28 Mayıs 2010, Cuma 16:19:29

SunExpress, Vanlı yolcularına kendini tanıttı

Doğu Anadolu Bölgesi’nin en önemli merkezlerinden Van’ı Türkiye’nin 3 büyük şehri İstanbul, İzmir ve Antalya’ya direkt seferlerle bağlayan SunExpress, yolcularına değer katacak yenilikçi hizmetlerini Van’da düzenlediği basın toplantısında tanıttı.
  • öncelikle van hava limanı olmadığı için yabancı ülkelere direkt uçuşları olamaz ancak aktarmalı olarak uçuşlar gecekleşebilir ben bir vanlı olarak böyle bir şeyin olmasına sevindim diger hava yolu şirketlerinden de böylesine yenilikler bekliyoruz thy çalışanı
  • vanlıyam, şanlıyam, sunexpressliyam :)) teşekkürler sunexpress, inşallah van'a yakında başlayacak yurtdışı uçuşlarıyla sizinde yolcu sayınız ve kar oranınız artar.
  • Seni Seviyoruz
Van Ticaret Odası’nda düzenlenen toplantıda konuşan SunExpress Kurumsal İlişkiler Müdürü Serdar Alyamaç, “Van SunExpress’in iç hat uçuşlarında oldukça önemli bir yere sahip. Bu nedenle yenilenen kurumsal kimliğimizi, yeni ürün ve hizmet yelpazemizi Vanlı yolcularımıza tanıtmak istiyoruz.” dedi. SunExpress’in müşterilerine değer katacak çocuk kulübü, yeni ikram konsepti, uçulan şehirlerin tarihi mekanlarının tanıtıldığı “Hoş Geldiniz Kartları”, yeni üniformalar gibi uygulamalarını tanıtan Alyamaç, SunExpress’in 2010 yılı içinde kendi müşteri sadakat programına başlayacağını açıkladı.

Alyamaç, sözlerine “2006 yılında iç hatlarda uçmaya başladığımız ilk şehir olan Van’la, İstanbul Sabiha Gökçen arasında 18, İzmir’le 14 ve Antalya’yla 6 olmak üzere haftada karşılıklı 38 sefer düzenliyoruz. Mevcut seferlerimizle, Van’a en yaygın uçuş ağını sunan havayolu şirketiyiz. Bugüne kadar Van’da 630.000’in üzerinde yolcuya hizmet götürdük ve 2009 sonu itibarıyla %35’lik bir pazar payına ulaştık. Van’ın ve bölgenin gelişimi için, havayolu ulaşımının öneminin bilincindeyiz. Her yıl artan talebe, yenilenen kurumsal kimliğimiz, yolculara sunduğumuz hizmetin kalitesini daha da artıran yenilikçi uygulamalarımız ve yeni uçaklarımızla en iyi şekilde cevap vermeye hazırız.” şeklinde devam etti.

SunExpress’in, uçtuğu şehirlerin sosyal hayatına katkı sağlayacak projelerde de yer aldığını belirten Alyamaç, “Geçtiğimiz hafta, çok kısıtlı imkanlarına rağmen il birincisi olarak ‘Tenis Yıldız Kız ve Erkek Türkiye Birinciliği’ne katılmaya hak kazanan Vanlı gençlerimizin ulaşım sponsorluğunu üstlendik. Küçük de olsa, topluma fayda sağlayacağına inandığımız bu tip katkılar bizi çok mutlu ediyor. Umarız bir gün genç tenisçilerimizi çok daha büyük organizasyonlara da uçururuz.” diye konuştu.
SunExpress, Vanlı yolcularına kendini tanıttı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
öncelikle van hava limanı olmadığı için yabancı ülkelere direkt uçuşları olamaz ancak aktarmalı olarak uçuşlar gecekleşebilir ben bir vanlı olarak böyle bir şeyin olmasına sevindim diger hava yolu şirketlerinden de böylesine yenilikler bekliyoruz thy çalışanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vanlıyam, şanlıyam, sunexpressliyam :)) teşekkürler sunexpress, inşallah van'a yakında başlayacak yurtdışı uçuşlarıyla sizinde yolcu sayınız ve kar oranınız artar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Seni Seviyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000