01 Eylül 2009, Salı 10:25:18

SunExpress, Sabiha Gökçen'deki ağını genişletiyor

SunExpess, 25 Ekim 2009 - 27 Mart 2010 tarihleri arasında geçerli olacak kış tarifesinde, İstanbul Sabiha Gökçen’den dış hatlarda Zürih, Hamburg, Nürnberg, Düsseldorf ve Dortmund’a, iç hatlarda ise Erzincan’a karşılıklı seferler düzenleyecek.
  • SAW aslında yanlış bir tercihtir. Sun Express diğer low cost taşıyıcılardan farklıdır. AHL den uçmaı gerekirken SG den uçması prestij kaybına sebebiyet verir.
  • Elazığa ne zaman sıra gelecek. Pegasusun Elazığ seferlerinde yakaladığı doluluk oranı ve başarıyı hala göremediler herhalde. Pegasusu yürekten kutluyorum. Umarım Sun Express ve diğer özel havayolu şirketlerine de örnek olur.
  • Neden tüm özel sirketler Viyanayi pas geciyor anlamis degilim. Almanya´dan IST bilet fiyatlari 140 € dan baslarken biz en az 500 km daha yakin olan Viyana´dan en 240€ vermekteyiz. Bitsin artik bu düzenbazlik.
  • sunexpress zaten lowcost bir şirkettir.verdiği kaliteli hizmet sizi yanıltmasın. saw dan uçması akıllıcadır. yarın thy nin uçakları geldiğinde Atatürk teki şirketlerde tıpış tıpış saw a geleceklerdir.saw yeni terminaliyle bile yetmeyecektir.ilave pist yapılması gerekecektir.eğer ki lufthansa nın iç hattan pay almasından rahatsızsan, o zaman çok calışıp adam gibi şirket kuracaksın, cin ali lik yapmayacaksın, tüccar olmayacaksın, elemanının maaşından çalmayacaksın, 3 uçağım var diye altyapı oluşturmadan hemen şirket kurmayacaksın!!
  • Lütfen meyve veren ağacı taşlamayalım, Ali Bey'e yalakalığı da bırakın, rekabet edecekseniz düzgün edin de yolculara güvenli uçuşlar sağlayın. Sunexpress kendi halinde pazarını büyütmeye devam ederken Pegasus'u kim tutuyor ki? Ali Bey reklamlara çıkıp hava basacağına Pegasus'un projelerinden haber versin.
  • sabiha gökçenden den konya ve denizli uçuşlarıda olsa çok iyi olur.
  • hergün yüksek doluluk oranlarıyla uçuşları gerçekleştirilen hatay, neden tercih edilmiyor anlamadım gitti.. hty-saw hty-adb.. daha ne kadar bekleyeceksiniz bu potansiyeli farketmek için??
  • Sunex adam gibi bir şirkete benziyor. Neden SAW dan uçuyor ki ? Bizim bildiğimiz SAW kargo ve lowcost havaalanı... Yazık. Prestije yazık valla.
  • hatay-saw istiorz.
  • SunExpress adım adım büyüyor.. Rekabet tüketicinin lehinedir, aynı zamanda ciddi anlamda bir ekonomik girdi ve istihdam sağlanıyor.. Tebrikler, başarılar..

SunExpress, 2009/2010 kış tarifesi kapsamında, İstanbul Sabiha Gökçen merkezli uçuş ağına 6 yeni hat eklerken; İzmir, İstanbul Sabiha Gökçen ve Antalya’dan gerçekleştirdiği uçuşların sayısını da artıracak.

Filosunu 20 uçağa çıkaran SunExpress ayrıca, İstanbul Sabiha Gökçen merkezli uçuşların saatlerini, yolcuların iç ve dış hat seferleri arasında kolaylıkla aktarma yapabilmesine imkan tanıyacak şekilde yeniden düzenledi. Buna göre, yolcular iç hatlarda Adana, Trabzon, Samsun, Kayseri, Gaziantep, Bodrum ve Malatya ile dış hatlarda Amsterdam, Düsseldorf, Dortmund, Frankfurt, Hamburg, Münih, Stuttgart ve Zürih uçuşları arasında, uzun süre beklemeksizin bağlantı yapabilecek.

Kış tarifesi ve aktarmalı uçuşlar için geliştirilen uygulamayla ilgili bilgi veren SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, “Yeni kış tarifesiyle birlikte, Sabiha Gökçen merkezli dış hat uçuş noktalarını 8’den 13’e çıkarıyoruz. Bu durum, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın Ekim ayının sonunda hizmete girecek yeni ve modern terminaline duyduğumuz güvenin bir göstergesidir.” dedi.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise “SunExpress 3 ana merkezi Antalya, İzmir ve İstanbul Sabiha Gökçen’de büyümeye, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Mevcut seferlerimizin üzerine İstanbul Sabiha Gökçen’den başlatacağımız Erzincan uçuşlarıyla birlikte, Orta ve Doğu Anadolu’nun neredeyse tamamını kapsamış olacağız. Birçok iç hat uçuşunda da frekansımızı artırıyoruz. Kış tarifesiyle birlikte, Sabiha Gökçen’le İzmir arasında haftada 26 sefer düzenlerken, Adana, Trabzon ve Antalya’ya da günde 3 kez uçmaya başlayacağız. Toplamda geçen yılki tarifeye göre 86 uçuş artışla, iç hatlarda haftada 246 sefer gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

SunExpress’in İstanbul Sabiha Gökçen - Erzincan uçuşları çarşamba ve cumartesi günleri düzenlenirken; Zürih uçuşları pazartesi ve cuma, Hamburg uçuşları salı ve cumartesi; Nürnberg uçuşları perşembe ve pazar, Düsseldorf uçuşları pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar, Dortmund uçuşları ise perşembe günleri gerçekleştirilecek. SunExpress ayrıca İzmir’den Frankfurt uçuşlarını haftada 10’a, Münih ve Berlin-Schonefeld uçuşlarını 7’ye, Stuttgart uçuşlarını da 5’e yükseltecek. Antalya’dan ise mevcut uçuşların yanı sıra iç hatlarda Erzurum, Samsun ve Trabzon’a yeni uçuşlar düzenleyecek.

Öger Türk Tur

SunExpress, Sabiha Gökçen'deki ağını genişletiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 15 yıl önce
SAW aslında yanlış bir tercihtir. Sun Express diğer low cost taşıyıcılardan farklıdır. AHL den uçmaı gerekirken SG den uçması prestij kaybına sebebiyet verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Elazığa ne zaman sıra gelecek. Pegasusun Elazığ seferlerinde yakaladığı doluluk oranı ve başarıyı hala göremediler herhalde. Pegasusu yürekten kutluyorum. Umarım Sun Express ve diğer özel havayolu şirketlerine de örnek olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden tüm özel sirketler Viyanayi pas geciyor anlamis degilim. Almanya´dan IST bilet fiyatlari 140 € dan baslarken biz en az 500 km daha yakin olan Viyana´dan en 240€ vermekteyiz. Bitsin artik bu düzenbazlik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sunexpress zaten lowcost bir şirkettir.verdiği kaliteli hizmet sizi yanıltmasın. saw dan uçması akıllıcadır. yarın thy nin uçakları geldiğinde Atatürk teki şirketlerde tıpış tıpış saw a geleceklerdir.saw yeni terminaliyle bile yetmeyecektir.ilave pist yapılması gerekecektir.eğer ki lufthansa nın iç hattan pay almasından rahatsızsan, o zaman çok calışıp adam gibi şirket kuracaksın, cin ali lik yapmayacaksın, tüccar olmayacaksın, elemanının maaşından çalmayacaksın, 3 uçağım var diye altyapı oluşturmadan hemen şirket kurmayacaksın!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lütfen meyve veren ağacı taşlamayalım, Ali Bey'e yalakalığı da bırakın, rekabet edecekseniz düzgün edin de yolculara güvenli uçuşlar sağlayın. Sunexpress kendi halinde pazarını büyütmeye devam ederken Pegasus'u kim tutuyor ki? Ali Bey reklamlara çıkıp hava basacağına Pegasus'un projelerinden haber versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sabiha gökçenden den konya ve denizli uçuşlarıda olsa çok iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hergün yüksek doluluk oranlarıyla uçuşları gerçekleştirilen hatay, neden tercih edilmiyor anlamadım gitti.. hty-saw hty-adb.. daha ne kadar bekleyeceksiniz bu potansiyeli farketmek için??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sunex adam gibi bir şirkete benziyor. Neden SAW dan uçuyor ki ? Bizim bildiğimiz SAW kargo ve lowcost havaalanı... Yazık. Prestije yazık valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hatay-saw istiorz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SunExpress adım adım büyüyor.. Rekabet tüketicinin lehinedir, aynı zamanda ciddi anlamda bir ekonomik girdi ve istihdam sağlanıyor.. Tebrikler, başarılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000