28 Kasım 2012, Çarşamba 11:03:41

SUNEXPRESS PERİŞAN ETTİ…

Sunexpress Havayolları Mardin ve Gaziantep uçuşlarını iptal etti, yolcular perişan oldu...
  • elin oğlu o kadar düşünüyo bizim gençleri işte...
  • eee internetten bedava aldık dıye havalar gırmıştınızya 39 lıray abılet mı olur herhalde yolcu yoksa operasyonu ıptal edıcek
  • ee beleşçiliğin sonu arkadaş:)))
  • baskanlari mudurleri,dusseldorf sheratonda keyif catiyor,sizlemi ugrasacaklar
  • Sunexpress daha öncede bana yapmıştı.O zaman şansa nasıl iptal ettiririm diye düşünürken 12 saat ertelendiğine dair bi msj geldi sxs den.2 saat den fazla olunca ücreti eksiksiz iade ediyolarmış.Herhalde piyango alsam o gün çıkardı.
  • artık operasyonları sunexpress'e devredilmiş anadolujet ankara yolcuları olarak bundan sonra biz kafayı yeriz bu gibi iptal'lerle... :(
  • EEE ATALARIMIZ NE DMISLER ARKADASLAR UCUZ ETIN YAGNISI YAVAN OLUR KENDI DUSEN AGLAMASIN SAYGILARIMLA
  • zamanında ben de sunexpressten ekonomik bursa-antalya bileti almıştım. Uçuş saati ise 20:00 civarıydı. Oteli filan ona göre ayarladık. Uçuştan 3-4 gün önce sms geldi uçuşunuz saat 24:00'e alındı diye. Bebeğimiz olduğu ve gece yarısı uçağa binerek bebeğimizi rahatsız edeceğimiz için gidiş uçuşunun parası geri aldık. THY ile ertesi gün İstanbul'dan gitmek zorunda kaldık. Bir uçuşu alıyorsak, o saat/gün bize uygun olduğu içindir, kafana göre değişiklik yaparsan, buna uyamayanlar olabilir.
  • seyahhat sigortasının faydaları...
  • HACİ ! SAG BASTAN SAY BAKALİM..KAC TANE SİKAYET MEKTUBU ALACAKSİNİZ..

Şirketlerin erken al ucuz öde mantığı ile alına biletler uçuşlar iptal olunca elde kaldı. Yolcuların şikâyetleri ise yetkililerin ilgisizliğine takıldı.

AirportHaber’e gelen bir şikayet mektubunda aynen şunlar yazıyor; “Sunexpres'in Temmuz ayında Kasım ve Aralık ayı için yaptığı kampanyaya göre 20 arkadaşımızla birlikte bilet aldık. 39 TL’den aldığımız biletlerle Gaziantep’e uçacaktık. Ancak 15 Kasım’da yapacağımız uçuştan önce bizi arayarak uçuşun iptal edildiğini paramızı iade edeceklerini söylediler. Yine 5 Aralık’ta da Mardin uçuşumuz vardı. Otellerimizin parasını da ödemiştik. Ancak o uçuş için de gidişiniz var dönüşünüz var telefonu aldık. Biz otellerimizin parasını bile ödemiştik”


Şeref Sezgin adlı yolcu ve 19 arkadaşının mağduriyetini gidermek istemeyen Sunexpress Havayolları sadece 4 ay önce aldığı bilet paralarını iade etmeyi önerdi. Bütün planları alt üst olan yolcular haklarını aramak için Ulaştırma Bakanlığı’na şikayet ederek mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Bakanlık konunun takip edildiğine dair cevap verirken yolcular diğer zararlarının da giderilmesini istiyor.
 

SUNEXPRESS PERİŞAN ETTİ…

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

anlayana ~ 11 yıl önce
elin oğlu o kadar düşünüyo bizim gençleri işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bedavacılar ~ 11 yıl önce
eee internetten bedava aldık dıye havalar gırmıştınızya 39 lıray abılet mı olur herhalde yolcu yoksa operasyonu ıptal edıcek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beleşçi tayfası ~ 11 yıl önce
ee beleşçiliğin sonu arkadaş:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siz ~ 11 yıl önce
baskanlari mudurleri,dusseldorf sheratonda keyif catiyor,sizlemi ugrasacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
www ~ 11 yıl önce
Sunexpress daha öncede bana yapmıştı.O zaman şansa nasıl iptal ettiririm diye düşünürken 12 saat ertelendiğine dair bi msj geldi sxs den.2 saat den fazla olunca ücreti eksiksiz iade ediyolarmış.Herhalde piyango alsam o gün çıkardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anadolujet ~ 11 yıl önce
artık operasyonları sunexpress'e devredilmiş anadolujet ankara yolcuları olarak bundan sonra biz kafayı yeriz bu gibi iptal'lerle... :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAMI YAVUZ ~ 11 yıl önce
EEE ATALARIMIZ NE DMISLER ARKADASLAR UCUZ ETIN YAGNISI YAVAN OLUR KENDI DUSEN AGLAMASIN SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahhh sunexpress beni de yaktıydın ~ 11 yıl önce
zamanında ben de sunexpressten ekonomik bursa-antalya bileti almıştım. Uçuş saati ise 20:00 civarıydı. Oteli filan ona göre ayarladık. Uçuştan 3-4 gün önce sms geldi uçuşunuz saat 24:00'e alındı diye. Bebeğimiz olduğu ve gece yarısı uçağa binerek bebeğimizi rahatsız edeceğimiz için gidiş uçuşunun parası geri aldık. THY ile ertesi gün İstanbul'dan gitmek zorunda kaldık. Bir uçuşu alıyorsak, o saat/gün bize uygun olduğu içindir, kafana göre değişiklik yaparsan, buna uyamayanlar olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seyahhat sigortası ~ 11 yıl önce
seyahhat sigortasının faydaları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HACİ SAY ~ 11 yıl önce
HACİ ! SAG BASTAN SAY BAKALİM..KAC TANE SİKAYET MEKTUBU ALACAKSİNİZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000