28 Ocak 2009, Çarşamba 12:17:34

SunExpress uçağında cep telefonu krizi

SunExpress Havayolları'na ait Adana-İzmir seferini yapan uçakta bir yolcu telefonla konuşunca ortalık karıştı.
  • Ya havacı diye geçinen arkadaş, Bu olayın SunExpress'le ne alakası var.Eline yüzüne bulaştırmışmış.Böyle yorumlar yaparak asıl havacılığı eline yüzüne bulaştıranın kim olduğunu görüyoruz. Eeee Erman Toroğlu bile havacılık hakkında yorum yaparsa FS'yi oyun sanan zihniyet de kendini havacı zanneder. Büyüklerimizin bi lafı var: Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar...
  • kalite+emniyet+eğitim+konfor+dakiklik+güleryüz=SUN EXPRESS
  • sunexpress elini yüzüne bulaştırdı havacılığı....
  • Uçakla uçmanın da birtakım kuralları vardır.Herşeyden önce içinde bulunulan toplulugun can güvenliğini bu lşekilde sorumsuzca tehlıkeye atacak davranısların cezalarının daha somut bir şekle çevrilmesini düşünmekteyım.Bu kadar da olmaz!!!! sen kim oluyorsun ki o kadar kişiyi ölüme itiyorsun.Ayıp ve medeni dedğil.100 TL bilet ile adam olunmuyor.
  • Bu Kaçıncı olay arkadaşlar. Polis olmasa bu adamlar uçamayacak galiba.Kabin personeline karakola düşmeden uçma dersleri verilmeli.
  • Birzamanlar uçak yolcuları parmakla sayılır duruyordu. Şimdi erken al ucuza uç 40 ve 50 tl ye uç herşeyi bir birine kattı. bu ne razelet yahu. yok uçakta baoba var diyrrek uçakları tehlikeye sokuyorlar işinyoksa 3.4 saat havaalaında bekle şimdide uçakta telefonla konuşmak. yok yok bizim insanlar yasağa uyarıya karşı alerjileri var. burdan yetgilere yazıyorum bizim milletin telefonlarınıda silahlar gibi toplansın inişte teslim edilsin. belki kabaca yazdım yazım kiseyi incitmek değildi özür dilerim. birgün bunlar benim yolculuk ettiğim uçaktada oldu. yetgililerin dikkatine. bu benim uyarım.
  • her hafta ist-ank arası uçuyorum. her uçuşta uçak teker koyar koymaz insanların telefonlar açılıyor. aynı şekilde uçak kalkmadan öncede kabin ekibi görmemezlikten geliyor, nereye kadar bu duyarsızlık bilmiyorum, sanki beyin ameliyatı için ameliyathane hazırlatıyorlar, olmaz ya neyse... biraz sonradan görme durumu var....
  • aslimda en uygun sekilde yazmistim ama yayinlanmadi demin ki msj im .adamlar ucak ta telefonu yasaklamislarsa vardir bi nedeni.ucusu niye tehlikeye sokuyorsun.iyi ki o ucakta ben yoktum.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Sayin yorumcu hakanalp,sorun konulan kurala uymamaktir.Sizin iddianizAmerikada serbest ise oraya gittiginizde yaparsiniz.Bu Avrupa'da ve Türkiye'de yasak, olana herkes uymak mecburiyetindedir.

Adana-İzmir seferini yapan uçakta cep telefonuyla konuşan yolcu hakkında, ''uçuş güvenliğini tehlikeye sokmak'' suçundan işlem yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Sunexpress firmasına ait uçakla Adana'dan İzmir'e gelen yolcular, uçuş sırasında bir yolcunun cep telefonuyla konuştuğunu fark ederek tepki gösterdi. Kabin ekibinin de ''uçuş güvenliğini tehlikeye soktuğu'' uyarısında bulunduğu yolcu H.Ş, cep telefonunu kapattı.

Uçağın Adnan Menderes Havalimanı'na inmesinin ardından cep telefonuyla konuşan yolcu, havalimanı polisi tarafından gözaltına alındı.

''Uçuş güvenliğini tehlikeye soktuğu'' gerekçesiyle savcılık talimatıyla ifadesi alınan H.Ş, sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

SunExpress uçağında cep telefonu krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

air_psycho ~ 15 yıl önce
Ya havacı diye geçinen arkadaş, Bu olayın SunExpress'le ne alakası var.Eline yüzüne bulaştırmışmış.Böyle yorumlar yaparak asıl havacılığı eline yüzüne bulaştıranın kim olduğunu görüyoruz. Eeee Erman Toroğlu bile havacılık hakkında yorum yaparsa FS'yi oyun sanan zihniyet de kendini havacı zanneder. Büyüklerimizin bi lafı var: Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alem buysa.......... ~ 15 yıl önce
kalite+emniyet+eğitim+konfor+dakiklik+güleryüz=SUN EXPRESS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 15 yıl önce
sunexpress elini yüzüne bulaştırdı havacılığı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
betlehem ~ 15 yıl önce
Uçakla uçmanın da birtakım kuralları vardır.Herşeyden önce içinde bulunulan toplulugun can güvenliğini bu lşekilde sorumsuzca tehlıkeye atacak davranısların cezalarının daha somut bir şekle çevrilmesini düşünmekteyım.Bu kadar da olmaz!!!! sen kim oluyorsun ki o kadar kişiyi ölüme itiyorsun.Ayıp ve medeni dedğil.100 TL bilet ile adam olunmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
APRON KEDİSİ ~ 15 yıl önce
Bu Kaçıncı olay arkadaşlar. Polis olmasa bu adamlar uçamayacak galiba.Kabin personeline karakola düşmeden uçma dersleri verilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANDAŞ ~ 15 yıl önce
Birzamanlar uçak yolcuları parmakla sayılır duruyordu. Şimdi erken al ucuza uç 40 ve 50 tl ye uç herşeyi bir birine kattı. bu ne razelet yahu. yok uçakta baoba var diyrrek uçakları tehlikeye sokuyorlar işinyoksa 3.4 saat havaalaında bekle şimdide uçakta telefonla konuşmak. yok yok bizim insanlar yasağa uyarıya karşı alerjileri var. burdan yetgilere yazıyorum bizim milletin telefonlarınıda silahlar gibi toplansın inişte teslim edilsin. belki kabaca yazdım yazım kiseyi incitmek değildi özür dilerim. birgün bunlar benim yolculuk ettiğim uçaktada oldu. yetgililerin dikkatine. bu benim uyarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben ~ 15 yıl önce
her hafta ist-ank arası uçuyorum. her uçuşta uçak teker koyar koymaz insanların telefonlar açılıyor. aynı şekilde uçak kalkmadan öncede kabin ekibi görmemezlikten geliyor, nereye kadar bu duyarsızlık bilmiyorum, sanki beyin ameliyatı için ameliyathane hazırlatıyorlar, olmaz ya neyse... biraz sonradan görme durumu var....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alaska ~ 15 yıl önce
aslimda en uygun sekilde yazmistim ama yayinlanmadi demin ki msj im .adamlar ucak ta telefonu yasaklamislarsa vardir bi nedeni.ucusu niye tehlikeye sokuyorsun.iyi ki o ucakta ben yoktum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alaska ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Sayin yorumcu hakanalp,sorun konulan kurala uymamaktir.Sizin iddianizAmerikada serbest ise oraya gittiginizde yaparsiniz.Bu Avrupa'da ve Türkiye'de yasak, olana herkes uymak mecburiyetindedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000