26 Haziran 2008, Perşembe 07:45:33

SUNEXPRESS UÇAĞINDA OLAY

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Adana'ya gitmek için havalanan Sun Express firmasına ait uçak, Konya semalarındayken bir yolcunun taşkınlık yapması üzerine İzmir'e geri döndü.
  • Taşkınlık çıkaran yolcunun yaptığı akılsıza birşey. Ama pilotun yaptığıda akıllıca değildi. Zaten yolun neredeyse yarısındaydılar. O kadar yolu tekrar geri gitti. Saçma olarak. Geri gideceğine Adana'ya devam etseydi hem Adana'ya ulaşmış hemde o kadar yolu geri gitmemiş olacaklardı. Taşkınlık çıkaran kişi ile ilgili gerekenlerde Adana'da yapılırdı. Anlaşılan pilotun gezesi vardı !!!
  • Bu tarz taşkınlık yapanlara uçuş masraflarını ve yakıt masraflarını ödetmek kesinlikle gereklidir.O uçağın kalkıp geri inmesi tonlarca yakıta,ekiplerin yorgunluğuna ve ekstra ödemelere sebep olmaktadır,benze olaylarda kesinlikle fatura olay çıkartan kişilere ödetilmelidir.Bizi insanlarımız uçağı otobüs sanıyor..Alışmaları zaman alacak...
  • bence boyle olaylar ıcın o yolcu hakkında hava yolları ile ilgili suç dosyası olsa güzel olur.Mesela BU adamın yaptığını koysalar o adam bır daha uçamaz hemde taşkınlık yapamaz.

Sun Express'e ait 9166 sefer sayılı yolcu uçağı Adnan Menderes Havalimanı'ndan saat 19.00'da Adana'ya gitmek üzere havalandı. Uçak, Konya üzerindeyken kimliği açıklanmayan bir yolcu taşkınlık yaptı. Uçağın kaptan pilotu bu olay nedeniyle geri dönerek Adnan Menderes Havalimanı'na indi.

Polis ekipleri kimliği açıklanmayan yolcuyu gözaltına aldı. Uçak güvenlik nedeniyle boşaltılırken, yolcular ise başka bir uçakla Adana'ya gönderildi.

 

 

SUNEXPRESS UÇAĞINDA OLAY

Yorumlar

Flughafen ~ 16 yıl önce
Taşkınlık çıkaran yolcunun yaptığı akılsıza birşey. Ama pilotun yaptığıda akıllıca değildi. Zaten yolun neredeyse yarısındaydılar. O kadar yolu tekrar geri gitti. Saçma olarak. Geri gideceğine Adana'ya devam etseydi hem Adana'ya ulaşmış hemde o kadar yolu geri gitmemiş olacaklardı. Taşkınlık çıkaran kişi ile ilgili gerekenlerde Adana'da yapılırdı. Anlaşılan pilotun gezesi vardı !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimsesiz ~ 16 yıl önce
Bu tarz taşkınlık yapanlara uçuş masraflarını ve yakıt masraflarını ödetmek kesinlikle gereklidir.O uçağın kalkıp geri inmesi tonlarca yakıta,ekiplerin yorgunluğuna ve ekstra ödemelere sebep olmaktadır,benze olaylarda kesinlikle fatura olay çıkartan kişilere ödetilmelidir.Bizi insanlarımız uçağı otobüs sanıyor..Alışmaları zaman alacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
burak767 ~ 16 yıl önce
bence boyle olaylar ıcın o yolcu hakkında hava yolları ile ilgili suç dosyası olsa güzel olur.Mesela BU adamın yaptığını koysalar o adam bır daha uçamaz hemde taşkınlık yapamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000