01 Mayıs 2013, Çarşamba 10:10:52

SUNEXPRESS UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Sunexpress Havayolları'na ait yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı...
  • ugur yalan sogleme ugurcum olayın aslını anlatsana bıre bır bırakın artık karalama yapmayı
  • Evet bende soz konusu ucagin yolcusuydum ancak hicte soylendigi gibi ucsk guvenli bolgeye cekilmedi aynen ilk yolcu aldigi yere dondu ve ve yolcular ile ayni aanda bagajlar bosaltildi .yer personelinin tecrubesizligi ve yolcular ile gereksiz tartismasi sinirleri iyice gerdi .arama yapilan ucakla aramizda 20-25 metre mesafe vardi sadece . Yinede allah korudu asilsiz ihbar cikti .
  • Adana da körük yok ki
  • kesin uçagını kaçıran yolcudur

Sunexpress Havayolları'nın dün akşam 22:15'te Adana-İzmir yapacak olan yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı.

Yolcuları da kısa süreli paniğe iten olay şöyle gelişti; XQ9307 sefer sayılı Sunexpress Havayolları'na ait Adana-İzmir seferini yapacak yolcu uçağı yolcularını aldıktan sonra park pozisyonundan ayrıldı. Tam bu sırada uçağa kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından bomba ihbarı yapıldı. İhbar üzerine kokpit ekibine gerekli bilgi verilerek geri dönmesi istendi.

Bunun üzerine güvenli bir alana çekilen uçak, yolcularını tahliye ettikten sonra polis tarafından didik didik arandı. Valizler tekrar kontrolden geçirilirken, uçağın içi ve dışı detaylı olarak kontrol edildi.

Polisin yaptığı arama sonucunda tehlikeye neden olabilecek herhangi bir bulguya rastlanmadı. Yolcularını alan uçak yaklaşık 2 saati aşkın bir gecikmeyle saat 00:30 sularında İzmir seferi için tekrar havalandı.

Polis uçağa bomba ihbarı yapan şahsı bulmak için çalışma başlattı.

©AirportHaber

SUNEXPRESS UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

yalancı ~ 11 yıl önce
ugur yalan sogleme ugurcum olayın aslını anlatsana bıre bır bırakın artık karalama yapmayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uğur ~ 11 yıl önce
ben gerçekleri yazdım senin gibi ismimi bile gizlemedim merak etme istediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz ama gerçekler budur . isteyen istediği araştırmayı yapabilir. Ayrıca bu konu ile ilgili uçağın ne kadar yakınında bekletildiğimizi gösteren fotoğraflar bile var , bomba imha ekibinin arama yaptığı sırada çekilmiştir. eğer ben orada bu olayı yaşarken olayın aslını kaçırdıysam siz aslını anlatın da biz rüyamı görüyorduk anlayalım .
ugur ~ 11 yıl önce
Evet bende soz konusu ucagin yolcusuydum ancak hicte soylendigi gibi ucsk guvenli bolgeye cekilmedi aynen ilk yolcu aldigi yere dondu ve ve yolcular ile ayni aanda bagajlar bosaltildi .yer personelinin tecrubesizligi ve yolcular ile gereksiz tartismasi sinirleri iyice gerdi .arama yapilan ucakla aramizda 20-25 metre mesafe vardi sadece . Yinede allah korudu asilsiz ihbar cikti .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl haber bu ~ 11 yıl önce
Adana da körük yok ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/M/K ~ 11 yıl önce
Zaten körük dememişler ki, park pozisyonu demişler. Sen ve seninle beraber 7 kişi de haberi yanlış anlamışsa haberci ne yapsın be kardeşim...
eko ~ 11 yıl önce
kesin uçagını kaçıran yolcudur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bomba mı? ~ 11 yıl önce
yahu arkadasım bu nasıl haber bu nasıl guvenlık koca ucaga bınmeden tıtık tıtık aranıyorsun sonrada bomba dıye ıhbar edıyorlar hayret edıyorum bunu dıyen manyaga

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000