09 Temmuz 2008, Çarşamba 15:20:26

SunExpress uçağında bomba paniği!

Kars Havaalanı’ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelmek üzere havalanan SunExpress Havayolları’na ait B737 tipi yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı.
  • Hatırlarsanız emekli bir Albay (bilinçsizce) bir şaka yapmıştı. Kendisi 3 yıl hapis istemi ile yargılanmakta. Kimbilir, belki valizini hazırlamıştır bile.
  • olay havada değil, havalimanında bagajlama işlemi sırasında gerçekleşiyor. düzeltirseniz seviniriz
  • Sınırın bekcisi yurdun kalkanı karsta yaşanan bu olaydan dolayı üzüldüm. kendim havalanınıda görevliyim.şakayla yapılsa dahı haberlere malzeme olmasına üzüldüm.şimdi sunexpessten ricam bu kendini bilmezden davacı olsun. buda tüm insanlara örnek olsun.
  • bu gibi ihbar yapanlara öyle bir ceza verilmeli ki birdaha kimse şakasını bile yapamamalı. caydırıcı cezalar şart oldu, havacılık güven demek. o uçagın geri dönüşünün masrafını espiriyi yapan kişi ödemeli.

SunExpress Havayolları’na ait XQ9429 sefer sayılı B737 tipi yolcu uçağı içerisindeki yolcularla birlikte Kars’tan İstanbul’a sefer yapmak üzere havalandıktan sonra bomba ihbarı yapıldı.

AirportHaber’in ulaştığı bilgiye göre yetkililer olayı doğruladı. Bomba ihbarının ardından Kars Havaalanı’na geri dönen uçakta arama yapıldığı belirtiliyor.

SunExpress'e ait yolcu uçağının normalde 16:30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi planlanıyordu.

©AirportHaber.com

SunExpress uçağında bomba paniği!

Yorumlar

havacı ~ 16 yıl önce
Hatırlarsanız emekli bir Albay (bilinçsizce) bir şaka yapmıştı. Kendisi 3 yıl hapis istemi ile yargılanmakta. Kimbilir, belki valizini hazırlamıştır bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
angel ~ 16 yıl önce
olay havada değil, havalimanında bagajlama işlemi sırasında gerçekleşiyor. düzeltirseniz seviniriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karslı ~ 16 yıl önce
Sınırın bekcisi yurdun kalkanı karsta yaşanan bu olaydan dolayı üzüldüm. kendim havalanınıda görevliyim.şakayla yapılsa dahı haberlere malzeme olmasına üzüldüm.şimdi sunexpessten ricam bu kendini bilmezden davacı olsun. buda tüm insanlara örnek olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 16 yıl önce
bu gibi ihbar yapanlara öyle bir ceza verilmeli ki birdaha kimse şakasını bile yapamamalı. caydırıcı cezalar şart oldu, havacılık güven demek. o uçagın geri dönüşünün masrafını espiriyi yapan kişi ödemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000