'yı yabancılara terk etmenin mantığı ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta ~ 7 yıl önce
Str yorumcu arkadas Vural la selim seni üflemimis heralde onlarda birazcik yüz varsa acentalara selam bile vermezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Str ~ 7 yıl önce
Öger türk tur olmadan olmaz dolduramazlar ucaklari almanya dan acentalar bunuda cok iyi biliyor indallah vural bey veya selim bey tekrar piyasaya geri döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav he he ~ 7 yıl önce
Ya kardesim nereye dolduramiyorlar, nasil takip ediyorsun
sxs ~ 7 yıl önce
Öger önce taktiği borcu odesin
Öger mi? ~ 7 yıl önce
Birincisi Vural Öger geçtiğimiz hafta Alman mahkemesine başvurarak iflasını istedi.Bundan sonra acenta işi Vural Öger için kaput.İkincisi Öger SXS'e 20 milyon Euro borcunu ödemiş mi de, SXS'e faydası olacak? Üçüncü olarak da SXS uçaklarının halen doluluk oranı yolcu olarak uçtuğum uçuşlarda gördüğüm kadarı ile dolu seviyededir.
AG19010 ~ 7 yıl önce
Amsterdam-Ankara haftada bir bile yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avanta ~ 7 yıl önce
BiDe ucuz bilet bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta ~ 7 yıl önce
Pazarda domates kuyruguna gir sen
Moby ~ 7 yıl önce
En sevdigim slogan " SunExpress az kazanir,ama hep kazanir"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara teknık ~ 7 yıl önce
m.h.b nın görevden alınması son derece doğru bir karardır.bu arkadaşın ivedilikle asesmınt edilip teknisyenliğinin de gözde geçirilmesini ilgili birimlere tavsiye ederim. İngilizcesinden başlıyabilirsiniz.c.g için geçmiş olsun. emin ol o senin için bunu yapmazdı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
Ingilizce sinavlari cok zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rrremzi ~ 7 yıl önce
Giren nasil giriyor arkadas
Hollanda ~ 7 yıl önce
Amsterdam Kayseri en az haftada 3-4 olmalı , haftada 1 gün yetmiyor . Tek yön 300-400 € ya bilet satılan bir hat yaz ayylarında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Once ~ 7 yıl önce
Önce Türkiye'de yeni uçuş noktaları açsanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000