09 Eylül 2015, Çarşamba 19:15:52

SunExpress ve CLK Akdeniz'den 'bilet' anlaşması

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ., Sun Express ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde Elektrik Satış Sözleşmesi imzalayan abonelerine uçak bileti hediye ediyor.
  • Hayret kravat takmayı öğrenmişler
  • direktör olmak için eski bakan akrabası olmak gerekir mi?
  • APU yu hic calistirtmazlar artik , ground power i CLK dan aliriz.
  • HIÇ ŞÜPHESİZ Kİ ANTALYA DÜNYANIN EN GÜZEL YERİDİR
  • Dünya şehri Antalya
  • Tam ekip:) yakismis iki sirket.
  • Ya arkadaş siz ne alaka :) bari siz bulaşmayın acenteleri bitirdiniz.

Antalya, Isparta ve Burdur bölgelerindeki 1,7 milyona yakın abonesine kesintisiz elektrik hizmeti sunmak için sürekli yeni yatırımlar yapan CLK Akdeniz Elektrik, Antalya’yı hem iç hem dış hatlarda tarifeli seferlerle en fazla noktaya bağlayan Sun Express ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde düzenlediği yeni kampanyayla abonelerine bedava uçak bileti hediye ediyor.

Kampanya kapsamında 200 ile 499 TL arasında fatura ödeyen ya da yıllık 6 bin 500 kWh üzeri tüketimi olan aboneler, 12 aylık Elektrik Satış Sözleşmesi imzaladıkları takdirde Sun Express ile istedikleri herhangi bir gün iç hatlar tarifeli uçuşlarında bedava uçak bileti kazanacak. Ayrıca aylık 500 TL üzeri fatura ödeyen ya da yıllık 15 bin kWh abonelere ise gidiş-dönüş bileti hediye edilecek. Kampanya 45 günlük bir sure geçerli olacak ve 15 Ekim'de son bulacak.

CLK Akdeniz ve Sun Express arasında işbirliği protokolünün imzasında konuşan CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ. Genel Müdürü Halit Bakal, “Kampanya kapsamında aylık 200 TL ile 499 TL arasında elektrik faturası ödeyen ya da yıllık toplam elektrik tüketimi 6 bin 500 kWh üzeri olan aboneler, 12 aylık Elektrik Satış Sözleşmesi imzalamaları koşuluyla Sun Express’in seçili iç hat tarifeli uçuşlarına bedava gidiş bileti almaya hak kazanacak. Aylık 500 TL ve üzeri fatura ödeyen ya da yıllık elektrik tüketimi toplam 15 bin kWh üzeri olan aboneler ise gidiş-dönüş uçak bileti alma hakkı elde ediyor. ‘CLK Uçuruyor’ kampanyası 1 Eylül-15 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen abonelerimizin, CLK Akdeniz Elektrik Müşteri Hizmet Merkezleri’ne müracaat ederek 12 aylık Elektrik Sözleşmesi imzalamaları yeterli olacak. Abonelerimiz Kampanya katılım koşullarını ve ayrıntılı bilgiyi “CLK Akdeniz Elektrik internet sitesi, sosyal medya hesapları ve www.clkucuruyor.com adresinde bulabilirler. Sun Express ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğini hem bizler hem de tüm enerji sektörü adına önemli bir gelişme olarak değerlendiriyoruz. Elektriğin her eve giren, toplumun her kesimine değen bir hizmet olduğunu düşündüğümüzde, abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak, onlara avantajlar ve hizmetler sunacak farklı marka işbirlikleri için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

CLK Akdeniz Elektrik A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal, abonelere kampanyalar düzenleyerek ek fayda sağlamaktan mutlu olduklarını belirterek, yapılan tüm uygulamalarda CLK Akdeniz Elektrik abonelerinin memnuniyetinin ön planda tutulduğunu ve kampanyaya duyulan yoğun ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

Sun Express Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Fevzi Çalışkan ise, CLK Akdeniz ile yapılan bu işbirliğine önem verdiklerini belirtti. Çalışkan, “Sun Express olarak, Antalya ve çevresinin hem turizm hem de iş potansiyelinin gelişimi için her türlü desteği her zaman verdik ve vermeye devam ediyoruz. CLK Akdeniz Elektrik de Antalya ve çevresinin güzide bir kuruluşu, bu çerçevede bu işbirliğini imzalamaktan büyük bir mutluluk duyuruyoruz” şeklinde konuştu.

Basın toplantısının ardından Sun Express Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Fevzi Çalışkan, CLK Akdeniz Elektrik A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal’a Sun Express uçak maketi hediye etti.

SunExpress ve CLK Akdeniz'den 'bilet' anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Hayret ~ 9 yıl önce
Hayret kravat takmayı öğrenmişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
millet ~ 9 yıl önce
direktör olmak için eski bakan akrabası olmak gerekir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1L ~ 9 yıl önce
APU yu hic calistirtmazlar artik , ground power i CLK dan aliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ~ 9 yıl önce
HIÇ ŞÜPHESİZ Kİ ANTALYA DÜNYANIN EN GÜZEL YERİDİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANTALYA ~ 9 yıl önce
Dünya şehri Antalya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tam ekip:) yakismis iki sirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birisi ~ 9 yıl önce
Ya arkadaş siz ne alaka :) bari siz bulaşmayın acenteleri bitirdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birisi ~ 9 yıl önce
Sunexpress acente dostudur.Acenteler bu protokolde devre dışı bırakılmadı.Biletleri CLK istediği dağıtım kanalından alabilir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000