07 Eylül 2013, Cumartesi 11:00:57

SUNEXPRESS TEMELİ ATTI!

Geçen Kasım ayında İzmir’i aktarma merkezi yapan SunExpress, İzmir’in havayolu olma yolunda bir adım daha atarak Adnan Menderes Havaalanı’nda yeni teknik binasının temelini attı.
  • bizler sxs personeli olarak çok mutluyuz darısı diğer şirketlerde çalışan arkadaşlarımıza, sözün bittiği yerdir sxs......
  • KESİNLİKLE....
  • Kisa boylu biyikli ve sisman adam kesin Turktur
  • Bu Sirket sayesinde Lufthansa Ic Hatlarda ucus yapiyor, isterimki Onur, Pegasus Atlas yapsin su yatirimlari, Bu sirkete bir durun diyen olmayacakmi?
  • bizim için extra motivasyon oluyor bu çalışmalar. Sunex çalışanına değer veriyor keşke biraz daha para verse, Allahım cennettemiyim dersiniz zaten :) Vermesede biz sunex'i aile olduğu için seviyoruz. saygılar,
  • izmire yatırım yapan her şirket aslnadır benim gözümde. İzmirin gururu, yolun hep açık olsun.
  • ayt teknikte fitnes var ama tecrubeli teknisyenlerin değeri yok geçen ay tecrubeli iki arkadaşı mats a gitti.Şimdi iki yeni istifa daha var kim soracak bu adamlar niye gidiyor diye nerde kaldı safety.Sorulması gereken soru şu bakınlarda bir kişi mühürlüyor bu kişi mührü olmayan bu kadar kişiyi aynı anda nasıl kontrol ediyor yada ediyor mu.
  • Neredeymiş diye soran arkadas, gel ayt sxs teknik binasına hemen gösterelim. Saw da yakın zamanda adb de de inşaat biter bitmez görebilirsin. Sana hayal etmesi bile zor geldi değil mi? Olsun alışırsın.
  • İzmirde 429 kişiye iş imkanı sunan başka havayolu var mı acaba?
  • Vallahi şu şirketi tek geçerim ancak önce THY' nin bu şirketten elini çekmesi lazım. Hem seviyeli hem karakterli. Ancak THY Anadolujeti kitleyip canını okudu Sunexpresin ama yine de iyi idare ediyorlar. Bir de inanılmaz zarar ettikleri rotalar için zararı en azından minimize edecek birşeyler yapılsa daha süper olur. Bu arada İzmir' ime de böyle bir şirket yakışır. Ne pegasus ve Thy nede başka biri.

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress İzmir Adnan Menderes Havaalanı’ndaki yeni teknik binasının temel atma törenini Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

2006’da ilk iç hat uçuşu ile Adnan Menderes Havaalanı’nda ilk olarak bir uçak ve altı teknisyen ile konteyner binada hizmet vermeye başlayan teknik bakım birimi, SunExpress’in İzmir’de büyüme ve İzmir’i aktarma merkezi yapma kararıyla büyüyen kadrosu ve operasyonları için 1500 metrekarelik bir alan üzerinde kurulu ofis, toplantı odaları, dinlenme odaları ve fitness odasını kapsayan 2 katlı bir bina yapılacak. Adnan Menderes’teki operasyonuna 2006’da bir uçak 6 teknisyen ile başlayan SunExpress, bugün 9 uçak 70 teknisyen operasyonunu sürdürüyor.

Temel atma töreninde konuşan SunExpress Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Kılıç, bunun yeni bir başlangıç olduğunu belirtti. “İki bayrak taşıyıcı Türk Havayolları ile Lufthansa’nın bakışı, deneyimi ve güvenlik anlayışını taşıyan SunExpress’in yeni ve donanımlı teknik binasının temel atma törenindeyiz. Bu ileriye yönelik büyük bir başlangıç. Bizim İzmir’den SunExpress’ten ileriye yönelik büyük beklentilerimiz var ve SunExpress İzmir’de İzmir ile büyüyecek. Bu büyümeyi de Türk Havayolları ve Lufthansa’nın bilgi, deneyimi ve güvenliği ile gerçekleştirecek.”

SunExpress Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Stefan Lauer de Türkiye’nin geleceğini çok parlak gördüklerini belirterek bunun nedenlerini de ekonomi ve İzmir olarak gördüklerini söyledi: “Türkiye’nin büyümesinin ve cazip bir yer olmasının bana göre iki nedeni var: birincisi gelişen ve büyüyen ekonomisi, ikincisi ise Türkiye’nin dışa açılan penceresi olan ve lider konumdaki İzmir. İzmir kültürü, konumu ile açık ara önde bir şehir. SunExpress olarak da biz de bu kentte lider durumdayız ve bu temelini attığımız yeni teknik binada burada daha çok büyüyeceğimizin göstergesi.”

İzmir’i yurt içinde ve yurt dışında en fazla noktaya bağlayan SunExpress, 2006’da iki uçakla ve toplam 118 çalışan ile İzmir operasyonuna başladı. 2012 Kasım ayında İzmir’i aktarma merkezi yapan SunExpress bu yıl İzmir’de operasyonuna toplam 429 çalışan ve dokuz uçak ile devam ediyor. SunExpress, İzmir’i bu kış sezonunda tarifeli olarak, yurt dışında 16 yurt içinde ise 14 noktaya bağlıyor.

SUNEXPRESS TEMELİ ATTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

izmirli ~ 10 yıl önce
bizler sxs personeli olarak çok mutluyuz darısı diğer şirketlerde çalışan arkadaşlarımıza, sözün bittiği yerdir sxs......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MİSAFİR ~ 11 yıl önce
KESİNLİKLE....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kisa ~ 11 yıl önce
Kisa boylu biyikli ve sisman adam kesin Turktur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa ~ 11 yıl önce
Bu Sirket sayesinde Lufthansa Ic Hatlarda ucus yapiyor, isterimki Onur, Pegasus Atlas yapsin su yatirimlari, Bu sirkete bir durun diyen olmayacakmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışan ~ 11 yıl önce
bizim için extra motivasyon oluyor bu çalışmalar. Sunex çalışanına değer veriyor keşke biraz daha para verse, Allahım cennettemiyim dersiniz zaten :) Vermesede biz sunex'i aile olduğu için seviyoruz. saygılar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmire yakışır ~ 11 yıl önce
izmire yatırım yapan her şirket aslnadır benim gözümde. İzmirin gururu, yolun hep açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fitnes teknik ayt ~ 11 yıl önce
ayt teknikte fitnes var ama tecrubeli teknisyenlerin değeri yok geçen ay tecrubeli iki arkadaşı mats a gitti.Şimdi iki yeni istifa daha var kim soracak bu adamlar niye gidiyor diye nerde kaldı safety.Sorulması gereken soru şu bakınlarda bir kişi mühürlüyor bu kişi mührü olmayan bu kadar kişiyi aynı anda nasıl kontrol ediyor yada ediyor mu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mats ~ 11 yıl önce
daha dune kadar işsizken işe sunexe girip rahata erip matsa hayatta bidaha gitmem diyenler gitti demekki herkesin bi bedeli varmış gitsinler görsunler fatihcim nasıl kandırmış onları 6 ay sonra düşünürler bol bol
Burada ~ 11 yıl önce
Neredeymiş diye soran arkadas, gel ayt sxs teknik binasına hemen gösterelim. Saw da yakın zamanda adb de de inşaat biter bitmez görebilirsin. Sana hayal etmesi bile zor geldi değil mi? Olsun alışırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
İzmirde 429 kişiye iş imkanı sunan başka havayolu var mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seni tek geçerim ~ 11 yıl önce
Vallahi şu şirketi tek geçerim ancak önce THY' nin bu şirketten elini çekmesi lazım. Hem seviyeli hem karakterli. Ancak THY Anadolujeti kitleyip canını okudu Sunexpresin ama yine de iyi idare ediyorlar. Bir de inanılmaz zarar ettikleri rotalar için zararı en azından minimize edecek birşeyler yapılsa daha süper olur. Bu arada İzmir' ime de böyle bir şirket yakışır. Ne pegasus ve Thy nede başka biri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000