04 Ağustos 2010, Çarşamba 08:34:22

SunExpress, SunPoints ile uçuruyor

SunExpress’in yolcularına sunduğu yeni avantaj programı SunPoints, Ağustos ayı itibarıyla başladı.
  • sunexpress in yeni logosu yeni yapılanması çok hoş olmuş yolculara daha fazla imkanlar bekliyoruz (sır)

Program kapsamında; SunExpress’le uçan yolcular, yurtiçi ve yurtdışı seyahatleri için alacakları her biletin bedeli karşılığında belirli bir puan kazanacak, biriktirdikleri puanlarla ücretsiz uçak bileti alabilecek. Piyasadaki benzer programlardan farklı olarak, uçulan mile göre değil bilet için yapılan ödemeye göre puan kazanılan SunPoints’te; yolcuların üyelikten 3 ay öncesine kadar SunExpress ile yaptığı tüm uçuşların puanları da hesaplarına dahil edilecek.
 
SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, konuyla ilgili olarak, “SunPoints programıyla, bizimle sık uçan yolcularımıza, hesabı ve takibi çok kolay, avantajları fazla bir hizmet sunuyoruz. Kısa sürede daha da geliştireceğimiz program içeriğiyle, SunPoints’in yolcularımıza çok daha büyük kazançlar sunmasını hedefliyoruz.” dedi. SunExpress’in Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise “İç ve dış hat uçularımızda aynı anda başlayan SunPoints, charter seferlerimizde henüz geçerli olmayacak. Program kapsamında; tur operatörleri, otel, otomobil kiralama şirketleri, havayolları ya da diğer kuruluşlarla olası işbirlikleri için de şimdiden çalışmaya başladık.” dedi.
 
SunExpress’in SunPoints programında, yolculara, SunPoints Blue (mavi) ve SunPoints Orange (turuncu) olmak üzere iki kart seçeneği sunulacak. Başlangıçta verilen “SunPoints Blue”da belirli bir puan seviyesini yakalayan yolcular, SunPoints Orange’a geçeçek ve harcamaları için %25 daha fazla puan kazanmanın yanı sıra farklı avantajlar da elde edecek. Yolcular, SunPoints için www.sunexpress.com adresinden kayıt yaptırdıklarında, anında “1.000 Hoşgeldiniz Puanı” kazanacak. SunExpress’in bilet satış ve check-in noktalarındaki başvuru formunu doldurarak ileten yolcular ise “500 Hoşgeldiniz Puanı”nıyla karşılanacak.
 
SunExpress, SunPoints yolcu avantaj programının geliştirilmesinde, Türkiye ve dünyadaki pek çok önemli havayoluna yazılım hizmetleri veren Hitit Bilgisayar Hizmetleri ile çalışıyor.

SunExpress, SunPoints ile uçuruyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sunexpress in yeni logosu yeni yapılanması çok hoş olmuş yolculara daha fazla imkanlar bekliyoruz (sır)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000