13 Kasım 2010, Cumartesi 08:31:01

SUNEXPRESS UÇUŞLARA BAŞLADI

SunExpress, kış tarifesi kapsamında İzmir’den Avrupa’ya yeni bir kapı açarak, Hamburg uçuşlarına başladı.
  • ben daha simdiye kadar 49 euroya ucmadim reklamlara aldanmayin....
  • Bursadan 5 tane ile 200 Tl ye varan fiyatlarla ful ucarken kacıp gittiniz. Ama burada 49 Euroya almanya ucusu yazdırıyorsunuz. Hiç vicdanınız sızlamıyormu?
  • Biz acentalara her gün sayisizca seferlerin iptal oldugu ve baglantili oldugu bilgileri iletiliyor. XQ kendini tarifeli sefer yapiyormus gibi pazarliyor ama charterda bile olmayan durumlar yasatiyor. Örnekler cok ama birini sunayim. Önceki haftalardada DUS-DIY ucmadigi gibi 15.11 DUS-DIY yolcularini DUS-ESZ ucurmak istiyor Elazig-Diyarbakir arasina servis yokmus. Rica ederim sizin 21. yiliniz ve böyle amatörlük olmaz. Yolcuyu baglanti olan DUS-SAW -DIY (14:40-18:50 saw 20:05 DIY 21:45 ucaklari ile yolcuyu varis noktasina ulastirmaya yanasmiyor. Neymis, DUS-SAW veririz ama SAW-DIY yolcu kendi öder. (mevcut fiyat 110€) Bu tutumlar yanlis, yolcuyu hice saymak, sen planini yanlis yap, yolcu ucacak diye biletini alsin ortada kalsin. GEZ
  • BENDE AYNI DURUMDA YOLCULUK YAPTIM KATILIYORUM TAMAMEN:FRANKFURTTAN IZMIRE UCTUM SUNEXPRESS IN HOSTESLERI GURBETCILERI DIGER ARKADASIN DEDIGI GIBI KOYUN GIBI GORUYOR:COCUGUM ICIN YASTIK ISTEDIM TAMAM KALKISTAN SONRA GETIRIRIZ DEMELERINE KARSIN 50 SEFER SOYLEDIK YEMEKTEN SONRA VS GECISTIRDILER.
  • Bu durumu sirkete bildirdim hatta yalnis hatirlamiyorsam adida cigdem gibi birisi olacakti.Kabin amiri bile kavga ettigimizden yanimiza gelmisti beni zor sakinlestirdi. zaten.Ne istiyon be diyen bir hostes var bu sirkette ve ben gurbetciyim.Ne saniyorlar yani koyunmuyuz biz.
  • Sun Express Zonguldak ve dusseldorf seferleri yapsın eminim talep fazla olur.Germenia Zonguldak, dusseldorf ve dortmund seferlerini yetişemiyor...
  • yeni destinasyonlar ile gurur duyacaklarina Bursa - Antalya ucuslarini neden kapattiklarini aciklamalari gerekiyor bence.
  • ya bir adam şikayet yazıyor yaranamıyor, diğeri memnuniyet yazıyor dedektifcilik oynanıyor =)) sun exe başarılar. demekki iyi yolda. bu arada calışanların kalitesine laf yok. daha kalitelisi varsa örnekleri görelim.
  • Sen PR bolumunde calisiyorsun galiba SXS te. Kendini digerleri gibi hostes degilde gorevli arkadastan su istemen ele veriyor. Sana isini ogretmek gibi olmasinda iste SXS te tecrubeyi kuvaladiklarindan dolayi (ucuzculuktan dolayi) PR inizde bile sagda solda aksakliklar oluyor. Almanlarin gruendlichkeit'larindada demekki bir alcalis var, zaten ayrilmak isteyen Kaptan/FO'larinda bariz bir barometre olarak algilamak mumkun. Sana kolay gelsin yinede gorevinde .Arkadasim
  • Ucmayi tercih etmiyorum, ayrica tercih meselesi arkadas sanki Cathay reklamini tarif ediyor lol :) . Sadece uyusunda buyusun dememis galiba uyurken ^^ hehe.
Cuma günleri karşılıklı düzenlenen yeni seferlerle birlikte, SunExpress’in İzmir’den uçtuğu dış hat noktalarının sayısı 13’e yükseldi. Yılın ilk 9 ayında elde ettiği %33’lük payla, İzmir’de dış hatlar pazarının liderliğini sürdüren SunExpress, İzmirli yolcularına, İstanbul Sabiha Gökçen ve Antalya üzerinden de Hamburg’a aktarmalı uçuş imkanı sunuyor.

SunExpress, 2010/2011 kış tarifesinde; İzmir’le, Almanya’da Berlin Schoenefeld ve Tegel, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln/Bonn, Münster / Osnabrück, Nürnberg ve Stuttgart; Hollanda’da Amsterdam, Avusturya’da Viyana ve İsviçre’de Zürih arasında haftada 98 karşılıklı direkt sefer düzenliyor. SunExpress ayrıca Kasım ayı başından bu yana Anadolu’daki yolcuları için, İzmir üzerinden Avrupa’ya haftada toplam 116 bağlantılı uçuş imkanı sağlayarak, İzmir’i bir aktarma merkezi olarak da konumlandırıyor.

SunExpress’in dış hat bilet fiyatları, her şey dahil 49,99 Avro’dan başlıyor. Yolcular biletlerini SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden, 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satın alabiliyor.
SUNEXPRESS UÇUŞLARA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
ben daha simdiye kadar 49 euroya ucmadim reklamlara aldanmayin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bursadan 5 tane ile 200 Tl ye varan fiyatlarla ful ucarken kacıp gittiniz. Ama burada 49 Euroya almanya ucusu yazdırıyorsunuz. Hiç vicdanınız sızlamıyormu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz acentalara her gün sayisizca seferlerin iptal oldugu ve baglantili oldugu bilgileri iletiliyor. XQ kendini tarifeli sefer yapiyormus gibi pazarliyor ama charterda bile olmayan durumlar yasatiyor. Örnekler cok ama birini sunayim. Önceki haftalardada DUS-DIY ucmadigi gibi 15.11 DUS-DIY yolcularini DUS-ESZ ucurmak istiyor Elazig-Diyarbakir arasina servis yokmus. Rica ederim sizin 21. yiliniz ve böyle amatörlük olmaz. Yolcuyu baglanti olan DUS-SAW -DIY (14:40-18:50 saw 20:05 DIY 21:45 ucaklari ile yolcuyu varis noktasina ulastirmaya yanasmiyor. Neymis, DUS-SAW veririz ama SAW-DIY yolcu kendi öder. (mevcut fiyat 110€) Bu tutumlar yanlis, yolcuyu hice saymak, sen planini yanlis yap, yolcu ucacak diye biletini alsin ortada kalsin. GEZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BENDE AYNI DURUMDA YOLCULUK YAPTIM KATILIYORUM TAMAMEN:FRANKFURTTAN IZMIRE UCTUM SUNEXPRESS IN HOSTESLERI GURBETCILERI DIGER ARKADASIN DEDIGI GIBI KOYUN GIBI GORUYOR:COCUGUM ICIN YASTIK ISTEDIM TAMAM KALKISTAN SONRA GETIRIRIZ DEMELERINE KARSIN 50 SEFER SOYLEDIK YEMEKTEN SONRA VS GECISTIRDILER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu durumu sirkete bildirdim hatta yalnis hatirlamiyorsam adida cigdem gibi birisi olacakti.Kabin amiri bile kavga ettigimizden yanimiza gelmisti beni zor sakinlestirdi. zaten.Ne istiyon be diyen bir hostes var bu sirkette ve ben gurbetciyim.Ne saniyorlar yani koyunmuyuz biz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sun Express Zonguldak ve dusseldorf seferleri yapsın eminim talep fazla olur.Germenia Zonguldak, dusseldorf ve dortmund seferlerini yetişemiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yeni destinasyonlar ile gurur duyacaklarina Bursa - Antalya ucuslarini neden kapattiklarini aciklamalari gerekiyor bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya bir adam şikayet yazıyor yaranamıyor, diğeri memnuniyet yazıyor dedektifcilik oynanıyor =)) sun exe başarılar. demekki iyi yolda. bu arada calışanların kalitesine laf yok. daha kalitelisi varsa örnekleri görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen PR bolumunde calisiyorsun galiba SXS te. Kendini digerleri gibi hostes degilde gorevli arkadastan su istemen ele veriyor. Sana isini ogretmek gibi olmasinda iste SXS te tecrubeyi kuvaladiklarindan dolayi (ucuzculuktan dolayi) PR inizde bile sagda solda aksakliklar oluyor. Almanlarin gruendlichkeit'larindada demekki bir alcalis var, zaten ayrilmak isteyen Kaptan/FO'larinda bariz bir barometre olarak algilamak mumkun. Sana kolay gelsin yinede gorevinde .Arkadasim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ucmayi tercih etmiyorum, ayrica tercih meselesi arkadas sanki Cathay reklamini tarif ediyor lol :) . Sadece uyusunda buyusun dememis galiba uyurken ^^ hehe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000