05 Mayıs 2014, Pazartesi 09:05:40

SUNEXPRESS UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI

İzmir-Diyarbakır seferini yapacak olan Sunexpress Havayolları'na ait yolcu uçağı Antalya'ya zorunlu iniş yaptı.
  • o uçuşta bende vardım. sunexpress yetkililerinin umarsız tavırları hepimizi çileden çıkarttı yapılan tepki sonucunda sunexpressten bir yetkili geldi, bilgi almak istediğimizi söyledik; yetkilinin cevabı siz uçak mühedisimisiniz oldu. polis araya girmese dayağı yiyecekti.
  • Sunexpress izmire teknik ofisi mi hangarı mı ne açıyodu bir ara haberleri vardı nooldu acaba bilen varmı?
  • Sunexpressin izmir işi zor valla öğlen saatlerinde 6-7 iç hat uçağı izmire iniyor ve hepsi avrupaya gidiyor yolcuları aktarmalı olarak götürüyor. Aksam da hepsi avrupadan gelip iç hatlara dağıtıyorlar . 1 uçak arıza yapsa tüm aktarmalar sıkıntı . Zaten paris, basel, kophenag, stokholm birsürü hat var uçak yetiştirmek dahi zor
  • Sanırım tahsis edilen uçakta sabah 7de Saw'a gidecek uçaktı. Bu uçuş için kölnden gelen uçak beklendi. 9:30 da anca kalktık.
  • Belki Diyarbakir a inince ucak bakim alamayacaktir. Ankara ya inse parca bekleyecek veya sunexpress ucagi bulamayacaktir. İzmir e donse yerde ucak olmadigini biliyordur. Hava ve meydan sartlarini degerlendirmistir. Haymana uzerinden gittigini biliyorsun da Antalya ya neden yonelmis olabilecegini mi tahmin edemiyorsun. Ha edemiyorsan birak adamlar islerini yapsinlar. Bak gecikmeli de olsa her iki tarafin yolcusu da emniyetli sekilde gidecegi yere varmis. Haberi okuduysan teknik ariza onemli bir problem yaratmis ki ucak degistirilmis. Nereye inmeliydi dusunun bakalim???
  • AYT çünkü Sunexpress base Antalya dolayısıyla en iyi teknik destek Antalya'da,dikkat ettiyseniz hemen başka bir uçak tahsis edilmiş.Rota üzeri diye başka bir meydana inseydi ,teknik ekip,parça yada başka bir uçağın gelmesi uçuş ekibinin mesaisi derken iş açmaza girebilirdi. (tabiiki yangın v.b. bir aciliyet olmadığına göre yoksa en yakın tarlaya bile iner.)
  • Hava Koşullarına göre İzmir Diyarbakır rotası İzmir Aydın Denizli üzerinden Antalya oradan da sahil hattı üzerinden Diyarbakıra gerçekleştirmilmektedir. Bu rota üzerinde de muhtemel emergency havalanı da Antalya oldugu için buraya iniş gerçekleşmiştir.
  • Buarada geçmiş olsun demeyi unuttum.. Herkeslere geçmiş olsun..
  • ADB-DIY ---- AYT? Ne alaka? Bilen varsa açıklayabilir mi lütfen? Haymana(HALIL) üzerinden değil mi rota ? Not bilmişlik yapmıyorum.. Meraktan soruyorum..
  • Güvenli bi şekilde inilmesi önemlidir. Allah beterinden korusun

İzmir- Diyarbakır seferini yapan Sun Express Havayolları'na ait yolcu uçağında arıza tespit edilince uçak Antalya Havalimanı’na zorunlu iniş yaptı.

Dün akşam İzmir'den Diyarbakır'a gitmek üzere kalkışını gerçekleştiren Sunexpress Havayolları'na ait yolcu uçağı, kalkışından bir süre sonra hidrolik arızası yaşadı. Bunun üzerine Antalya'ya zorunlu iniş kararı alan kokpit ekibi, Antalya Havalimanı'na sorunsuz bir iniş yaptı.

Burada kontrolleri yapılan uçağın seferden çekilmesi kararlaştırılırken, yolcular için başka bir uçak tahsis edildi. 

Sefer yaklaşık 5 saatlik gecikmeye uğradı.

SUNEXPRESS UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

kötü sunexpress ~ 10 yıl önce
o uçuşta bende vardım. sunexpress yetkililerinin umarsız tavırları hepimizi çileden çıkarttı yapılan tepki sonucunda sunexpressten bir yetkili geldi, bilgi almak istediğimizi söyledik; yetkilinin cevabı siz uçak mühedisimisiniz oldu. polis araya girmese dayağı yiyecekti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sunexpress izmire teknik ofisi mi hangarı mı ne açıyodu bir ara haberleri vardı nooldu acaba bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sunexpressin izmir işi zor valla öğlen saatlerinde 6-7 iç hat uçağı izmire iniyor ve hepsi avrupaya gidiyor yolcuları aktarmalı olarak götürüyor. Aksam da hepsi avrupadan gelip iç hatlara dağıtıyorlar . 1 uçak arıza yapsa tüm aktarmalar sıkıntı . Zaten paris, basel, kophenag, stokholm birsürü hat var uçak yetiştirmek dahi zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sanırım tahsis edilen uçakta sabah 7de Saw'a gidecek uçaktı. Bu uçuş için kölnden gelen uçak beklendi. 9:30 da anca kalktık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Belki Diyarbakir a inince ucak bakim alamayacaktir. Ankara ya inse parca bekleyecek veya sunexpress ucagi bulamayacaktir. İzmir e donse yerde ucak olmadigini biliyordur. Hava ve meydan sartlarini degerlendirmistir. Haymana uzerinden gittigini biliyorsun da Antalya ya neden yonelmis olabilecegini mi tahmin edemiyorsun. Ha edemiyorsan birak adamlar islerini yapsinlar. Bak gecikmeli de olsa her iki tarafin yolcusu da emniyetli sekilde gidecegi yere varmis. Haberi okuduysan teknik ariza onemli bir problem yaratmis ki ucak degistirilmis. Nereye inmeliydi dusunun bakalim???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT çünkü ~ 10 yıl önce
AYT çünkü Sunexpress base Antalya dolayısıyla en iyi teknik destek Antalya'da,dikkat ettiyseniz hemen başka bir uçak tahsis edilmiş.Rota üzeri diye başka bir meydana inseydi ,teknik ekip,parça yada başka bir uçağın gelmesi uçuş ekibinin mesaisi derken iş açmaza girebilirdi. (tabiiki yangın v.b. bir aciliyet olmadığına göre yoksa en yakın tarlaya bile iner.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mc Erdem ~ 10 yıl önce
Hava Koşullarına göre İzmir Diyarbakır rotası İzmir Aydın Denizli üzerinden Antalya oradan da sahil hattı üzerinden Diyarbakıra gerçekleştirmilmektedir. Bu rota üzerinde de muhtemel emergency havalanı da Antalya oldugu için buraya iniş gerçekleşmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Buarada geçmiş olsun demeyi unuttum.. Herkeslere geçmiş olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
ADB-DIY ---- AYT? Ne alaka? Bilen varsa açıklayabilir mi lütfen? Haymana(HALIL) üzerinden değil mi rota ? Not bilmişlik yapmıyorum.. Meraktan soruyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Güvenli bi şekilde inilmesi önemlidir. Allah beterinden korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000