24 Ocak 2009, Cumartesi 16:37:55

SUNEXPRESS PİLOTUNA ÇİRKİN SALDIRI!

Antalya'da, uçak kalkarken sorun çıkarıp hostesle tartıştığı gerekçesiyle pilot tarafından uçaktan atılan kuyumcu Hüseyin Özen, intikamını pilotu dövdürerek aldığı iddia edildi…
  • Benım dogdugum yer burası doydugumda. Ben anasız yasarım Ben babasız yasarım ben cocugum olmadan yasarım MA VATANSIZ YASAYAMAM. işte sen bunu anlamamıssın TASMA TAKMA GURBETCCILER RUMUZLU
  • Bazılarının kuyruk acısı var galiba sun expressle.ne oldu almadılar mı sizi sun expresse.Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş siz daha çok ağzı açık izlersiniz sun expressi
  • Ben de bir gurbetciyim,bu bana ve benim gurbetcilere HAKARETTIR.Densiz yorumcu Fly-Q,önce bunu bilmen lazim.Biz gurbetciler olamasa idi,yine 50 CENTE muhtac olurdun.Bizlerin yatirimlari ile bize tasma takiyorsun.Senin gibi okumus cahiller,ancak bu düsüncelere sahiptir.Biz Gurbette Ülkemizi ve Dinimizi temsil ederken,senin gibi düsünenler,bizim iyi niyetimizi sömürdügünüz gibi,yolladigimiz Turistleride kaziklamaktan geri kalmadiniz.Tasmanin kime layik oldugunu okuyuculara birakiyorum.Size tavsiyem AYNAYA BIR BAKINIZ.
  • kaptana karşı kaba kuvvet uygulanması tabii ki yanlış. ancak herşeyi tetikleyen bir neden vardır. burdaki olayda haberden anladığımız kadarıyla kabin amirinin işi çözmek için gayret sarf etmek yerine işi kokpit'e havale etmesidir.
  • Maganda kuyumcu Hüseyin Özen Seril'liymiş. Bence diğer Serik'li ve turizm camiasında çalışan tüm Antalya'lılardan özür dilemeli. Bir daha da hiç bir uçağa alınmamalı.
  • Bu konuda kabin amiri nin hatası vardır. Yapılan hata pilot a aktarılmadan çözülmeliydi.Artık burada kaptana söyledikten sonra kaptan kabin ekibi arkadaşını korumak zorunda kalmıştır. Çünkü uçuş bir ekip işidir. Uçucu ekibin birbirine ihtiyacı vardır. Ama ne olursa olsun olayın yaşanması ve Dinçer Kaptan ın darp edilmesi hiç kimseyi haklı çıkarmaz. Çok Üzücü. Kaptanımıza geçmiş olsun. Kabin Amirliği Görüldüğü üzere hiçte kolay bir iş değildir.
  • magandaların cirit attığı bu ülkede diğer yolcuların haklarını savunan çalışanların arkasında durmayan ve ertesi gün bu sorunlu magandayı tekrar uçağına yolcu diye alan sunexpressi kınıyorum, bir çok havayolu şirketinde blacklist uygulaması yapılırken sen tekrar bilet veriyosun.Maganda yolcu ; britishairways de yap bakalım delikanlıysan taşkınlık bidaha binebiliyomusun o uçağa 10 kg altın versen şirkete .
  • Yolcu:önerilerine tşkler.artık öyle yaparım.Uçuş ekiplerine ınsan psıkolojısı ve yolcu memnunıyetı tekrar edilmelidir.artırılan ucak sayısı ve yeni modeller alabılırsınız ancak yolcuya boyle şımarık,ışci parçası,gurbetçi vb deyımlerle yakında boş uçakla uçarsınız.bındıgınız dalı ekmek kapınızı kapatmayın.ipek 320 gıbıleri cok az camianızda...saygılarımla.
  • önce kaptana geçmiş olsun . Kaptanın şehir içinde başına gelen olay havayolunu bağlamaz.Kaptanın şikayetinin muhatabı emniyet ve adli makamlardır.Darpın nedeni olayla ilgisiz olabilir. Olayda Genel kurallara göre kabin ekibi hizmette hata yapmış ve uçak kaptanıda yönetim hatası yapmıştır.Kabin memurları yolcuya biniş kartında verilen numarayı bazı çok özel şartlar dışında yolcunun onayı olmadan değiştırme hakkına sahip değildir.O koltuğa oturmuş yolcu varsa kaldırılır ve yerin sahibi oturtulur.Yolcudan şu veya bu şekilde reaksiyon alınacağını bilerek haksız olunan konuda ısrar edip.Olay çıkmasına neden olan personel cezalandırılır.Kaptanın yolcuyu uçaktan polis marifetiyle indirmesininde sorumlulukları ve kuralları vardır. saygılar
  • Ülkemizde kaba kuvvet kullanan ve azmettirene verilecek bir ceza ve onu verecek yargıclar varmı hep beraber göreceğiz. Bu arada Talpa diye tüm pilotların

Uçuş sonrasında evine giderken pilot Gökhan Dinçer’i dövdürdüğü iddia edilen Hüseyin Özen, gözaltına alınmasına rağmen tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

22 Ocak günü yaşanan olay şöyle gelişti:

Saat 13.15’te kalkması planlanan ve Antalya-Frankfurt seferini yapacak olan SunExpress uçağında bulunan kuyumcu Hüseyin Özen, uçak kalkışa hazırlandığı sırada kabin amirinden yerinin değiştirilmesini istedi. Kabin amiri de uçak havalandıktan sonra bu isteği yerine getireceğini söylemesine rağmen Özen hemen değiştirilmesini isteyip, uçuş kartlarını buruşturarak kabin amirinin yüzüne fırlattı.

Kabin amiri durumu kaptan pilot Gökhan Dinçer’e bildirince, Dinçer polis çağırarak yolcunun uçaktan indirilmesini istedi. Polis tarafından uçaktan indirilen Özen, kabin amiri ve pilota ‘bunun hesabını sizden soracağım’ diyerek uçaktan indi.

Aynı gün 23.25’te Antalya’ya inen uçuş ekibi, tehdidi de hesaba katarak iç hatlar terminalinden çıkış yaptı. Servis aracıyla Onat Caddesi’ndeki evinin önünde inen pilot Gökhan Dinçer, evine gireceği sırada BMW marka otomobilden inen 4 kişinin saldırısına uğradı. Kafasına ve yüzüne darbe alan Dinçer’in bağırmasıyla komşuları olay yerine koştu. Pilotu darp eden 4 kişi ise aynı araca binerek olay yerinden uzaklaştı.pilot

Komşuları tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Gökhan Dinçer, hastane polisine verdiği ifadede kendisi döven kişilerin Hüseyin Özen ve adamları olduğunu söyledi.

Bu ifade üzerine Belek’te kuyumculuk yapan Hüseyin Özen, polis tarafından aranmaya başladı. Almanya’ya gideceği öğrenilen Özen, Antalya Havalimanı’nda yakalanarak göz altına alındı.

Savcılık tarafından ifadesinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edilen Özen, mahkemede verdiği ifadede olayla bil ilgisi olmadığını söyledi. Mahkeme Hüseyin Özen’in tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi.

Olayın ardından açıklamada bulunan Özen şunları söyledi;
 
"22 Ocak Perşembe günü SunExpress'in XQ140 sefer sayılı uçağına binmek için check-in yaptırdım. Polis kontrolünü geçtik. Yanımda bir müşterim vardı. Onunla Stutgart'a gidecektik. Oturma yerimiz 2-A ve 2B'ydi. Biraz geç girdik. Yerimizde oturan yolcu olduğunu gördük. Oturan beyefendiye biletimi gösterdim ve kalkmasını rica ettim. Kabin amiri devreye girdi, `Geçin arkada kalan boş bir yere oturun, sonra değiştiririz' dedi. Ben de boarding kartımı suratına fırlattım. `Burası belediye otobüsü mü?' diye de bağırdım. 5 dakika sonra uçaktan inmem gerektiğini söylediler. Bir gün sonra yine SunExpress'le gitmek için tekrar bilet aldım. Havalimanına geldim. Beni gözaltına aldılar. Dayak olayının olduğu gece evimdeydim. Mahkeme, beni serbest bıraktı. Pilotu ben dövdürmedim” dedi.

Kaynak: Hürriyet İnternet

SUNEXPRESS PİLOTUNA ÇİRKİN SALDIRI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Ulee ~ 15 yıl önce
Benım dogdugum yer burası doydugumda. Ben anasız yasarım Ben babasız yasarım ben cocugum olmadan yasarım MA VATANSIZ YASAYAMAM. işte sen bunu anlamamıssın TASMA TAKMA GURBETCCILER RUMUZLU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuyruk acısı ~ 15 yıl önce
Bazılarının kuyruk acısı var galiba sun expressle.ne oldu almadılar mı sizi sun expresse.Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş siz daha çok ağzı açık izlersiniz sun expressi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Ben de bir gurbetciyim,bu bana ve benim gurbetcilere HAKARETTIR.Densiz yorumcu Fly-Q,önce bunu bilmen lazim.Biz gurbetciler olamasa idi,yine 50 CENTE muhtac olurdun.Bizlerin yatirimlari ile bize tasma takiyorsun.Senin gibi okumus cahiller,ancak bu düsüncelere sahiptir.Biz Gurbette Ülkemizi ve Dinimizi temsil ederken,senin gibi düsünenler,bizim iyi niyetimizi sömürdügünüz gibi,yolladigimiz Turistleride kaziklamaktan geri kalmadiniz.Tasmanin kime layik oldugunu okuyuculara birakiyorum.Size tavsiyem AYNAYA BIR BAKINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilmeez ~ 15 yıl önce
kaptana karşı kaba kuvvet uygulanması tabii ki yanlış. ancak herşeyi tetikleyen bir neden vardır. burdaki olayda haberden anladığımız kadarıyla kabin amirinin işi çözmek için gayret sarf etmek yerine işi kokpit'e havale etmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FBI ~ 15 yıl önce
Maganda kuyumcu Hüseyin Özen Seril'liymiş. Bence diğer Serik'li ve turizm camiasında çalışan tüm Antalya'lılardan özür dilemeli. Bir daha da hiç bir uçağa alınmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Referee ~ 15 yıl önce
Bu konuda kabin amiri nin hatası vardır. Yapılan hata pilot a aktarılmadan çözülmeliydi.Artık burada kaptana söyledikten sonra kaptan kabin ekibi arkadaşını korumak zorunda kalmıştır. Çünkü uçuş bir ekip işidir. Uçucu ekibin birbirine ihtiyacı vardır. Ama ne olursa olsun olayın yaşanması ve Dinçer Kaptan ın darp edilmesi hiç kimseyi haklı çıkarmaz. Çok Üzücü. Kaptanımıza geçmiş olsun. Kabin Amirliği Görüldüğü üzere hiçte kolay bir iş değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YUHHH ~ 15 yıl önce
magandaların cirit attığı bu ülkede diğer yolcuların haklarını savunan çalışanların arkasında durmayan ve ertesi gün bu sorunlu magandayı tekrar uçağına yolcu diye alan sunexpressi kınıyorum, bir çok havayolu şirketinde blacklist uygulaması yapılırken sen tekrar bilet veriyosun.Maganda yolcu ; britishairways de yap bakalım delikanlıysan taşkınlık bidaha binebiliyomusun o uçağa 10 kg altın versen şirkete .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞ ADAMI ~ 15 yıl önce
Yolcu:önerilerine tşkler.artık öyle yaparım.Uçuş ekiplerine ınsan psıkolojısı ve yolcu memnunıyetı tekrar edilmelidir.artırılan ucak sayısı ve yeni modeller alabılırsınız ancak yolcuya boyle şımarık,ışci parçası,gurbetçi vb deyımlerle yakında boş uçakla uçarsınız.bındıgınız dalı ekmek kapınızı kapatmayın.ipek 320 gıbıleri cok az camianızda...saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müfettiş ~ 15 yıl önce
önce kaptana geçmiş olsun . Kaptanın şehir içinde başına gelen olay havayolunu bağlamaz.Kaptanın şikayetinin muhatabı emniyet ve adli makamlardır.Darpın nedeni olayla ilgisiz olabilir. Olayda Genel kurallara göre kabin ekibi hizmette hata yapmış ve uçak kaptanıda yönetim hatası yapmıştır.Kabin memurları yolcuya biniş kartında verilen numarayı bazı çok özel şartlar dışında yolcunun onayı olmadan değiştırme hakkına sahip değildir.O koltuğa oturmuş yolcu varsa kaldırılır ve yerin sahibi oturtulur.Yolcudan şu veya bu şekilde reaksiyon alınacağını bilerek haksız olunan konuda ısrar edip.Olay çıkmasına neden olan personel cezalandırılır.Kaptanın yolcuyu uçaktan polis marifetiyle indirmesininde sorumlulukları ve kuralları vardır. saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gonca ~ 15 yıl önce
Ülkemizde kaba kuvvet kullanan ve azmettirene verilecek bir ceza ve onu verecek yargıclar varmı hep beraber göreceğiz. Bu arada Talpa diye tüm pilotların

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000