28 Nisan 2008, Pazartesi 13:15:11

Sunexpress pilotu yolcuları uçaktan attı

Sunexpress Havayollarına ait bir uçağın pilotu uçak içinde bulunan 31 yolcuyu, uçuş güvenliğini tehlikeye soktukları gerekçesiyle uçaktan indirdi. Peki, yolcular neden uçaktan indirildi?
  • VİP OLARAK TABİR ETTİĞİMİZ BİZE GÖRE AMERİKA DA İC HAT UÇUŞUNDA AMERİKALI BİR HOSTESE TERS BİR HAREKETTE BULUNDU DİYE İNİŞTE FBİ TARAFINDEN GÖZALTINA ALINIR BU MİLLETVEKİLİ TERÖRİST MUAMELESİ GÖRÜR DİOLAMATİK PASAPORTU OLDUĞU HALDE. ŞORUŞTURMA KAPSAMINDA MİLLETVEKİLİ 2GÜN GÖZ ALTINDA TUTULUR. DİPLOMATİK GİRİŞİMLERDE BEYAZ SARAYDAN ALINAN CEVAP ŞUDUR KANUNLARIMIZ HERKES İÇİN AYNI!!!!!!
  • Yahu uçak 3 sarhoş yolcu yüzünden 1,5 saat rota yapıyor. Sanki Sunexpress bu 3 yolcunun özel uçağı.Çok ama çok saçma dünyanın hiç bir yerinde böyle birşey yok. 3 yolcu için bir uçak asla 1,5 saat rotar yaptırılamaz. Helede bu yolcular sarhoş ise. Neyse bu zaten başlı başına antikalık. Buda yetmiyormuş gibi. Saatinde havalimanına gelip işlemlerini yaptırarka uçağa binen yolcular çok haklı bir şekilde bu duruma tepki gösteriyor. Pilot ise sarhoş yolcuları uçaktan indireceğine haklarını savunan madur durumdaki yolcuları indiriyor. Anlaşılan kaptan pilot sonradan uçağa gelen 3 olcudan daha sarhoşmuş. SunExpress Lufthansa gibi bir havayolunun ortaklığında kurulan bir havayoluna bunlar yakışmıyor. Yolcuları sadece para olarak görmeyin.
  • Yolcuların protestosu sınırları aştıysa pilot indirmekte haklıdır.Hiç kimse azmış bir yolcu grubuyla uçmak istemez zaten uçamazda.Pilotluk zor iş.Eğer patırtı kaptana kadar ulaşmış ise karar doğrudur.

Sunexpress Havayolları ile Adana’dan İstanbul’a gelmek isteyen 31 yolcu pilotun inanılmaz bir uygulaması ile karşılaştı. Bilet işlemlerini yaptırdıktan sonra uçağa binen yolcular pilot tarafından ilginç bir gerekçeyle uçaktan indirildi.

 

Eşine ender rastlanan olay şöyle gelişti:

 

Adana’dan İstanbul’a gelecek 31 yolcu bilet işlemlerini yaptırdıktan sonra uçağa bindi. Yaklaşık bir buçuk saat uçak içinde bekleyen yolcular ne olduğunu merak ederken, uçağa 3 sarhoş yolcu geldi. Sarhoş yolcular için bu kadar beklenilmesi uçağa zamanında gelen yolcuları çılgına çevirdi. Bu kadar beklemenin sarhoş yolcular için olduğunu görenler uçak içinde bağırmaya başladı. Kabin ekipleri tüm uğraşlarına rağmen yolcuları sakinleştirmeyi başaramadı. Yolcuların tepkisinin artması üzerine kaptan pilot tepki gösteren yolcuların uçaktan indirilmesini aksi taktirde kalkış yapmayacağını anons etti. Pilotun bu anonsu üzerine yolcular bagajlarıyla birlikte birer birer uçaktan indirildi.

 

Pilotun bu uygulaması karşısında şok olan yolcular uçaktan inmek zorunda kaldı. Yolcuların bagajları da uçaktan indirildi. 31 yolcu indirildikten sonra uçak İstanbul’a hareket etti.

 

31 yolcu bu sabah İstanbul’a geldi.

AirportHaber Özel

Sunexpress pilotu yolcuları uçaktan attı

Yorumlar

ARTURIUS ~ 16 yıl önce
VİP OLARAK TABİR ETTİĞİMİZ BİZE GÖRE AMERİKA DA İC HAT UÇUŞUNDA AMERİKALI BİR HOSTESE TERS BİR HAREKETTE BULUNDU DİYE İNİŞTE FBİ TARAFINDEN GÖZALTINA ALINIR BU MİLLETVEKİLİ TERÖRİST MUAMELESİ GÖRÜR DİOLAMATİK PASAPORTU OLDUĞU HALDE. ŞORUŞTURMA KAPSAMINDA MİLLETVEKİLİ 2GÜN GÖZ ALTINDA TUTULUR. DİPLOMATİK GİRİŞİMLERDE BEYAZ SARAYDAN ALINAN CEVAP ŞUDUR KANUNLARIMIZ HERKES İÇİN AYNI!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flughafen ~ 16 yıl önce
Yahu uçak 3 sarhoş yolcu yüzünden 1,5 saat rota yapıyor. Sanki Sunexpress bu 3 yolcunun özel uçağı.Çok ama çok saçma dünyanın hiç bir yerinde böyle birşey yok. 3 yolcu için bir uçak asla 1,5 saat rotar yaptırılamaz. Helede bu yolcular sarhoş ise. Neyse bu zaten başlı başına antikalık. Buda yetmiyormuş gibi. Saatinde havalimanına gelip işlemlerini yaptırarka uçağa binen yolcular çok haklı bir şekilde bu duruma tepki gösteriyor. Pilot ise sarhoş yolcuları uçaktan indireceğine haklarını savunan madur durumdaki yolcuları indiriyor. Anlaşılan kaptan pilot sonradan uçağa gelen 3 olcudan daha sarhoşmuş. SunExpress Lufthansa gibi bir havayolunun ortaklığında kurulan bir havayoluna bunlar yakışmıyor. Yolcuları sadece para olarak görmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEMIRKUS ~ 16 yıl önce
Yolcuların protestosu sınırları aştıysa pilot indirmekte haklıdır.Hiç kimse azmış bir yolcu grubuyla uçmak istemez zaten uçamazda.Pilotluk zor iş.Eğer patırtı kaptana kadar ulaşmış ise karar doğrudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000