07 Eylül 2017, Perşembe 11:09:48

Sunexpress tren bileti satacak

İzmir ve Antalya’dan Viyana’ya uçan yolcular, artık Viyana tren biletlerini SunExpress uçuşlarında havada satın alabilecekler.
  • SUN EXPRESS-SANCAK İŞ BİRLİĞİDE HAYIRLI UĞURLU OLSUN BU ARADA
  • Adam işten çıkarılacağını anlayınca rapor aldı. Faydası yok atılacaksın. Önceki şirketlerde olduğu gibi
  • CAT Biletleri kolaylikla havaalanindan cikmadan tren istasyonunda yetiskin 12 EURO'ya 6-14 yas arasi ücretsiz alinabilir.
  • Faydalı bir ortaklık olmuş. Benzer uygulamaların Yurt için de de yapılması rekabet avantajı sağlayacaktır.
  • SUNEXPRESS SAYESİNDE BİRÇOK AVRUPA DESTİNASYONUNA HEM UYGUN FİYAT HEM DE İSTANBUL SUZ UÇUYORUZ.TEŞEKKÜRLER SUNEXPRESS. BİR DE İZMİR-BCN VE MADRİD SEFERLERİ BAŞLATSAN NE SÜPER OLURDU ;)

İzmir ve Antalya’dan Viyana’ya uçan yolcular, artık Viyana tren biletlerini SunExpress uçuşlarında havada satın alabilecekler.

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in City Airport Train (CAT) ile yaptığı anlaşma çerçevesinde, İzmir ve Antalya’dan gerçekleştirdiği Viyana uçuşlarında Viyana tren bileti satılacak. İzmir ve Antalya’dan Viyana’ya uçan yolcular artık tren biletlerini, vakit kaybetmeden, uçuş esnasında satın alabilecekler.

Son yıllarda misafirlerine verdiği hizmeti kişiselleştirme stratejisi izleyen SunExpress, artık misafirlerine, yolculuklarına başlamasından çok önce, online rezervasyon sitesi SunExpress.com üzerinden ihtiyaç duydukları, istedikleri hizmeti belirleme ve satın almalarını sağlayarak, kişiselleştirilmiş hizmet sunuyor.

City Airport Train (CAT) ile gerçekleştirilen işbirliği hakkında bilgi veren SunExpress Ticaret Direktörü Peter Glade, CAT’in Viyana’da havaalanı ve şehir merkezi arasında non-stop en hızlı ulaşımı sunduğunu belirterek, “Son yıllarda izlediğimiz kişiselleştirmiş hizmet anlayışımız çerçevesinde, misafirlerimize yeni bir hizmet daha sunuyoruz. Bu stratejimiz doğrultusunda istediği koltuğu seçen, ihtiyacı olduğu ağırlıkta bagajla seyahat eden, istediği yemeği seçen yolcularımız,  artık Viyana’da uçaktan indiği zaman bineceği trenin biletini de uçuş esnasında satın alabilecek” dedi.

Online rezervasyon siteleri SunExpress.com’un yolcuların seyahat ve tatil ile ilgili bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yapılandırıldığını belirten Glade, “Yolcularımız, seyahatlerinden çok önce SunExpress.com üzerinden yolcularını, tatillerini istedikleri gibi şekillendirebiliyorlar. Otel rezervasyonundan, araba kiralamaya, birçok işlemlerini önceden yapıp, keyifli bir seyahat geçiriyorlar” dedi.  Glade, Viyana’da CAT ile yapılan işbirliği çerçevesinde, İzmir ve Antalya’dan Viyana’ya seyahat eden, tren istasyonunda zaman kaybetmek istemeyen SunExpress yolcularının, uçuş esnasında, Viyana havaalanından şehir merkezine, yetişkin 22 Euro, çocuklar için ise 15 Euro’ya bilet satın alabileceklerini sözlerine ekledi.

Sunexpress tren bileti satacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

SUN EXPRESS-SANCAK İŞ BİRLİĞİ ~ 7 yıl önce
SUN EXPRESS-SANCAK İŞ BİRLİĞİDE HAYIRLI UĞURLU OLSUN BU ARADA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara suneXpress teknik ~ 7 yıl önce
Adam işten çıkarılacağını anlayınca rapor aldı. Faydası yok atılacaksın. Önceki şirketlerde olduğu gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 7 yıl önce
Kardeşin sirketimizde çok eski çalışanlardan idi. Diğer şirketlerde yaptığın Ali cengiz oyunlarını, bu şirketde yapmaya çalıstın, işten cıkartılan kardesin oldu. Güya sen rapor aldın yırtmaya çalısıyorsun. Aklınca cok zeki zannediyorsun kendini. Birazcık onurlu olsan istifa edersin. Ama nerden atılacaksın kaçman bir şeyi değiştirmez. Bu piyasa seni hep şirket karıstıran, işten anlamayan ve bütün şirketlerden işten atılmış biri alarak hatırlayacak.
VIYANALI ~ 7 yıl önce
CAT Biletleri kolaylikla havaalanindan cikmadan tren istasyonunda yetiskin 12 EURO'ya 6-14 yas arasi ücretsiz alinabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ortaklık ~ 7 yıl önce
Faydalı bir ortaklık olmuş. Benzer uygulamaların Yurt için de de yapılması rekabet avantajı sağlayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
12 yuroluk ~ 7 yıl önce
Bileti 22 yuroya satmak oldukça faydalı olmuş. Tebrükler.
HARİKA ~ 7 yıl önce
SUNEXPRESS SAYESİNDE BİRÇOK AVRUPA DESTİNASYONUNA HEM UYGUN FİYAT HEM DE İSTANBUL SUZ UÇUYORUZ.TEŞEKKÜRLER SUNEXPRESS. BİR DE İZMİR-BCN VE MADRİD SEFERLERİ BAŞLATSAN NE SÜPER OLURDU ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin sunex ~ 7 yıl önce
Zaten mantikli olan da guzel Memleketimin farkli bolgelerinden direkt ucuslar gerçekleştirebilmektir. Keske Antalya, izmir, Ankara gibi baseler hatta Adana, trabzon, Kayseri vb. Gibi bölge adına mini baseler acilsa.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000