19 Haziran 2010, Cumartesi 08:26:08

SunExpress Viyana'yı kuşatacak

SunExpress’in İstanbul Sabiha Gökçen ile Viyana arasındaki karşılıklı seferleri, 21 Haziran Pazartesi günü başlayacak.
  • katiliyorum baslik tamamen off......... ama kardes sende biraz off'sun cunki SXS genel muduru nereli, evet avusturyali ,dolayisiyla bu olayi airporthaber yanlis yorumladi. aslinda olayin rengi farkli ....... Avusturyalilar Sabiha gokceni(istanbul"u) SXS'in yardimiyla kusatmak icin hazirlaniyorlar, saygilar....
  • neden ekimden sonra ucuslari tekrar kaldiriyorlar? almanyanin her bir kösesine istanbuldan günlük ucak kaldiriyorlar viyanayi ise gözardi ediyorlar. anlamakta güclük cekiyorum dogrusu.
  • Allah askina kullanmayin boyle basliklar. Avusturyalilar zaten 500 seneden fazladir giciklar bize, iyice dusman yapacaksiniz adamlari bize.!

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortaklığındaki şirketin İstanbul merkezli 13. dış hat rotası olacak Viyana’ya seferler, pazartesi ve cuma günleri gerçekleştirilecek.

SunExpress’in Türkiye saatiyle 12:00’de kalkacak uçağı 13:20’de Viyana’ya inerken, Viyana’dan İstanbul’a gelecek uçaklar yerel saatle 14:20’de kalkıp 17:30’da inecek. SunExpress, yeni  uçuşların eklenmesiyle, Viyana’ya Antalya, İzmir ve İstanbul’dan sefer düzenleyen ilk şirket oldu.

SunExpress’in İstanbul Sabiha Gökçen - Viyana tarifeli seferlerinin bilet fiyatları, her şey dahil 49.99 avrodan başlıyor.

SunExpress Viyana'yı kuşatacak

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
katiliyorum baslik tamamen off......... ama kardes sende biraz off'sun cunki SXS genel muduru nereli, evet avusturyali ,dolayisiyla bu olayi airporthaber yanlis yorumladi. aslinda olayin rengi farkli ....... Avusturyalilar Sabiha gokceni(istanbul"u) SXS'in yardimiyla kusatmak icin hazirlaniyorlar, saygilar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
neden ekimden sonra ucuslari tekrar kaldiriyorlar? almanyanin her bir kösesine istanbuldan günlük ucak kaldiriyorlar viyanayi ise gözardi ediyorlar. anlamakta güclük cekiyorum dogrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah askina kullanmayin boyle basliklar. Avusturyalilar zaten 500 seneden fazladir giciklar bize, iyice dusman yapacaksiniz adamlari bize.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000